41

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Току що по НОВА дадоха директно от Факултета колко много хора излизат и тръгват да ви заразяват ...Така че тия номера с КПП-тата там няма да минат.Ромите са си извадили служебни бележки и минават през КПП-тата като бърз влак през малка гара ...

40

...

преди 4 години

В Северна Корея няма такъв проблем.

39

Чоко

преди 4 години

Значи Банско население може под карантина а Факултета и Филиповци не. Защо ?? Какава е тази дискриминация ? От какво е предизвикана ?

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72И как ще ги спрат да се върнат в България...? С кой закон?Изобщо мислиш ли, като пишеш подобни съчинения?Не ги огратичавай. Прибери си ги в къщи. Сега Фандъкова, Мутаэчийски и сие да си вземат по две мергави севейства в къщи. За тях няма извънаредно положение. Песна ми от тях и простотията на политиците. За да има кой да тласува за управляващите, изложиха на охасност цяла българия. Загрижени са само за усвояването на едни пари. За българите - вирус, глад и ограничения.

37

Анонимен

преди 4 години

До сега на джинговец има ли наложена глоба за разходка или неносене на маска...??? А нас ни гонят като престъпници и ни пишат актовете ,а в гетата никой не смее да влезе...не полиция -армията трябва да се включи и директно който измяука да го карат в Арена Армеец на онези празни дюшеци . За толкова пари внесени в здравната каса -толкова лечение!!!

36

Анонимен

преди 4 години

Армия,жандармерия и полиция да ги отцепи,всички изследвания и лечение за тяхна сметка, чрез директно плащане или одръжки от социални и заплати.Писна ми от тия!

35

Чоко

преди 4 години

Някой журналист ще зададе ли на Генерала следния въпросл КАКЪВ Е ЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ НА БОЛНИТЕ ОТ КОРОНА ВИРУС ???????????????? ***, турци и българи.

34

Анонимен

преди 4 години

Сега ли се сетиха. Богоизбраните дойдоха от чужбина и плазнаха като *** навсякъде. но електората не се пипа. Някой сега да ги глоби. За тях тестове има, а за българите да си ги плащаме от джоба. Плащаме осигуровки, за да ги лекуват и да им дават помощи. Нулева хигиена, дисциплина, отговорност. А нас ни изкараха най-големите престъпници и само още в тоалетната не ме проверяват. Но кой ще осигури победата на следващите избори. Ние не сме интересни. Просто сме дойните крави.

33

Анонимен

преди 4 години

Сите ке умрем.

32

L.

преди 4 години

И какво стана сега? Нашите братя се ***на метеното. Ние пазари и училища затваряме, ония си правят каквото искат - щото 30 години вече е така - и сега ще задръстят здравната система. Полеви болници в двата квартала и толкоз! Нямат място в градените с нашите пари.

31

Чоко

преди 4 години

Вместо да затварят градовете и да искат някакви разписки, трябваше отначало да затворят гетата. В тези дупки се върнаха десетки хиляди от чужбина и довлякоха вируса. Не спазват карантина и каквито и да е указания на Щаба. Във вторник се прибрах през Факуртете. А познайте имаше ли някой с маска ? Цели тумби дечурлига тичаха насам натам и си играеха в бунищата. Дъртите пиеха прави бира или кафита на цели орди. Сега ще задръстят болницити без нито лев осигуровки

30

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!И как ще ги спрат да се върнат в България...? С кой закон? Изобщо мислиш ли, като пишеш подобни съчинения?

29

Анонимен

преди 4 години

Ако не дай си Боже здравната система се претовари ,както в Италия ,където приоритетно лекуват по младите ,а старите умират.....не искам и да мисля какво ще стане ,ако тук някой реши да лекува младия ***пред възрастен пациент плащал цял живот данъциэи здравни осигуровки и накрая оставен да умре като куче......?!!!!

28

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !!!

преди 4 години

На Фандъкова избирателите бяха оставени на свобода да си правят, каквото поискат.Те не просто внесоха заразата от чужбина, те я разпространиха из цяла София, защото властта там не смее да пипа.Ромите са им нужди, за да има кой да гласува за ГЕРБ.Ромите им трябват и за да може властта да оправдава ограниченията на правата на гражданите именно с ромите.Тази свободия доведе до бум на заразените в ромските гета.ромите са млади в по-голямата си част и ще преживеят вируса.

27

Alov

преди 4 години

Пуснете сега БХК

26

Анонимен

преди 4 години

Една буля от този етнос в един репортаж гракна срещу репортерката "къде го тоя вирус мааа ние не вярваме за тва и маски не носим".... Ми ей го наа, ама после що реват да ги лекуват като не знаят даже какво значи -здравни вноски и осигуровки.

25

Хм

преди 4 години

В Ню Йорк 70 процента от заразените са африканци!Съвпадение или...

24

Анонимен

преди 4 години

Така ще стане. Рoмите ще се уредят с легла и храна в болницата, а българите ще си чакат реда на опашка отвън или в къщи.

23

Анонимен

преди 4 години

Леле, Фандупкова ще остане без збиратели, разбийръш ли...

22

Абе

преди 4 години

Шефът на Световната Здравна Организация е от същото мастилено котило!Надявам се,че ще се погрижи за онеправданата си рода в България!