238

Германец

преди 4 години

нямаме право на търговска реклама и нямаме правото да "ловим" клиентите си---Откога това да няма право е спряло някого в БГ да прави това, което му е угодно?Ще отречеш ли, мадам Диор, че ми поиска пари, като те накарах да цитираш GDPR? Не те обвинявам в това обаче. Моето обяснение обаче е по-просто -- неадекватна си.

237

Номер 11

преди 4 години

До 313Да, но становището на "1" е, че ако си глупав и некултурен (по някакви неизвестни показатели), не заслужаваш заплащане за труда си. Познавам хираз който вярват в такива неща и дискриминират работници, на произход. Един плащаше с 30% по-малко н хора от Русе и Варна, защото ги смяташе за втора ръка ...

236

1

преди 4 години

До някоя_сиДа, и аз така мисля. Поне аз не познавам Ейч Ар който да е толкова безпомощен в областта на трудовото право. Структурата на договарянето му като нает консултант (само така може да се интерпетира описаното) също е странна, или по-точно е странно че има такива ограничения и/или претенции. То я ясно, че по форуми правна информация не се "предлага". Има си официални начини как се търси и получава правен съвет. Не съм видял и да предлагаш такава като "бизнес".

235

таксиметаржия

преди 4 години

Пуснаха ли евтини апартаменти вече?

234

Анонимен

преди 4 години

До някоя сиМного е смотани. Трябва да се променят нещата. Не може да учиш, да стажуш за без пари, после още 2 години за стотинки, а накрая, корумпира ата колегия, ако те наруши, че не си като тях, да не те приема ... Адвокатите, трябва да може да налагат собстве и тарихи, а правилото за апр комерност, да се премахне.

233

Car Victis

преди 4 години

До някоя_сиПознавам адвокати, който се отказаха от професията, заради антиконституционните закони, забраняващи им, да са управители в АД, нонпак помагат с правни съвети. Смятам, че системата е сбъркана, а адвокатите са жестоко прецакани с тези такси и минимални ...

232

Анонимен

преди 4 години

До Номер 11Да, човека си е получавал възнаграждението "според труда". Друг е въпроса, че е неграмотен в области където трябва да е ФЪРСТ, за да е добър специалист,така че не съм сигурен как точно такъв човек е получавал прилична за България заплата, което беше и причина за коментара ми.Между другото, има достатчъно хора които са обикновени работници с някакво по-непрестижно образование (стругар например) които вземат доста добри пари, така че,да, много получават пари дори и да не са образовани

231

Русофил

преди 4 години

ГЕРБ дава заеми не се оплаквайте,който е гласувал за Борисов да изпълнява СЕГА.ДРЪЖ тези 4500лв и Връщай.ИЗБОРИ И ДЕТЕЛИНИ.

230

Анонимен

преди 4 години

Колекторските фирми, вече се гърмят за "клиенти".А ми лъжете, колко сме напреде и колко сме добре?!?!Положението става страшно и не знам, доаи ще се справим :(

229

Германец

преди 4 години

Пак предупреждавам -- някоя_си в момента е без работа и е тук само и единствено да прилапа някой да плаща за "консултациите" й. Тя не е тук да помага. Също така е доста неадекватна като адвокат.Странете от нея. Пълен игнор на опортюнисти като нея.

228

Анонимен

преди 4 години

Аки не изкарвате поне 3000 лева на месец, след 25 години.... Какво правите изобщо?!

227

Генадий

преди 4 години

До 302Не е до кой има нужда, Ами до кой се е осигурявал. Тези които плащат, трябва да са с предимство. Тези който не плащат, съществуват, благодарение на предните! Това е!

226

Номер 11

преди 4 години

До 299Не гщпидкреоям човека с 2100 лева заплата, защото мразя HR и корпорации, като цяло, така че страданието му е добре дошло. Но не подкрепям и това, че "заплата била ниска, заради културата" . Заплатата, трябва да е според труда и печалбите. Дори и да са некултурни прости хора. Ако са някакви хамали, мъкнеши по 12-13 часа на ден в прашни строежи, да не би, да заслужават само 200 лева?

225

Анонимен

преди 4 години

До WhyНяма хора, които да вземат прилични пари без да са полагали труд да се образоват с години, така че ако има друг начин, сподели го. По възможност да не е с криминална дейност, все пак.

224

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 296Ти си абсолютно неадекватен и за такива като теб не ми е жал и грам. Има хора които наистина имат нужда, но ти не си от тях, ти си един използвач тарикат.

223

Why

преди 4 години

До whatНе съм пропуснал съм преди, нито сега. Такива токсични изказвания, че трябвало да се скапеш от учене, за да вземеш "хиляди" са присъщи н някакви "мотиватори" де продава курсове за това, как се забогатява. Айде - лека, че като те гледам си недоспал.

222

1

преди 4 години

До някоя_сиТи вече му даде достатъчно информация, но човека е мързелив и нагъл (възможно е да е и леко глупав). Във всеки случай, този случай добре илюстрира ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, че повечето хора които реват в сегашната ситуация са хора които мислят, че всички са им длъжни и чакат наготово с минимални усилия. Ако е вярно, че тоя човек взема 2100 заплата разбирам защо работодателите не бързат със големите заплати в България: за такава работа и с такава култура ....

221

Анонимен

преди 4 години

До някоя сиКъде специалист си, бе? Какви ми са правиш на важна?! Ти си безполезна и з нищо не ставаш, като 80те процента, де се надявам да аимзрът от глад, че да има малко глъдка свеж възфшдух, за нас можещите хора!

220

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAКолко са ти сметките бе шефе?

219

Генадий

преди 4 години

До някоя сиНа младини *** само спамиш тука ми са правиш на умна .... Овца...