244

Анонимен

преди 4 години

Тези, които трябва да се махат са точно печалбари, мошенници и изнудвачи.Ти да не очакваш точно те да се загрижат сега в кризата на те лекуват?Пази боже такъв да те "лекува" ще те фалира от взятки и ще си умреш накрая с помощ от *** в бели престилки

243

Анонимен

преди 4 години

Търговията със здраве е издевателство и най-долното нещо, което можаха да измислят нашите *** в държавното управление.С тази тъпотия се измести фокуса от главната грижа на зравеопазването - здравето, към печалбарството.Болницата не е магазин - като не може да печели, да го заключиш.

242

123

преди 4 години

Затваряте болница от която може би ще има нужда. Нали очакват хиляди болни от коронавирус.

241

U2

преди 4 години

По въпроса се обърнете към преЦидента-той има отговор за всичко.Шипченският вирусолог ще даде пари за тази болница,я само как с един телефонен разговор смъкна цената на газта на половина.....

240

Fesa

преди 4 години

Хей журналисти,правите ли разлика между месни и местни?

239

Анонимен

преди 4 години

Колко общински и областни болници ще фалират покрай карантината? Със сигурност това е само първата. Да живее търговията със здраве! Ако някой си мисли, че светът и човекът след кризата ще станат по-добри, жестоко се лъже!

238

Анонимен

преди 4 години

До penchoКъдя?!!!

237

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

До Всичко е по план! Това, ще е 83-тата закрита болница от управлениетао на СЪРП & ГЕРБ .

236

pencho

преди 4 години

Скоро минавах покрай малки градове и видях големи къщи и скъпи коли, спа, джакузита и все недоволни хора.

235

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Да се закрие Видинска област и да се даде на Сърбия и Румъния. Ще се спестят много пари за бюджета!

234

Solar Power

преди 4 години

Думите за метрото са метафорични ...... всички ни карат да плащаме еднакво а получаваме различно ! Ние доматите с колците не ги ядеме както се казва..... Като ни вземате еднакво ще направите хубави болници и в по малките градове или ще направите така,че да дойдат частни такива. Начини има много. Квоти за брой население .... по висок данък в София.... по нисък данък или 0 в провинцията. Стига да има желание може да се направи.... лошото е,че метода на Амон Ра е както на бай Тошо всичко в София ..

233

Висенте

преди 4 години

да сме живи и здрави

232

Антонио Ресио

преди 4 години

Местни или месни? Намери си мъж вече Камелийке.

231

Kireto

преди 4 години

До 252: метрото е с Евро програма

230

Анонимен

преди 4 години

Всички или всичките пет?Явно е наболял проблем и няма да се реши,щом кметът се готви да закрива болницата

229

Смях

преди 4 години

Абе нали имаше по 1000лв. отгоре.Нали бяхме подготвени.Нали българската медицина е на космическо,интергалактическо,екстратерестиално ниво.Нали хората са доволни от Бойко и Мутафа.....Що за наглост.Хара мълчете и трайте.Вие нахранихте политическите прасета и ще ги храните още.Не на антиГЕРБ лъжите.Да живей ББ!Да живей Мутафа!Да живей Корона!Да живей българската Офцъ!

228

Solar Power

преди 4 години

Започвам да се чудя защо хората от Видин плащат еднакви здравни осигуровки като тези в София обаче им липсват още 3 болници ? В такъв случай уместно е да се плащат 3 пъти по малки осигуровки или нещо бъркам "двата шата" : )?

227

Анонимен

преди 4 години

Да я закриват тая пародия на държава с бутафорен народ, бутафорни политици.

226

Solar Power

преди 4 години

До 242 и накрая всичко отива в София :)Ако някой местен бизнесмен се смили да дари пари за местната болница хубаво, но да разчита на държавата трудна работа ....... Всички пари отидоха за метрото на шопетата :)

225

Solar Power

преди 4 години

Амон Ра го интересува само Сопия. От над 100 години Княжеството работи само за Сопия и Румелия изцяло. Всички ресурси се стичат там и накрая едно нищо. В Сопия на 10 хиляди население се пада една голяма болница. Във Видин това съотношение е на 40 хиляди :).....Не всички искаме да живеем в Сопия а и защо да е така ??!