38

Панентеист

преди 4 години

До ПравославенИстинската църква е в сърцето на вярващия. Нямам нужда от посредник, за да контактувам с Бог, т.е. със Себе си.

37

Анонимен

преди 4 години

Бог не отнема живота на никой, ако не му е дошло времето.

36

Анонимен

преди 4 години

Стига с тоя Бог. Положението е много сериозно, мирише на смърт. Вие Бог, та Бог. Всеки трябва сам са се пази в тази сложна обстановка иначе Бог ще Ви отнеме живота. Расъждавайте трезво, не разчитайте на никакви други земни или извънземни сили.

35

Анонимен

преди 4 години

Дори генерали и пожарникали лично да ви пазят, като ви повика Бог сте пътници.

34

До Православен

преди 4 години

За Бог съществуват само два вида хора, вярващи и материалисти, но Той подхожда в цяло еднакво към тях, с леко обучение и насока за вторите.Храмът е благословено място, където молитвите се чуват по-силно, но не е единственото място, от където Той ни чува.

33

Анонимен

преди 4 години

До нас има евангелистко читалище, но от две-три седмици не съм ги чувал да пеят и възхваляват Бога. Лъжливият пастор от Лом най-вероятно се е заразил именно на това френско сборище. Явно са забравили какво им се е случило по време на Вартоломеевата нощ.Всяка религия си има своите изчадия. Преди три дена пастор Джонатан Шатълсворт призова един милион вярващи да се съберат на Великденски Уудсток...

32

Анонимен

преди 4 години

Ако Бог иска да ви прибере, и да се скриете от вируси той ще ви изпрати нещо друго."Да бъде твойта воля",се казва. Никой не е по-мъдър от Бога.

31

Православен

преди 4 години

Очевидно в еретическата евангелистка църква няма благодат.Католиците и мюсюлманите също си признаха, че не разчитат на Бог да ги пази и капитулираха пред вируса и пред натиска на светските власти.Само Православната Църква устоя на всички атаки и продължава да се държи!Преди да започнете да ме хулите - посещението на църква НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО а само по желание!

30

2020

преди 4 години

2020 бе осъзнайте се малко овце такива заради кекавия великден може да стане по зле

29

Азиатец

преди 4 години

На снимката е пълно с глупaци добре ги вижте ето така изглеждат глупaците повечето са бели между другото.

28

Анонимен

преди 4 години

14 човека починали, лека им пръст.Миналата година хиляди починаха от грипа а живота не спря.

27

Заключение

преди 4 години

Бог не харесва прекалените вярващи - затова сега ги привиква за отчет.

26

Рибар

преди 4 години

Тази статийка не е тенденциозна, да знаете!

25

Анонимен

преди 4 години

Ако всеки сам не се пази и Господ не може да ви опази.

24

Анонимен

преди 4 години

Е закриля ги мрът бели хора а не араби от Дубай.Или може би правилният пророк се казва Мохамед.Що тогава празнувате великден този безбожен християнски празник и какви са тия църкви и кръстове като единствен храм е джамията.

23

Анонимен

преди 4 години

Бог закриля чадата си.Невярващите могат да разчитат на карантина и на доктори.

22

КУРоновирус

преди 4 години

Къде ви е Бога сега, а?

21

Анонимен

преди 4 години

Църквите днес са търговски дружествя, на които им пука за прите!Надуха цените на свещите, на църковните меропроятия, богоизбрани печалбари!Натискат сега за великден, защото тогава генерират най-големи печалби от сляпо вярващите и заблудени паихясали миряни!Милиони от свещи, подаяния, дарения ше генерират!Тея мерцедеси как ги карат висшите църковни служители?!Осъзнайте се, църквите не са това, което са били!

20

До 12

преди 4 години

Тя църквата е просторна в обикновен ден на Цветница и Великден що се извива опашка? Ако не ги затворят се лъжете че по празниците няма да има много хора

19

Анонимен

преди 4 години

Не се намерил още такъв, който е избегнал божията воля.