312

НОМЕР2

преди 4 години

Този Константинов, с малко име Пофесор, е на всяка манджа мерудия! Потрябва ли на власите, веднага е на линия! Един въпрос, от 27-те хиляди починали в България от началото на годината дали случайно няма стотици с корона вирус! СТАТИСТИКА: НУЛА ПРОБИ НУЛА ВАКСИНИ! У нас са направени много малко проби/никой не ти казва колко/ и съответно малко умрели от КОВИД19!

311

Анонимен

преди 4 години

Без излишна гордост!!!

310

шефа на кенефа

преди 4 години

ДО328 ОПГЕРБ на власт - организирана престъпна група от евнуси за разруха на България

309

Доко

преди 4 години

Явно има нещо в българския въздух, дето не дава на вируса се разпространява.Сега сериозно, наивно е да смятаме, че вируса още не е стигнал при нас при толкова много пътувания. Но от друга страна ако вируса вече е тук, то болниците отдавана щяха да са препълнени. А не са.

308

Анонимен

преди 4 години

Е значи Биопароксът е добър.Защо неги обдишват с него а ,там нещо ги интубирали за изпроводяк.Значи,гене-ралла умишлено ни умъртвява.И ще сираздадат 10 млд,и банката на доган щеси вземе своето.Тогава може да отпуснат карантината.Слави е прав.

307

Анонимен

преди 4 години

Ваксината BCG е тайната, затова и младите са по-зле, за тях не беше задължително, правена е в по-бедни и опасни за туберкулоза места ...

306

Анонимен

преди 4 години

До Анониментова е болест на цивилизованото богато население - затова в селата няма болни и болните са концентрирани в големите градове - бедността ни спасява може би

305

Анонимен

преди 4 години

За да се справим с епидемията трябват маски, тестове и добри лекарства. От вчера в САЩ разрешиха при тежките случаи да се прилага кръвна плазма от преболедували. А у нас? Нашите медици трябва да търсят международно сътрудничество за доставка на нужните лекарства - хинини - най-добре мефлохин (маларон, мефакин, риамет), а защо не и кръвна плазма? Имуноадюванти, интерферони, полиоксидоний, кагоцел, калетра (антивируен медикамент) и т.н.

304

Анонимен

преди 4 години

Ами,то се каза,преди 10 и 19 години горъфахме дръвцето.Чу се за смъртнислучай и дотам.Примерно не пих антибиотика,който ми бе предписан,някакъв словашки отровител.Спаси меБиопарокс,който не се произвежда иа и незнам инак за какво е.Обвиняватме за реклама.Още с аналгин хин иантибиотик на пенецелинова основа.Ето затова ни отнеха хинин- аналгинаи другите доказани илачи ,да печелятБездушните *** корпорации.

303

ДДРОнег

преди 4 години

Добра теория, но на практика нищо реално не ни каза тоя професор !!!А и теорията му куца в началото , щом прави сравнение с умрелите на милион и сравнява силно заразена Италия и слабо заразена България и Израел !!!Общо взето - "и като думаше, нищо не каза" Май иска да ни каже да не се тревожим толкова много от този вирус, в това го подкрепям !!!

302

Анонимен

преди 4 години

Нито генът ни е по-силен, нито имунитетът ни е супер. Просто некадърното ни правителство ни научи да станем роби - на правителството Боце фон Банкя, на прокуратурата, депутатите, полицията. Сега и Шкембе войвода иска да стане наш чорбаджия и да ни командва чрез военната полиция. Роби отвсякъде. И се оказа, че робите по-малко боледуват. Та ние 500 години сме робували на агите, защо не и 12 години на гербаджиите и лъжепатриотите. Да не се окаже, че накрая ще отидем при агите. Може да е по-добре..

301

БКП-вируса на власт!

преди 4 години

Оплискана с невинна кръв и вируси на комунизма! Ще си вкана автогол!

300

Анонимен

преди 4 години

Шът бе, камило, че ще ти умре камиларя и няма да можеш да целуваш дъто на вожда

299

Анонимен

преди 4 години

До 321 Ама ти сега ли се сети, че целият ти съзнателен живот е минал по времето на соца. Като си бил бебенце са ти сложили имунизация БЦЖ и още куп имунизации ( мобили, вариола и т.н.), за да живееш, преживяваш и за да имаш здрав имунитет. По едно време в борбата с туберкулозата имахме по-добри показатели от Германия. Та погрижил се е соца за тебе, та да можеш да го преживееш, че и сегашното време да преживееш ида достигнеш до осемдесетака. Както искаш го разбирай

298

1919-2019 COVID-19

преди 4 години

СКРЪБТА ВЕСТ Тук почива БКП на 100 годишна възраст - 1919-2019г.

297

гробокопача на БКП..

преди 4 години

До АнонименТова се нарича COVID-19...

296

шепа народ-педя земя

преди 4 години

С кого да се сравняваме по света?

295

варна

преди 4 години

Ами за мен, нас ни съсдадоха да сме машини, да отселяваме и борим в всякви нечовешки условия, с две думи кораво неебателно племе....Ако тук дойдат хора от белите страни, незнам колко ще изкарат на това напрежение , а ние вече 30 години под стреса, май изградихме нечовешки имунитет...Сега в момента най големите бъзлювци са богатите, че немогат да си изхарчат гепините парички, не могат да се показват по ресторанти с силиконово-изкуствените си принцеси...Обаче малко прекалиха с маска навсякъде...

294

65

преди 4 години

Генерала не си поплюва, много рано взе мерки, а и пикът н е е дошъл.И ако всички идващи си българи спазват карантината , и гетата стоят мирни може и да се измъкнем без ,,щети". По добре по дълга карантина ,по малко болни с усложнения след което не се знае кога ще се върнат на работа.Не се знае кой орган освен дробовете ще засегне

293

Анонимен

преди 4 години

Не е пламнало още, затова. Има държави където още няма инфектирани, но не значи че няма да пламне и там.В началото сме още, под 1млн. Инфлуенцата колко млн порази?