285

Анонимен

преди 4 години

Браво, актове за по 5 бона на българските граждани за разходка в парка и КППта, а когато МУДЖАХАДИНИТЕ нелегално пресичат българската граница ги настанявахте и хранехте безплатно!!! Повече пари им давате отколкото на българските пенсионери.Тогава знаеш че или си гражданин мазухист или управлява перверзията.

284

Анонимен

преди 4 години

Един ми каза 2008 година - трябва да изберем бате Бойко за премиер, защото има тежка ръка и няма да позволява да се краде.

283

избирател

преди 4 години

Хайде,да спрем за момент да се заяждаме по между си/по български/ и да помислим,моля Ви!Вируса,ако беше толкова опасен и нелечим/може би нелечим,за нас обикновените/,тогава Борисов,дали щеше да ХВЪРЧИ,по.... бих казал,опасни места,без маска и предпазни средства?!Не мисля!!!Вероятно и по конституция,не му би било твърде позволено,все пак е,НАЙ важната длъжност,в една парламентарна република!!!

282

Хахаха

преди 4 години

До ОСТАВКАЧервено ***, къде ги видя тия стотици чакащи? Боли ли да те бият като куче на всички избори хахаха

281

Атанас Велмазов

преди 4 години

Трябва да се процедира с твърда ръка в случая, има чума в световен мащаб, хората измират всеки ден като пилци, ама бай *** продължава да се гаври със ситуацията и да се мисли за безсмъртен ! Вируса мутира , ваксина няма, ама бай *** ходи у парка да играе на сварка. Глобите от 5000 лева, са добро начало, но съветвам щаба кьм безкомпромисни мерки, доживотен затвор, защо не и смъртна присъда ?! Бай *** от дума не разбира.....

280

Герб са гадове

преди 4 години

до 278 до Герб са гадовеЕстественно, че не Бойко некадърника създаде този вирус. Но Бойко некадърника съсипа сферата здравеопазване всички видяхме в какво състояния са болниците плачевно. Имаше инфекциозни отделения в малките градове с мухъл и плесен по тавани и стени, дори и здрав да влезеш ще се разболееш. Видяхме, че липсват елементарни предпазни средства за лекари и персонал. Така е във всички сфери за които се сетиш навсякъде е трагедия защото не става само с кражби. ГЕРБ= унищожение

279

до Борисов

преди 4 години

Почти всички коментари отдолу са на импексовата кохорта - Саботаж на всичко и на Всяка цена ! ама дребните мужици не схващат ,че тя ако се разболее за нея ще има , а за тях бакърена

278

Анонимен

преди 4 години

До избирателНали си много "вещ "по темата. Защо са затворени всички граници...да обясниш на аудиторията? Да видим какво ще изсмучиш и откъде? Като гледам нищо...съществено не пишеш освен...глyпocти.

277

ОСТАВКА

преди 4 години

Стотици чакат пред бюрата по труда в София и Варна.Вирусът не ги плаши, по-страшен е гладът!

276

Анонимен

преди 4 години

Видно е ,че на народа вече му писна от карантината. Да излезе някой да каже колко смятат глобалистите да продължи. Всеки осъден на затвор знае колко ще му е присъдата,а тук не знаем. Това ще успокои нещатат. Изобщо за пръв път виждам вирус,който да поразява и на открито в парака,да се носят ръкавици,и да си свалиш кожата от търкане с антибактериални сапуни и препарати. Това бактерии ли са?

275

Анонимен

преди 4 години

"Той се срещна днес с превозвачи на ГКПП "Капитан Андреево" и увери, че преминаването през пункта на тирове се е нормализирало."Мерките трябвало да се спазват, пък нашия си обикаля навън по срещи с хора струпани на едно място...

274

Анонимен

преди 4 години

Властта ограничава основните ни човешки права, налага непосилни глоби, които ги няма в никоя друга държава и вече открито заплашва народа. Това означава само едно - диктатура.

273

Анонимен

преди 4 години

Слаб е този вирус за Бай ***...Нищо ,че затвори границите на всички държави в Европа и къде ли не.Бай *** иска само да свали ГЕРБ и Бойко от власт.Вируса не е толкова важен.

272

Анонимен

преди 4 години

И без корона вирус ме е тръшкала пневмония и пак едвам се намери легло за мен в болницата. Но държавата не е фалирала заради мен. Обикновения грип е по-опасен!

271

Анонимен

преди 4 години

Помните ли Ъндърграунд на Костурица?дано ни кажат, когато всичко свърши

270

Пижо

преди 4 години

Мдааа, вирусът заразява само неделя следобед! Понеделник сутринта в метрото - не! Тези същите, глобените вчера, днес пътуват с градския транспорт. Там, видиш ли, не е опасно! И не могат да те заразят. Могат само в парка!Борисооов, колко си гани глоби??? Колко от тези 300 акта са на си гани??? Дреме им на тях за актовете, така или иначе никой не може да ги вземе! А сега, държавата осигури нови 300 души в сивата икономика! Никой не е *** да работи със запорирана заплата!

269

избирател

преди 4 години

До Непопулярно мнениеИ между другото,повечето държави в Европа,могат да пишат,какво си искат,за деня,според това,какво им е нужно,за маниполиране на масите!!!Просто,зависи от 5/7 души на държава и никой не може да го докаже....

268

Анонимен

преди 4 години

Ей, тоя ***!!! Няма отърване от него. А дано, сега като почнем да измираме от глад, първо него да го катурнем от власт, може пък да се закрепим със сетни сили.

267

Марсианец

преди 4 години

До Непопулярно мнениеАко беше интелегентен и можеше да върже 2 думи на кръст, без да изпадне в неудобно положение, отговора е да.Само че аз ако сложа един пъдар от село, няма да видя разликата.

266

еволюция

преди 4 години

от стадо блеещи овце се превърнахте в ято послушни *** .