32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Никой не печели нищо ако годината е нулева

31

Анонимен

преди 4 години

Въпросът ми е ЗАЩО ТАЗИ СЕДМИЦА НЕ УЧАТ ?Те изтърваха толкова много и за капак тази седмица било Великденска ваканция !МОН ,вие сте трагични !А децата до 3 клас кой ще ги гледа бе,умници ?Това означава ,че единият родител трябва да е постоянно до тях !

30

Анонимен

преди 4 години

В Дания при близо 7000 болни и 300 жертви днес отвориха детските градини и подновиха учебната година, други държави смятат скоро да направят същото.

29

пчеличката мая

преди 4 години

какво беше образованието преди извънредното положение:9,00 ч.сутринта-двама прозяващи се тийнейджъри се влачат към даскалото.9,30.благополучно пристигат в сградата...влизат в класната стая а там още 4-5 такива като тях и някаква даскалка,която крещи и неистово се опитва да ги укроти.след близо 2 часа скука,гледане на снимки в инстаграм и песни на азис...учебният ден приключва...и някъде към 11,00-11,30 се изнасят от даскалото към съседното кафене да изпушат по една...

28

Анонимен

преди 4 години

Важното е да приключи тази учебна година.То и матурите сигурно ще се правят от вкъщи.

27

Анонимен

преди 4 години

Нулева година за тия калпазани!

26

Анонимен

преди 4 години

Аз трябва да съм изолиран работник плащаш данъци, да съм родител, да съм педагог и учител... тези от МОН да измислят "друг" план. Това,че родителите съдействат ще е до време.

25

Анонимен

преди 4 години

Тогава по-добре е да закрият училищата защото хем са развъдници хем гълтат ,милиарди за ремонти в джоба на фирми на ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 4 години

Има ситуации, в които и най-умните изглеждат глупави, така че няма нужда от ялови приказки.Когато нещата са извън нашия контрол, трябва да сме доволни и от малкото, което се прави. А училищата наистина работят дистанционно поне в големите градове. Кое в момента работи. Болниците ли? Разни услуги? Образованието излезе истински шампион, но не заради министерството, а въпреки него. Колкото по-малко държава, толкова по-добре.

23

Анонимен

преди 4 години

2 грипни,междусрокова,коледна...Ми те не са учили 2 срок ! Или се удължава или се повтаря ! Какви са тея глупости онлайн завършване.Ще поучат още месец и толкова.Нищо няма да им стане.И без това съвременното поколение е консуматорско и гъмжи от търтеи.Малко да се калят.С това онлайн родителите ли оценявате или тарикатлъка на учениците ?!МОН,дръжте се адекватно !

22

АНТИ

преди 4 години

Щом вземеш диплома със другите,куфар за чужбина си стегни,че вече се спасиха умните,във уредените страни.

21

да

преди 4 години

До аз-ътАми то целият свят се съсипа, ако не си чул и видял. Даже и не можем да имигрираме някъде, защото навсякъде е едно и също. Търпение- ще мине и това!

20

Анонимен

преди 4 години

MOН,нормални ли сте ? Ще удължите срока ако е необходимо,но да оставите учениците да се самообучават е престъпление !

19

Елемаг

преди 4 години

Вие журнялата имате памет по кратка от емсец.Децата не са от 13 ,а от 8 когато ги пуснаха втората грипна.Всъщност от горе имаха инфо и придвидливо ги пуснаха.До тогава равносметката беше една срочна ваканция,една първ грипна и една коледна.Тоест от края на ноември никой не учи нормално.Разбирам учениците,че не им се ще,ама си реве за повтаряне годината...Даскалите тарикати,то стажа си върви!!Ама па и учениците,кво се зорят,8,9,10,11,12 клас няма разлика в умствените ресурси,те са трагични!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига сте мрънкали. Учителите направиха чудеса за децата. Който не учеше в училище, не учи и пред компютъра. А има и такива, които дори "проучиха", защото им е по-интересно. Колкото, толкова. На фона на една блокирана държава, образованието поне работи колкото може. Бъдете доволни и на това, защото животът е непредвидим.

17

в

преди 4 години

Много ясно, че ще е от вкъщи, ако се отворят училищата всякакво пазене е било напълно напразно. То и септември не е ясно какво училище ще има, така че не се вълнувайте толкова. Дистаниционно не може да се учи, особено с по-малките. Живи и здрави да сме!

16

Няма нужда..

преди 4 години

ЗАКРИВАЙ!

15

пчеличка

преди 4 години

от много време българската образователна система е една каца без дъно,в която колкото повече наливаш толкова по-малко намираш...милиони се хвърлят за кухи и често несъществуващи (само на хартия)дейности.и така си караме с години.маломерни паралелки,училища,в които учителите са повече от учениците,десетки дори хиляди ученици фантоми.особено в ромските училища там нещата са още по-страшни...да продължавам ли?

14

Анонимен

преди 4 години

Четах доклада на МОН във Франция- ние сме отличници, в сравнение с тях. Никъде не е супер! Дори и в уж супер развитите държави, даже и там има минимум 10% деца които не учат, а при нас те са по-малко. Откровено казано, нашите учители и ученици се справят доста добре! Не е като да си в училище, но се справят много по-качествено отколкото очаквах. В крайна сметка ако трябва тазо година няма да се кандидатства след 7ми клас, а догодина ще кандидатстват за 8 и съответно 9, с променени учебни програм

13

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам това да се случи. Хората ще изкукакат.