64

Анонимен

преди 4 години

Нищо не се разбира от статията.Е, все пак нещо се разбира - авторът на този пасквил е на тежки наркотици.

63

Тъпомер

преди 4 години

***,прав си,ама требва и сеир,светът е оцелял защото се е смял.

62

Бате Гойко

преди 4 години

"имат пари за скъпи *** от Лондон и Мадрид."Те не са просто от Лондон и Мадрид, а са "венецуелски *** от Лондон и Мадрид"

61

Чукундур

преди 4 години

Чудя се ефендилер какви шилета сте?Дребни душици,селски дебели чутури,Ганчооолу и Петкооолу,цял живот аргати,ама на гол тумбак,чифте пищови.Все гиздави със скъпи дрехи и телефони и без пара в джоба.И все търсите,аванта,келепир,амортия,кьоравото.Ще питате ага що ни обиждаш?Влезте в гуглата и напишете големите обиди срещу България.Там всичко е описано исторически.Гиди магарета такива.

60

Тъпомер

преди 4 години

До 61,и откъде ми знаеш реакцията,просто се забавлям с простотията ти,гн. анонимен,и спри с тъпите си лозунги,долу.... горе...,ами си напъни мозъчното вещество.

59

Анонимен

преди 4 години

След като името на автора на статията е баннато, защо на самият автор се позволяват все още изяви в сайта???

58

Анонимен

преди 4 години

Е Л К Е, коя селска прогимназия завърши, лелче? Смееееетай ;)

57

Анонимен

преди 4 години

До 57 "Американците разработиха фракинга..." - То сега като паднаха цените на петрола, се видя колко е рентабилен фракингът - целият Тексас беше изправен на ръба на фалита, та се наложи на Тръмп да се обажда на краля на Саудитска Арабия и на Путин, та да се оправят цените. Не са прости нещата

56

Анонимен

преди 4 години

***, коя селска прогимназия завърши, лелче? Смееееетай ;)

55

Анонимен

преди 4 години

Тестират е нова дума, измислена от посредствения екип на портала днес . бг. Ставате все по-добри. И това е дума, която в правилната си версия е употребена 100000000 пъти през последния месец. Респект. За нищо не ставате.

54

Анонимен

преди 4 години

До Тъ*омерПробил съм я точно на правилното място като ти съдя по реакцията. След малко ще извадя малко по-голяма бургия да поразширя :)Междувременно, кажи, харесва ли ти китайския подарък заради който си си у вас по цял ден? Тва го дължиш на комунистите, ако не знаеш.

53

Бате Гойко

преди 4 години

"местен жител и купонджия"ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА.... "Пара за ток нямате,а телефони за по 1000лева носите." Телефоните са на изплащане ;)

52

Тъпомер

преди 4 години

До 53,явно си пробил дупка не където трябва,не ме интересува Китай,а колко сте елементарни.

51

Анонимен

преди 4 години

До ЧукундурРазбран сидай да се фокусираме върху нас сикажи сега какъв точно ти е проблемаи какво търсиш в тая тема

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54Канада вади петрол от пясъци, Американците разработиха фракинга като начин за добив, но Венецуела, горката има само по-труден за добиване петрол и затова нямат. 20 години добив наистина е нищо, за да се докарат до просешка тояга, но то на комунистите все някой или нещо им е виновно. Признавам си, оправданието "гигантски контрасти" не го бях чувал.

49

Чукундур

преди 4 години

Спете бре ханзър! Какво ви интересува Венесуела?Не вижда те ли че утре ще търсите пари за екмек(хляб)Гиди камбур философи! Пара за ток нямате,а телефони за по 1000лева носите.Като ви бият шута от работа ще легнете на пенсията на бубайко.Спете бре!

48

Анонимен

преди 4 години

Те Венецуелците ако знаят на какво се оплаквате ще се гръмнат и или може би и те като нас преди 89та си вярват че са много големи

47

Анонимен

преди 4 години

do 43 Във Венецуела добивът на лек петрол спада от 20 години насам, а останалите находища са на тежък нефт, който се извлича и преработва трудно и добивът му е относително скъп, така че не дава голяма печалба като в Саудитска Арабия. Плюс това САЩ наложиха ембарго на Венецуела. Изобщо нещата не са толкова прости, колкото изглеждат.То в Чили уж се бяха оправили, а и там избухнаха милионни протести есента. Така е в Латинска Америка -чудовищни контрасти

46

Анонимен

преди 4 години

До Тъ*омерАз съм оператор на бормашина: пробивам такива като теб.Кажи сега как си представяш светлото китайско бъдеще.

45

Анонимен

преди 4 години

Ех Венецуела,Най красивите Карибски плажове и острови, девствена джунгла, най красивия водопад, колкото искаш природни ресурси- късче от рая. Комунисти на власт и рая става ад.