52

До 36

преди 4 години

Тогава на каква дължим твоето внимание в този "summit" на "маргинали".

51

хах...

преди 4 години

От къде пари за почивки като не работим, а харчим, Кунчев...

50

кака ви

преди 4 години

Г-н Кунчев! Защо ни се струва на все повече хора , че сте планирали всичко - и броя на заразените, и пика, и броя на жертвите , а сега и нашите почивки ? На това му се казва сигурност в днешно време.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Казваш да слушаме Мангъров... Борис Джонсън го послуша и сега бере душа... Слушам само ума си, а не думите на измислени доценти и свекърви.

48

stoyan

преди 4 години

Много е комично ,как българите се обръщат към останалите българи с "***",с мисълта ,че той не е ***

47

Анонимен

преди 4 години

е то човек да ходи на почивка, требва преди това да е ходил на работа :) аз почивам от един месец, очаква се да почивам още един, в общи линии вече съм се напочивал достатъчно, и със сигурност след тоя цирк, последното за което ще си дам останалите пари от сметката ми е за почивка в някой от хотелите на власта

46

Анонимен

преди 4 години

До ИвоМоже само да си сигурен, че нищо не е сигурно... Но да твърдиш нещо конкретно трябва да имаш доказателства, а ти нямаш. Което означава, че пишеш свободни съчинения.

45

Важно

преди 4 години

В Източна Европа починалите са 6 пъти по малко!Поинтересувайте се защо?????

44

интересно

преди 4 години

Да се смее ли човек, да плаче ли на подобен род изказвания?Чакайте, господине, още сме затворени по къщите, та чак до 13-ти май.И не знаем след това какво ще се случи, ще да сме преборили ли "страшния" вирус?Ще имат ли работа/заплата хората?Не слагайте каруцата пред коня!Бодряшко изказване.

43

Анонимен

преди 4 години

само едно немога да разбера, защо железарските магазини са затворени, а тото пунктовете не ?

42

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам и пари да дават на някой да му хрумне да иде в Италия на почивка например, така че тия призиви са смешни

41

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътЦялото ти жалко съществуване се върти, около ГЕРБ и Борисов. Ах, каква жалка мижатурка си!

40

Сащ признаха

преди 4 години

В Източна Европа починалите са 6 пъти по малко благодарение ваксината срещу Туберкулоза въведена като задължителна от комунистите през 1947 година!Благодаря Комунисти!Респект!

39

Анонимен

преди 4 години

От коментарите във форума разбрах, че ББ е *** и не слуша препоръките на проф.Мангъров и е въвел ИП за да разбие икономиката и открадне няколко милиарда. Путин и Тръмп са по-умни и имат много повече специалисти. Как в Русия и САЩ не се намери такъв специалист като про.Мангъров, а изпълняват това, което прави и ББ. Горното води до извода, че Путин и Тръмп унищожават икономиките за да откраднат едни милиарди.

38

Анонимен

преди 4 години

хаха ,лобиста на хотелите>Вчера пък чух един министър да казва обратното.

37

Анонимен

преди 4 години

ГЛУПОСТИ!!!!Че кой ще има отпуска като 90% от работещите ще са я издумкали, а децата им ще ходят на училище бре серсемино

36

Анонимен

преди 4 години

Аха. Ставало дума за 2021 година. Кунчев пропуснал да уточниАз помислих, че е за тази.

35

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙДа на кредити са. Обаче кредитите са ги теглили, за да си купят 2-ра или 3-та кола, за скъпи телевизори, екзотични почивки и всякакви неща, които не им трябват, но пък им помагат да си избиват кoмплeкcите.

34

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътФактите са си факти, БЦЖ ваксината се прилага в България доста масово още от 20-те и 30-те години, не е била задължитена, но се е прилагала доста масово, след 9.9. 1944 година започва има недостиг от нея и в следващите няколко години тя се използва по рядко, резултата е бум на заболелите от туберколкоза, именно и това е причината от 1949 тя да стане задължителна

33

до 35

преди 4 години

Не съм човекът, с когото спориш, ама не я знам каква е тая хубава службица. Мизерни държавни служители, живуркащи с по 1000-2000лв. или някой тук-таме по-"заможен" с няколко хиляди заплата, която я изкарва студент в кол център.