8

Анонимен

преди 4 години

До Не извратен типЗаразени не означава хоспитализирани, но на вас мисленето трудно ви се удава.

7

бибиси

преди 4 години

днес чух по британските медии, че Германия правят 500 000 теста на Седмица! САЩ в момента са по малко над 100 000 теста на 24 часа и увеличават капацитета постоянно. Така, че ние да му мислиме!

6

Само факти

преди 4 години

Смъртността в Германия е 8.6 души на 1млн население; В САЩ-10 на 1млн; Великобритания-27 на 1 млн. Испания-177 на 1 млн.

5

Не извратен тип

преди 4 години

Във Берлин 2500 заразени а онзи ден немски журналист влезе и снима най голямата болница във Берли където трябва да е претъпкано със заразени,да ви кажа ли ,ами беше празно,нямаше хора,нямаше заразени,нямаше никой,що за пародия,що за цифри,що за измама

4

Munchen_DE

преди 4 години

Германия ще се справи, както всеки друг път!

3

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНЕто такива като теб са причината България да е на тоя хал. Не само че не лъжат, но ексклузивно се правят тестове на починалите, за да се установи дали и те не са заразени. Поне тук при нас в клиниките един пациент от рак почина и го тестваха посмъртно. Оказа се, че е позитивен. В България е пълно си Г-н никой, като теб, които бързат да се покажат колко са велики, но вместо това само разпространяват заблуди и прецакват останалите. Или ти точно това целиш, м?

2

Илиев

преди 4 години

А бе, Германия си е Германия. Богата, организирана, уредена държава. Още много има да се учим от немците. Добре че Ангела и Боко са приятели. Според Боко, разбира се. На него де що има министър по света, му е голем приятел. Хаха.

1

АнонимеН

преди 4 години

ЛЪЖАТ ТОВА Е ИСТИНАТА!!!ПИШАТ УМРЕЛИТЕ ОТ КАКВИ ЛИ НЕ ДРУГИ ПРИЧИНИ НО НЕ И ОТ КОРОНА ВИРУС 2019 И КОРОНА ВИРУС 2020И АЗ СИ МИСЛЕХ , ЧЕ ГИ ЛЕКУВАТ ПО ДОБРЕ АМА НАНАЙСЕ