33

Анонимен

преди 4 години

До 30:Как не ви е срам? Това са възрастните хора - родители и баби, които са преживели комунизъм(някой от тях и война) и са ви отгледали 90те вас и децата на някой от вас, когато е било истинска мизерия с купони за храна. Купили са жилищата, в които живеят много от вас и са изградили държавата, в която колкото и да не ни харесва живеем. И сега младите се обясняват как ще пукнат за един месец от глад и вноска по кредит... Срамота!

32

Анонимен

преди 4 години

Тоест е починал от тежка форма на диабет?

31

Анонимен

преди 4 години

а защо въведоха вечерен час в Стара Загора, това законно ли е ?

30

Анонимен

преди 4 години

81-годишният мъж бе приет на 25 март в Университетската болница в града с основно заболяване тежка форма на диабет - 27 промила кръвна захар, и бронхопневмония. - то с тези симптоми и от настина ще си отиде ...

29

Анонимен

преди 4 години

До доктораНа 61г едва ли е престарял. Още не е пенсионер даже.Абе все се пишете млади. Тук само 18 годишни ли пишат?

28

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента да скъсате с пушенето. Защото пушенето вече не се нуждае от рак за да ви скъса.

27

Анонимен

преди 4 години

*** Христова, моля да проверите отново за правописни грешки. Проверете как сте написали Стара Загора. Някой чете ли новините преди да ги пуснете. Сигурно не.

26

Дедо

преди 4 години

Пушенето убива!

25

доктора

преди 4 години

За сравка в цяла България интензивните легла ,ама всички интензивни легла са около 3000. Точно това е и проблема на италия и Испания-едната влезе в кризата с около 5000 легла за инт.лечение, drugata s okolo 8000. За сравнение преди кризата в Германия имаше 28000 интензивни легла и съответния персонал, а за 3 месеца от януари насам ги увеличиха 1,5 пъти. Нали виждам какво става аз тук работя

24

Анонимен

преди 4 години

Умират възрастни както при всеки един вирус.Да му мислят младите с по 1000 кредита и деца на гърба си.Дъртите ще се оттърват без много мъки и грижи от страна на държавата и роднини.

23

селянин

преди 4 години

язе ако съм токо на зор ке поискам и кило ракийка със салатка

22

Анонимен

преди 4 години

до АнонименА каква е била средната възраст на 1355те починали от корона виръс във Франция?

21

Анонимен

преди 4 години

Двамата депутати с положителни проби си стаят в къщи и нямат никакви симптоми. При повечето случаи този грип се кара на крака без никакви симптоми. Известен стана случая с лекарка в Швеция която е с положителна проба, но е продължила да оперира пациенти без това да води до истерия.

20

доктора

преди 4 години

А иначе вече има малки проучвания по този въпрос но са на малко пациенти и извадките не могат да се смятат за репрезентативни. Според тях в групата 0-69г.,сериозно заболяване развиват около 3,6% от хората,което за България прави около 50-70 000 души(работоспособно население около 1,5млн.,с децата 2,5млн.,тогава са около 150 000 души), от тях около 5% са критични и се нуждаят от интензивно лечение (около 3500-7000 млади хора потенциално).В по-горните групи смъртността скача доста

19

Анонимен

преди 4 години

.. "диабет - 27 промила кръвна захар, и бронхопневмония" и "мъж на 61 години в диабетна кома"! Утре като разстрелят някой с 10 патрона, като прегазят някой или самоубиец и те ли ще са с диагноза ковит19? Четете внимателно какво се пише и анализирайте прочетеното! Това е най-важното. Как точно се е рабрало, че точно от ковит19 са загинали? Все едно от диабет и бронхопневмония не се умира или пък от грип?

18

?

преди 4 години

Защо пишете прос.то.тии под толквоа тъжна статия?

17

Анонимен

преди 4 години

167 годишен човек е бил блъснат от влак, учените са установили, че е починал от Ковид-19, защото тестовете са дали положителна проба при аутопсията.

16

Сиганин

преди 4 години

До 9:Същото твърдение изказа и Тръмп, когато жертвите в сащ бяха 11. Тука едни старчоци си заминаха...те и без това щяха да умрат...Сега си промени мнението ми се струва.

15

sherlock

преди 4 години

ami ako beshe poiskal mlada bulka....?

14

Анонимен

преди 4 години

Медицината - нищо и половина. Напълно безпомощни! Толкова време нищо не могат да направят срещу един грип. Огромно разочарование. Пазим се като в Средните векове от чумавите с изолация.