343

Анонимен

преди 4 години

Най-после малко разум. Дано не е временно и под натиска на общественото мнение. Министрите следва да взимат обосновани на факти, решения и да са сигурни, че са изпълними. Продължавам да мисля, че това е преминаване на границата на разумното и необходимото.

342

Анонимен

преди 4 години

Сега, короната няма да се премахне скоро. Ами кво праим с тези циркаджии? ЕС не дава на нас евракис, никой не работи...

341

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

В Китай, ако други граждани те видят.без маска ,Майкa ти няма да те познае,Ще те спукат от бойй, и ще те обвинят в тероризъм.Тука ходим без маски, и после - пътуваме с еднопосочен билет - в найлонов чувал

340

Тонката

преди 4 години

Другарите от Позитано и техните коалиционни партньори от"градската десница"се скъсаха да реват под новините за некви маски:):):)Пишат като невоидели плюсчета и минусчета,а Бойко спасява Нацията:):):)Другари на следващите избори пак ше ви скалпираме:):):):)

339

Напред-назад

преди 4 години

До Разумното решение: А кое е разумното решение на правителството - да са задължителни (преди обяд) или да не са задължителни (след обяд). Вече не мога да отгатна утре сутринта кое ще бъде вярно.Мутафчийски каза сутринта, че приели добрата практика на Австрия маските да са задължителни, но забрави да спомене другата им добра практика - да ги раздават безплатно.

338

реалист

преди 4 години

Финансиста Ананиев, може да ми гарантира, че като си купя маска няма да бъде заразена при производството или при пренасянето й. Оставка !!!

337

Анонимен

преди 4 години

Просто се накензаxa. Случва се на дърти комунисти.

336

we

преди 4 години

Носевето на маски ще спести вноса на 15000 тона грим и червило, което ще намали търговския дефицит!

335

Иванчо

преди 4 години

има смисъл от масовото използване на маски.-------Да, ако е на доброволни начала като в Швеция например. Заповеди и забрани са само за добитъка, а не за нас свободолюбивите българи.

334

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да се блокира цялата икономика . Трудоспособните да ходят на работа а пенсионерите да си седят по къщите и да се пазят .

333

Анонимен

преди 4 години

Kire, kire...dochaka i ti pensia...mon ami...pensia s virus...

332

Анонимен

преди 4 години

Къде е Василев да дешифрова този ход проба-грешка на държавата? Трябва да чуем и неговото мнение... :)

331

Анонимен

преди 4 години

До 342Ето хора, прочетете коментара. Това са избирителите на Тиквата, ако сте се чудили що за хора са.

330

Анонимен

преди 4 години

Има вирус ,но ще има и глад и невъзможност да се плащат сметки ,тогава ще се види коя е истинската опасност

329

Анонимен

преди 4 години

Държавата се управлява от пълни иддиоти и бездарници . Сутрин се решава едно , по обед друго, а вечер на по ракия трето. Така ако се управлява държава .

328

Разумното решение

преди 4 години

Да, маските не защитават надеждно здравите, но те намаляват разпространението на вируса от лица, които са вече заразени. А по време на пандемия много хора не знаят, че са заразени. Тъй че има смисъл от масовото използване на маски.

327

Карък Дъглав

преди 4 години

Напуснах страната отдавна и ви се чудя на търпението и издръжливоста!?! Как се справяте с този политици като ги хванеш наред са неадекватни всички в НС.

326

kasapa

преди 4 години

kovchega djobove nema ....kakvi pari ?

325

Нищо ново

преди 4 години

Това е то пожарникарското управление на бат'ви Бойко и дружинката му. Крачка на напред - две назад. Едно нещо сутринта може да бъде задължително, следобяд вече да не е, а утре пак да стане.Тя, тая работа, може да се прави с малко повече акъл, ама къде го?

324

търся маска

преди 4 години

Както е тръгнало след Лукановата и Виденова зима ни чака Бойкова пролет, лято, зима