52

Тодар Правешки

преди 4 години

До Руский ОккупантДа ти е честит Армагедона :)Я кажи дорогой, ще има ли парад в Матушката?А Румен Грипенов ще ходи ли бие чело пред джуджето Хаяско?Дай малко вътрешна информация.

51

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!"народ който даде 20 милиона жертви ...такъв народ няма да се уплаши.."Другарю, тези 20 милиона определено няма да се уплашат, няма как не за друго.

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До Тодар ПравешкиЩе те зарадвам - дочака най-сетне Армагедона ! И то, финасовият !

49

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

РУСНАЦИТЕ НЕ ГИ МИСЛЕТЕ !ТЕ ДАДОХА ТОЛКОВА МНОГО ЖЕРТВИ ПРЕЗ ВСВ , ЧЕ И ДНЕС МОГАТ ОЩЕ ДА ДАВАТ И ...ДАВАТ НАИСТИНА!ДАВАХА В АФГАНИСТАН ..., ДАВАТ В УКРАЙНА...ДАВАТ В СИРИЯ ...А ЗА "КОРОНАТА" ....МОГАТ ДА ДАВАТ ОЩЕ МНООООООГО , БЕ...!!!РУСКИЯ НАРОД ---ДАВАААААААААА....БЕ..!

48

Наистина ли?

преди 4 години

официална говорителка на Държавния департамент на САЩ, в което се казва, че "Медицинското оборудване, доставено от Русия е било закупено от САЩ". В Русия в края на Март е въведена забрана за износ на респиратори и защитни маски, защото в самата Русия има дефицит. Ние оценяваме жеста на Русия, която ни продава тези продукти под пазарната стойност.

47

Анонимен

преди 4 години

ДругарЕ, четете ли?"ако дохода на тричленно семейство спадне на 9000 рубли (на човек) месечно (от 12000) "ДругарЕ, това са 36 000 рубли за тричленно семесйтво без намалението което се предвижда. Някой другар който е завършил поне 4ти клас може ли да си сметне с колко лева разполага едно руско тричленно семейство нормално?

46

Тодар Правешки

преди 4 години

До Руский ОккупантКолхозника, аз този Армагедон го чакам откакто имам спомени!Пропуснал си да споменеш, че САЩ всеки момент ще се разпаднат, а победата на КомунизЪма е зад ъгъла!Напред със СССР, пардон, (забравих, че той взе, че се разпадна), с Рассия!А, тя пък е капиталистическа, ама карай...

45

Анонимен

преди 4 години

Саудитите планират да намалят цената на газа два пъти. Та, след нефта, ще залеят света и с евтин газ. Бай ти Дончо в момента пълни цели хранилища с петрол за жълти стотинки. За какво са ти шистаци, като саудитите ти дават море петрол и газ за нищо кинти?

44

Анонимен

преди 4 години

Руските *** ни казваха, че това е грип и да не се тревожим. Разбира се с подривна цел. А сега паника. Вижте сърбите, които им станаха жертви.

43

Анонимен

преди 4 години

45, пиндостанските шистови компании днес излязоха с общо искане пред бай Дончо да наложи санкции на Саудитска Арабия и Русия. В един глас вият, че са пред фалит.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Те са платени ако не си разбрал ощИ !!!Сигурно живееш на Марс?!Или пък си от Сусурлево и ви свеждат новините по радиоточката директно от Банкя.

41

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До Доктор Иванов"Докторе", хайде прибирай се в лудницита, че Наполеон и Айнщайн питат за тебе !

40

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 39Алоу, колхозника. Я кажи като си такъв специалист по история на Украйна, защо Паисий Хилендарски в "История Славноболгарская" дели руснаците на "руси" и "москали"?Кои са русите и кои москалите?Петолъчник смотан!

39

Анонимен

преди 4 години

В Русия не се бият за тоалетна хартияВсе едно ти да се биеш за Ферари - как ще се биеш, като нямаш пари за него?

38

Анонимен

преди 4 години

РУССКИЙ ОККУПАНТ,Боби, нали имаха ваксина бе?

37

Анонимен

преди 4 години

В Русия не се бият за тоалетна хартия.

36

Анонимен

преди 4 години

До ? 42Късопаметен льольо, 2005-2009 управляваха и държавата имаше за 4 години двойно по-висок БВП и редукция на държавният дълг с 50%.Ето това е истинско ШОУ но не за неграмотни тиквеници като теб които не могат да разберат за какво говоря.Такива като теб са актуални на стадиона викайки за ЦеЦка или Уески.Полиран мозък си ти Ганчооо.

35

Анонимен

преди 4 години

А бе какво ни интересува точно тази изостанала от третия свят в този момент?

34

Анонимен

преди 4 години

Шаманите в Сибир наблюдават с усмивка по интернет клипове как цивилизованите западняци пляскат с ръчички да гонят вируси.

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Русия не я мислете! Тя е самодостатъчна !По скоро вижте България която е напълно зависима от внос във вскяко едно направление, включително и финансите (живота на огромна част от българите, зависи от подаянията на гасръбайтелите ! ! И понеже България е със западна принадлежност, а Запада го чака икономическо-финансов Армагедон, то напълно е сигурно, че кризата в България ще бъде адска !