74

До ДртПрч

преди 4 години

Преди да напишеш коментаро се научи как се смята процент. Какви 0.75%? По официални данни в момента са 103639 починали и 1712654 заразени. Как се смята процент като за първокласник. (103639/1712654)*100=6.05%

73

Тео

преди 4 години

Много драма,много нещо-истината е щом лимоните и джинджифила се появиха отново на пазара,нещата вървят към нормализиране.Живота няма да бъде същия-дрън-дрън ярини.Цялата патаклама тръгна от Китай.Това е.Нашите подеха тон а в САЩ си е направо показност.Че и "масови гробове" на острови ще правят.След като ударихме прът в колелото на цялата ни икономика,и ефекта ще трае с години,все си мисля,че другата година ще дойде някакъв "друг" вирус,който ще тръшне повече хора,но няма да се говори за това!

72

Анонимен

преди 4 години

До славянинНе пишеш нищо полезно и умно... затова ти трият мненията

71

Анонимен

преди 4 години

До ДртПрчВероятно ти си единствения... човек, който има такава "желязна" логика...? Всички останали в България сме коне с капаци, а ти си Пророк и Математик... Сам си направи извода, дали имаш покритие...

70

Съвет

преди 4 години

Ако някой си мисли че вируса е безопасен съветвам го да прочете разказа " През чумавото" от Йордан Йовков . Може би ще го накара да се замисли. Видях коментар 19 с цитат от този разказ.Ако стигнем дотам лекарите да се чудят кой да поставят на апаратно дишане тогава вече сме закъсали яката щото нито имаме толкова лекари нито толкова апарати нито толкова болници колкото Италия, Испания и САЩ.Социална дистанция се Е пряктикувала в миналото за ограничаване разпространението ва чумата.

69

славянин

преди 4 години

Лакеите на властта ми трият постовете, в последния ми изтрит питах защо ''умният'' министър на здравеопазването забрани на хората в началото на пролетта да посещават парковете и спортните площадки, а им разрешава да се гъчкат в обществения транспорт!? Къде е медицинският резон в този акт!?

68

Анонимен

преди 4 години

АЗ ТВЪРДЯ ЧЕ СРЕЩУ КОРОНА ВИРУС РАБОТИ ЕФЕКТИВНО П РА ЗНО ГЛАВИЕТО....ПРОСТО НЯМА КВО ДА ВИ СЕ ЗАРАЗИА ЗА КВО ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ СЛЕД КАТО ЕДИН БАЦИЛ МИ СРИВА ДОХОДИТЕ....ПОЛИТИЦИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ , А НАРОДА КОИТО ГИ КРЕПИ Е К У Х ТА ДРЪНКА

67

Анонимен

преди 4 години

Оня Василев , Странджата, Тонката и тоя oлигoфрен Старбъкс, когато и да им играеш по един откос с Калашника на автоматична... все ще е късно!

66

Анонимен

преди 4 години

Разликата между болен и носител на вируса е огромна и това обърква статистиките. Смъртността измежду реално болните е висока. В страни с масово тестване като Германия и Ю Корея броя на идентифицираните носители и е голяма, но броя на болните е нисък, но пък там смъртността си е голяма, но пък на броя идентифицирани е малка. Е те тука идва разликата.

65

Анонимен

преди 4 години

Според голяма част от форумните умници между смъртността при короната и сезонния грип нямало разлика, защото 90 процента от случаите на корона не са установявяни. Не мога да разбера защо си мислят, че за грип се тестваме по масово отколкото за корона и до последния хванал грип све преброени. Дори така да беше щяхте да видите, че смъртността при ковида е поне 10 по висока, ако ще да умножите по десет случаите на заразяване. Грипа го мерят в промили 1-2, ковид 19 в прценти 9-10. 100 пъти по смъртн

64

ДртПрч

преди 4 години

До Mr . STARBUCKSДобре бе, Старбъкс. Може и да си прав. За съжаление, никога няма да го разбереш ;-)

63

Анонимен

преди 4 години

Изолацията, а не колективният имунитет работи срещу COVID-19Причината - заради високата смъртност------ТАТЕ ОБЕЩА ДА МИ КУПИ СУДЖУК АМА ДРУГ ПЪТ....ИЗОЛАЦИЯТА РАБОТЕЛА А БРОЯ ЗАРАЗЕНИ РАСТЕ....ВИСОКА СМЪРТНОСТ АМА Г РЪ НЦИ....

62

Анонимен

преди 4 години

В живота има много ситуации от които човек не може да се измъкне без последствия...Влезеш ли гол в морето е ясно, че ще намокриш, но по-важно е да НЕ се удавиш...Този начин на живот в момента ще ни стане ежедневие и то с години, но нямате смелост даже да си го помислите... Това е истината.

61

славянин

преди 4 години

Има някакъв резон има да се изолират слабите, болните, старите, за да не се заразят и след това да не се заболеят, но здравите и младите да ги принуждаш да се изолират в жилищата и то в началото на пролетта, когато e желателно всеки да пребивава навън на слънце, въздух и физическо движение си е голяма глупост и невежество - през колкото повече хора със здрава имунна система премине вирусът, толкова повече ще се омаломощи, с този факт ол.г.фр.ните във властта странно защо не се съобразяват!?

60

ДртПрч

преди 4 години

За миналата година, по данни на НСИ в България са умряли 108 526 души. Това прави по 297 души дневно, близо 900 месечно. От КВ19 досега за цял месец са умряли едва 25 човека. нямат 1 1/10 от хората, които умират само за ден. И то тези 25 са условно казамо умрели от Вируса, защото имаше хора с инфаркт, инсулт и дори с черепномозъчна травма, които бяха обявени за умрели от КВ19.Това е напълно несериозно, да се съсипе държавата заради нещо толкова безобидно като този вирус.

59

До 56

преди 4 години

Интересно откъде знаеш какво съм разбрал.

58

Бау

преди 4 години

Много е прав човека. Интернет докторите имат друго мнение, разбира се ...

57

До Стсрбъкс

преди 4 години

Тогава защо спамиш тук. Яж си филиятас с мас.

56

Ужас

преди 4 години

Вируса е опасен повече от обикновен грип, НО никой не знае каква е смъртността в момента, защото и представа нямаме колко са го прекарали. Възможно е да са 5-10 пъти повече от намерените с тест, което ще рече смъртност под 1%. Масовата психоза ще навредни много, ама много. Не говоря само финансово, а и психически. Хората все още се държат, но идва границата. Мерските следващите седмици трябва да са много добре обмислени, но за съжаление не съм оптимист за БГ.

55

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

До ДртПрчАми,все си мисля че за 23 години тук,съм наясно с много от нещата за живота в Америка.