11

Анонимен

преди 4 години

Нищо против руснаците, но 100 години го управляват болшевики ***. Иронията е че в деня когато падне КГБ, ще се разпадне и Русия в сегашния и вид.

10

Анонимен

преди 4 години

много евтино им е излезналана кгб и на британците по- една заплата от англияа нашите продажници днес ни костват милиардии ни пускат материалчета за руски шпиони - та каскета да си има оправдение да арестува фармацевти и други невинни хора докато истинските грабители се пъчат по тв-тоа платените сорогербави онн.ист.чета да има къде да се празнятщо не кажете нещо за предишния вселенски патриарх в истанбул дето му разсекретиха досието - агент на американски служби- а то и за днешния ????

9

Totenkopf

преди 4 години

Тук е пълно с такива внедрени агенти!

8

Анонимен

преди 4 години

Кога ще разкриете Мони Паси и Плевнята?

7

Анонимен

преди 4 години

Какво се чудите. Даже и сега половината българи са готови да продадат род и родина само и само да служат на кгб.Затова бог да пази даржавата от продажници....

6

Таню

преди 4 години

И какво се очаква от нас? Да станем на крака заради едно лудо бабе?!?Която е предала род и родина заради една безумна идея, че и изкривена по най-мордорски начин. Всъщност, именно по тази причина са толкова параноични на острова, защото е пълно с такива спящи клетки и откачалки...Вече и на най-заблудените им стана ясно, че мордория не иска да е добре, а другите да са наравно зле, затова вместо да инвестира във здраве и социален просперитет, инвестира във фалшиви новини и агенти. Като в БГ...

5

Анонимен

преди 4 години

Да наистина трябва да си много *** и много алчен за да работиш за КГБ.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Има маска бе!Да не се глобява!

3

Анонимен

преди 4 години

Някой ден дали и Вовин така ще застане пред портите на Кремъл...за импровизирана пресконференция.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво на жената, ей това е отдаденост. А на нашите комунисти им дай да пишат коментарчета

1

Анонимен

преди 4 години

Местя го в другия крачол. Тази е без маска! Да се глоби!Извинявам, се сега виждам, че всъщност не се разбира дали е с маска или не, но нека такива плашещи хорър маски да не се носят публично. Ако е възможно!