132

A

преди 4 години

Бе явно не ги е утрепал съвсем щом още се оплакват

131

Анонимен

преди 4 години

Задавате ли си въпроса, кой всъщност е държавата??? Че , постоянно, държавата, та държавата. Другари, държавата е съвкупност от интелигентни индиви, които се грижат за нея, а не постоянно да очакват от нея.Държавата не марксическо понятие.

130

stamen

преди 4 години

Тия хора не можаха ли да разберат, че държавата няма от къде да вземе пари, за да помага на всеки. Единствената помощ, която държавата трябва да окаже е да си плати незабавно дълговете към всички фирми-доставчици, данъчни кредити и т.н. Защото това са си техни пари.

129

***

преди 4 години

Всеки народ има нужда и от култура и от спорт, ноооо изобщо няма да ми е мъчно за разни бездарни актьорчета, рецитиращи във всеки безсмислен филм и сериал. Не може да си вършиш посредствено работата, да си некоректен към държавата и после хиляда претенции. Това важи за всички браншове.

128

Анонимен

преди 4 години

Дейностите обслужващи забавленията, ще минат на заден план.

127

Мхм

преди 4 години

Ако държавата помогне на всички, които са се наредили и искат, след това ни чака хиперинфлация.

126

***

преди 4 години

До НеА в училище часовете по български език посещаваше ли?

125

Анонимен

преди 4 години

COVID-19 уби културата, спорта, свободните професии...---------------То пък една култура....., по-добре без нея!Виж, тъй наречения платен масов спорт у Фитнес Залите опустя!Но, може да преминем на безплатния спорт - джогинг, колоездене- поне докато не въведат "извънредно положение".Виж, със "свободните професии" е сложно... особено с най-древната професия...Но, затова пък днес имаме нови технологии - могат да използват видео занаята.

124

Анонимен

преди 4 години

Вие не разбрахте ли ,че в тази държава всеки сам трябва да се спасява

123

Анонимен

преди 4 години

То е ясно. Мутрите се гетвят да си преразпределят нашите пари. А за малкия човек, пак нищо.

122

Анонимен

преди 4 години

Актьорите да ходят доброволци и да шият маски ... какво сега. Нямаме нужда в момента някой да се прави на ***. Да ходят да разнасят храна чрез онлайн платформите. Толкова ли е под тяхното ниво да си изкарат хляба поне веднъж с нещо, което не включва шизофриния?

121

Анонимен

преди 4 години

Всички са засегнати, но не на всички ще бъде помогнато и това беше идеята от самото начало

120

Анонимен

преди 4 години

Хайде скотонаселение, тичайте за тоалетна хартия и пак да преизберете Баце ви Гойко - доктора на пожарникарските науки.

119

дедо ви

преди 4 години

Много ме че ще има масови фалити на хотелиери и кръчмари. Тези са най-алчната прослойка дето все реве и иска постоянно все-повече. Хак да им е ...да се задавят сега!

118

Един дядо от село

преди 4 години

Не

117

?

преди 4 години

На никой не му пука за културата и спорта.

116

Анонимен

преди 4 години

Ама моля ви, нека докторите да седят с месеци в болницата, да не се виждат със семействата си, да се заразяват, да умират до леглата на пациентите, докато вие сте вкъщи и се жалите как нямате пари за белО и шампанско.

115

Пенсионер

преди 4 години

До мак 124 Да , ама Корделия обещава че всички пари ат държавния резерв ще ги дари на нуждаещите се.Така се прави по социалистически.А след това пак Борисов.Кво да проиш ?Съдба социалистическа.

114

Йоахим Ферзенхелд

преди 4 години

Егати културата, щом едим грип може да я убие...

113

Така е ..

преди 4 години

До Четете книги 114 Всеки нормален човек знае,че спорта е пари. Това за здравето е за наивници.Как да си обясним спортове за които се припада на финала , или онези нещастници дето се пребиват до смърт. Това не е спорт , а гладиаторство.