56

Бивш мияч на чинии

преди 4 години

Абе аз да си питам - в пакета за заминаване включено ли е интубирането на студентите?Щот ако някой мисли, че сега при 20к случая / дневно и експоненциален растеж на същата нещата ще се стабилизират, то имам лоши новини за бригадирите.

55

идея

преди 4 години

Но се съмнявам, защото огромен процент от тях се записват за студенти именно заради тези бригади и за нищо друго!

54

!:

преди 4 години

Я се дръжте по-серизно , какви са тези легенди, че в САЩ се вадят по 250 долара на ден...Много малка част от американското население получават такъв месечен доход. И, изненада, тази част нито къса билетчета на лунапарка, нито сервира. Понякога човек да изглежда много велик се излага. Всеки, който е ходил по бригади ще ви каже , че от САЩ можеш да се върнеш с пари, само ако си намери втора работа, иначе ти остава само изживяното. От бригади пари се вадят от селското стопанство в Европа.

53

идея

преди 4 години

Предлагам на бълг. студенти, ако наистина им се работи, да поработят в България. Напр. крайпътните пространства са потънали в *** - вижда се с просто око и ако искат да работят - да ги почистват /след карантината/. Труд на въздух, досущ като в американско село. Пък и държавата ще им плати, няма как да не плати. Така ще спасяват страната си от зарази, защото тези *** са си живата зараза. И ще са живия упрек към всеки и..диот, на който му мине през ума да метне от колата нещо.

52

пери

преди 4 години

До СтудентЩото има кой да те храни. Като опре ножа до кокала, друга песен ще запееш.

51

Анонимен

преди 4 години

Дори и да ги пуснат да заминат за САЩ, не виждам с какво. Освен може би с презокеански кораб? Като Титаник? Но дори тогава надали щяха да пуснат евентуалните пътници да слязат от него на брега.Почти всички полети са спрени по цял свят. На интерактивна карта се вижда огромната разлика преди и по време на пандемията.Отскоро и Турция спря всички полети. Полетите от Истанбул до Щатите бяха от най-евтините и се използваха и от много българи. Вече и тях ги няма.

50

Бригади под цунами

преди 4 години

Масовото заразяване и високата смъртност в Щатите са неизбежни.Няма повсеместно ваксиниране с БЦЖ, която (странно, но факт) засилва имунния отговор и към коронавируса.Огромна злоупотреба с антибиотици в хуманната и във ветеринарната медицина. Болниците бъкат от резистентни бактерии, които довършват пациентите с усложнения.Невъзможност поради особеностите на стрваната да се приложат мерки като в Китай.Жаждата за малко доларчета в случая е стремеж към "Наградата Дарвин". Халал да им е.

49

Totenkopf

преди 4 години

Пълни глупости, щатите са под блокада, няма полети до там, ама щели да отидат студентите, хахаха най много да се направи някое изключение за помощен медицински персонал, ама тия бригади не са за това. Прибрали са им парите фирмите и ще лъжат до последно, после фалит и пийте по една студена вода, случвало се е вече.

48

майка

преди 4 години

До Анонимен 66 - АЛЧНОСТТА И ГЛУПОСТТА НЕ ПОЗНАВАТ ГРАНИЦИ, ПРИЯТЕЛЮ! СТРЕМЕЖА КЪМ ПАРИ Е ПО-СИЛЕН ОТ ЧУВСТВОТО ЗА ЛЮБОВ, ПРИВЪРЗАНОСТ И САМОСЪХРАНЕНИЕ! ЗА ПАРИ НЯКОИ СА ГОТОВИ ДА УБИВАТ. ЩЕ НИ ДОКАРАТ ВТОРА ВЪЛНА ОТ ПРОКЛЕТАТА ЗАРАЗА - ДА ОСТАВАТ ТАМ! А РОДИТЕЛИТЕ - МИ НАЛИ ТЕ ТАКА СА ГИ ВЪЗПИТАЛИ!!??? ДА ИМ БЕРАТ СЕГА СТРАХА И......СРАМА!

47

nobi

преди 4 години

а после ще реват да ги прибират за наша сметка. да подпишат декларация, че няма да се върнат никога повече

46

Анонимен

преди 4 години

До: 66Съгласен съм с теб, аз не бих пуснал детето си при такива обстоятелства.Има обаче един проблем: Повечето студенти са навършили 18 години.А като такива според българските закони са пълнолетни, тоест не са деца.Могат сами да взимат решения без съгласието на родителите си.Но иначе съм съгласен - всеки родител би се притеснявал.И аз ако имах студент не бих го съветвал да заминава точно сега.Още повече че има и по-мрачни прогнози заразата да се повтори пак през есента.

45

отл

преди 4 години

Ако бригадата е на транзитната зона на летището - да, щото в страната никой няма да ги пусне. Пикът там тепърва предстой ...

44

Анонимен

преди 4 години

Ще има, защото вече са им взели парите и не искат да губят. Да идат, да се изпоразболеят и тогава без здравни застраховки в САЩ какво ще правят? Ами като се върнат тук болни?

43

Анонимен

преди 4 години

Сериозно ли има родители, които биха пуснали детето си на 10 000 км. от България, и то по време на епидемия?

42

майка

преди 4 години

ВТРЕЩЯВАЩА БЕЗОТГОВОРНОСТ И АЛЧНОСТ!!! ТЕЗИ ХУМАНОИДИ И МАЙКИТЕ СИ СА ГОТОВИ ДА ЗАЧЕРНЯТ - ЗА ПАРИ!!!! АЛООО, АМЕРИКАНЧЕТААА, КАКВО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ПРАВИТЕ??? ЗА ПАРИ Е ВСИЧКО, НАЛИ???? Е, АКО ЗАМИНЕТЕ - НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ!!!! СТОЙТЕ ТАМ, В ТАЗИ АМЕРИКАНСКА ПОМИЯ, В ТОВА СВЕТОВНО ГЕТО!!! БЕЗУМЦИ НЕ МИ ТРЯБВАТ ТУК - ОТ ВАС ПОЛЗА НЯМА! ХАЙДЕ БЕГОМ КЪМ ДОЛАРИТЕ! И ЗАБРАВЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

41

!:

преди 4 години

Какъв *** трябва да си, че в този момент да се забиеш в едно американско село, където трябва да работиш на две места, за са ти се вържат сметките.....ама те иповрчето студенти толкова им е и грамажа. Държавата спокойно може да забрани на свои жители да посещават друга страна...

40

Гост

преди 4 години

На бригадите при социализма хем бачкаха без пари,хем ги е..м без пари.Сега всички искат пари.Нямат морал и родолюбие.

39

Анонимен

преди 4 години

Бригади може и да има,транспорт обаче няма да има. Границите в Европа са затворени. Самолети за САЩ не летят. Освен това САЩ са страната с най-много заразени. После тези 6000 нова втора вълна ли ще образуват, като се върнат след два-три месеца. Няма да стане!

38

Ебльо на 3 морета

преди 4 години

Най-малко зависи от тоя ***, собственика където се изказва така само и само да не го накарат да връща парите на студентите. Иначе това за 100те милиона е пълна глупост също 1 студент се връща средно с около 5-7хил $ което е доста далеч от 100мил

37

M0501

преди 4 години

Tова е пълно безумие! Родители, направете всичко възможно за да задържите децата си в България! В US положението се влошава в пъти и да рускувате живота си за някаква бригади и няколко хиляди спечелени долара не си струва. Сега не е време за бригади.