140

Бате Гойко

преди 4 години

"Явно вицепремиера на РФ знае по-малко за положението в Русия от "Бате Гойко"."Не знам колко руснаци познавате и колко от тях мизерстват. Аз лично, познавам много, в различни краища на Русия и никой от тях не мизерства. Се тая, това не помага, нито на мен, нито на вас. Оставете ги тях, гледайте себе си, че ако останете до лятото на карантина, не знам колко от вас ще устискат и на какво положение ще бъдат после.

139

???

преди 4 години

В Русия заплатите са по-високи от българските, без минималната заплата, която е по-ниска. Щом те ще да зле при изолация, ние очевидно ще бъдем още по-зле.

138

Ди 132

преди 4 години

Я прочети нещо за първата българска империя, па ти после говори дали сме били против тях. Много пъти сме били против тях, от средновековието, до днешни дни. Тая първа световна война, да не я водехме срещу марсианците?

137

Анонимен

преди 4 години

Русия е много голяма и инертна страна. Там всичко се случва много бавно. За съжаление в края на управлението на Путин няма да бъде нито толкова голяма, нито толкова инертна. Чак тогава ние имаме шанс да отлепим нагоре.

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 135Я си говори само от твое име! Ти като не си, да знаеш......................75% от българите са ЗА!!!!!! Така че гледай си работата!

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Тъ-па-на-р-чо........не е с Чърчил, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, от ингилизите, франсетата, полячетата, италианчетата...ВСИЧКИ, ПРЕДИ СССР СА ПОДПИСАЛИ ТАКИВА ПАКТОВЕ С хитлерчето!!!!АЛЛООУУУ.......*** НА УЧИЛИЩЕ!!!! А това за полша........Сталин си ВРЪЩА РУСКИТЕ ЗЕМИ ОТ ЛИНИЯТА НА КЕРЗОН!!!!!!!!! Училище........училище................ако не си учил, да знаеш, че ДАЖЕ ВАРШАВА Е БИЛА В РУСКАТА ИМПЕРИЯ! Пффуууу....неграмотници!!!!!!!!!

134

Анонимен

преди 4 години

До ПешоПосле са привикали молещите се и са ги разстрелялиТова са глупости и лъжи.

133

Анонимен

преди 4 години

Българите не сме против руснаците.Не сме, разбира се. Но не сме и за. Количеството българи живеещи и учещи в Русия и тези на Запад го казват по-ясно от всякакви лозунги. Опашките пред Козяк и пустинята около Драган Цанков са нагледното доказателство. А за братството се видя - драли са ни години с високи цени на газта. Аз от такива братя нужда нямам.

132

Пешо

преди 4 години

"Когато нацистите са нападнали Москва, над столицата също е кръжал военен самолет с икона на Божията майка, а вярващите са възнасяли молитви, напомня той."---------------------После са привикали молещите се и са ги разстреляли! На кого пробутват тези лъжи!!! Сталин и плеядата му наследници, включително и Путин са върли антихристи и жалката мимикрия не променя фактите!

131

Анонимен

преди 4 години

Италиански кметове и губернатори просят помощ от немците.Абе, то си е казано - вей си червения байрак и пискай за социализъм, ама западната болница си е западна болница. Кобзон навремето го разбра по трудния начин. От Русия най-много да получиш показуха и няколко камаза.

130

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБългария не е нападала СССР. Кофти опорки са ти дали.Човекът е искал да каже, че пaплaчтa русофоби и русомразци на българското общество от миналия век също като западняците е искала война срещу Русия. Същата *** я има и сега, за съжаление. Особено в кв. Лозенец, ул. Козяк, гр. СофияИначе за останалото си прав. България не е била никога против Русия. Българите не сме против руснаците. Руснаците са ни близки и съседи, те не са ни врагове.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 125Брей, брей, брей.......ти да четеш можеш, но да съобразяваш - не! Аз написах че е ВЗЕЛА УЧАСТИЕ! А взимане на участи е широко понятие.........ние не сме НАПАДНАЛИ Ирак, НО ТАМ ИМА НАШЕ УЧАСТИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не се учудвам обаче....сега младежта не учи и не мисли, тя само чете, като в комиксите, възприема написаното БЕЗДУМНО И БЕЗКРИТИЧНО! Така още малко ще и втълпят че "братята-кравари" са победители във Втората световна война!

128

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 121 Бе как да не са е ЖЕЛАЛИ тая война! Нали разсекретиха речта на Сталин пред актива 3 дена преди подписването на Рибентроп-***. Там всичко е обяснено. Защо с Рибентроп, а не с Чърчил. И какво ще направим с Полша. Щото отвън чака и английско-френска делегация. Па вземи прочети, в рунета я има в историческите сайтове. Германците кво са виновни, че не станало по тертипа на Сталин и франсетата веднага изули гащите! То бива загубени хора, ама чак пък толкоз! Да не си някой посебен

127

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБългария не е нападала СССР. Кофти опорки са ти дали.Човекът е искал да каже, че пaплaчтa русофоби и русомразци на българското общество от миналия век също като западняците е искала война срещу Русия. Същата *** я има и сега, за съжаление. Особено в кв. Лозенец, ул. Козяк, гр. София.

126

Анонимен

преди 4 години

Имам бизнес с Русия (гр.Гжелск). Има голяма разлика между Москва и провинцията. Извън Москва цари страхотна беднотия . Никой не го е грижа за живота на руснаците.

125

Анонимен

преди 4 години

В Русия бедните официално са 20 милиона и минималната е 300 лева, но имали добра социална система. Абе, откъде ви намират такива...

124

Анонимен

преди 4 години

Мили Боже, българите се загрижили за руснаците!!! Ако не беше ТОЛКОВА ТЪЖНО И ЖАЛКО, ЩЕШЕ ДА Е МНОГО СМЕШНО! Българинът, дето няма и две стотинки спестени, нямаме нито суровини и стоки за продажба, нямаме НИЩО СВЯСТНО, което да продаваме..........седнал да се кахъри за братушките!!!! Вай, вай, вай........спомнам си, през 2014 година немската преса все така дърдореше, че руснаците вече са изяли всички таралежи.........Боже, боже...явно Айнщайн е прав, че единственно човешката глупост е безкрайна!

123

Анонимен

преди 4 години

такива като България, която и тя даже е взела участие в това вероломно нападениеВолодя, България не е нападала СССР. Кофти опорки са ти дали.

122

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 121"която те не са желали"Желали са я, другарю, не си чел. СССР и Германия си поделиха Полша, а според всички източници занимаващи се с военно дело, Германия е имала такова съкрушително надмощие, защото съветските предни линии са били със скупчена нападателна техника и с момента на изненадата германците са ги размазали напредвайки безпрепиятствено, докато на руснаците са им трябвали МЕСЕЦИ да организират адекватна отбрана. Готвели са се за НАПАДЕНИЕ. Отново.

121

Анонимен

преди 4 години

Е то и ние навремето уж помагахме на маса страни, пък фалирахме... То имаш ли гребен, трябва да имаш и коса, все пак...