139

гост

преди 4 години

как не се намери нито един досега да каже че няма вирус ,има военни учения на нато и заради това е военното положение спрете да бръщолевите с този вирус

138

Анонимен

преди 4 години

Te видяха, че мерките не действат нито никъде, нито в Италия, нито в Германия. Но Италия и Германия си направиха статистика от по 50-100 заразени на 100 хил, ние сме с 3 заразени на 100 хил. Мерките ще се видят че само съсипват икономиката, ще ги вдигнат, хората ще си изкарат вируса, а милиардите за помощ ще отидат в Италия, Германия и Франция.

137

@к.133

преди 4 години

До ТозиМасов скрининг при 60% грешка: 1-и тест: тестваният е здрав2-и тест - болен3-и тест - ??? здрав/боленТ.е. руска рулетка.

136

Анонимен

преди 4 години

Все още не съм видял репортаж (достоверен) за болни от ковид-19.

135

Анонимен

преди 4 години

Пак да кажа, Стратегията за борба с епидемията не я интересува точния брой заразени. Имаме мерки по физическа дистанция. Тестове се ползват за установяване на масови огнища и защита на медицински персонал, за да се предпази системата от вътрешно болнични инфекции.Всички останали чакаме, или ще развием симптоми и ще ни тестват, или ще се разминем.Масово тестване не е решение, щото освен грешката, моментно може да нямаме достатъчно вируси, които теста да засече, но вече да сме заразени.Ясно !

134

избирател

преди 4 години

Оооо,"БЛАГОДАРЯ",Ви,че ми разрешихте да пиша и от домашния си комп.Тържествено''Обещавам",да "Възхвалявам",всяко действие,на нашите "Свидни",УПРАВЛЯВАЩИ.........Така написано,добре ли е?Разберете ме и мен,моля!Имам си мнение,и ето,че се налага да ме ограничавате,за да разбера,че НЯМАМ ПРАВО,да пиша критично,спрямо действията на ВЛАСТТА.....Обещавам,да се поправя!!!

133

Анонимен

преди 4 години

Трябва поне 70% от населението да се зарази, единия вариант е индиректно, другия чрез ваксина, ваксина няма така че остава първия вариант. Чрез карантината се забавя броят на заболелите и не се претоварват болниците.

132

Анонимен

преди 4 години

продължават да сеят зараза!...------ Каква зараза бе, ти нормален ли си? Зараза е чумата или антракса, а това е елементарен вирус на мръсните ръце. И не, не лети във въздуха. Ако не ти се изкашлят в лицето от 30 см, няма как да го хванеш без пипане с ръце. Освен това ако някой няма симптоми, значи организмът му е избил вирусите и те не се възпроизвеждат.

131

Анонимен

преди 4 години

Имаме в историята си минстри и премиери взимали % от доставка на патрони за фронта.Сега като няма за другите проекти дето ЕС казва от тях да се вземат пари за борба с короната,ще взима Баце 70% от маски,облекла,ваксини,шлемове и лекарства.Неговото си върви без значение магистрала ли е водопровод или корона.Яд го е,че трябва да прегрупура мазнинката и се налага да я чегърта,а не само да я сипе където трябва.

130

Анонимен

преди 4 години

zasto bankite ni pokazvat vsiaka stotinka dvijenie v sveta vsiaka sekunda elektronno, a toz pishman general varti samo teatralno ochi, puska sluhove ili malchi?

129

Анонимен

преди 4 години

Единствено правилният подход към проблемът е всички под 55години които нямат хронични заболявания на дихателните пътища и сърдечно-съдови заболявания,да се явят на работа и затворените бизнеси да отворят!Дори и да се разболеят вероятността тези хора да починат е под 1% .За всички други забраните продължават.Така икономиката ще оцелее и загубите ще са минимални.

128

Гошо

преди 4 години

Г-н професоре, може ли без математическия модел да направим предположение: най-рано след 2-2,5 месеци, като е твърде вероятно вместо пик да се получи плато.

127

избирател

преди 4 години

:)

126

Сериозно

преди 4 години

Нали до преди няколко часа тоя се караше на журналистите и тотално отричаше бързите тестове... Да не би еднокнижния му началник да го е заплашил със спиране на тока?

125

ЧЕРНА ДУПКА

преди 4 години

300 болни при 80процента безсимптомни има 2хиляди заразени, без тест продължават да сеят зараза!а днес се каза че са направени 6000теста но в това число повторения и потретвания, т.е. са тествани не повече от 2000-3000 в цяла България т.е. 10процента са болни 300души

124

Анонимен

преди 4 години

"При тази ,, чиста" храна, дето я ядем. Пълна с консерванти и какво ли не, никой не може да каже, как ще мутира даден вирус."В огромната си част, да не търся точни проценти, вирусите мутират когато инфектират някой с много прецакани гени. В огромната си част мутациите умират, щото тоя с прецаканите гени умира от заразата преди да инфектира други. А ние какво правим - ония имал "само лека астма" и го спасяваме. Другия младеж на 95, с три вида рак - *** спасяваме го. После откъде идват мутациите.

123

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ЩЕ НИ УНИЩОЖИНЕ ВИРУСА

122

Васил Димитров

преди 4 години

Защо тия убавци всичките са се набутали 1 до друг и нито 1 не носи нито маска, нито ръкавици, а народът трябва да е екипиран?

121

Този

преди 4 години

Масовият скриининг, трябваще да едно първите неща, които трябваше да са направени. Ще ме прощава г-н генерала, но тук сбърка и се забави

120

Анонимен

преди 4 години

до 129 зяпналЕ как ще вземе 70% ако вземе дарение от китайците?Защо питаш глупости,или още вярваш в дядо Мраз ти?