50

Анонимен

преди 4 години

ще си умрат пред спешното без значение дали са на 16 или 90 години.----то в Бг от поне десетина години хората си умират пред спешни отделения , от разкарвания по болници или от лекари на които им е забранено? да излизат от вратата на бърза помощ така че нищо не се е променило , и с вирус и без вирус все тая .

49

Мухах

преди 4 години

Ся ако комуната и подгласниците им дяпясято бяха на власт щяха да уморят електората си, хаха...

48

Fenasi Kerim

преди 4 години

33 годишна медицинска сестра е починала в Турция. Последния и пост в Twitter е:"Не мога да се отърва от тази температура. Чувствам се ужасно като изляза на балкона".Предполага се че се е заразила докато е била на работа в болницата. Уж не убиваше млади..

47

Анонимен

преди 4 години

Ей, дайте му още две звездички на пагоните и една "Маршалска звезда" пък дано миряса и ни остави на мира.

46

THE STAR

преди 4 години

Искате ли звезди?

45

Анонимен

преди 4 години

До МхмОт самото начало вируса в БГ го носи евтината бг работна ръка,която изнесохме в ЕС и туристите.

44

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

43

Невидимия враг

преди 4 години

Дребен, но вреденГърбав и повреден

42

Мхм

преди 4 години

Нагъл дребен тип. Само за трупове ни говори без да има смъртни случаи. Вечер се моли да има някой и друг заразен,за да каже на другия ден,че скоро няма да махне карантината. То този вирус ще се точи още 3 месеца. Що не казваш откъде идват тези нови случаи. Нали си седим вкъщи втора седмица. Как се появяват все нови хора. Къде са се заразили. Да не се окаже,че са от новодошлите си и да си седим заради тях вкъщи. Журналистите защо не задават тези въпроси.

41

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до ФАКТКъде ще сравняваш многомилионни държави пълни с туристи като Италия и Испания с България ?За Китай да не говорим !Още преди да открият първия заболял тук ви казах, че у нас е невъзможно да се разпространи толкова бързо вируса като в Италия, защото населението ни е разредено.Мерките са си мерки. Не смятам, че са постигнали кой знае какво. Още повече, че у нас се изследват само тези, които са отишли до болницата, защото са се почувствали зле.Агонията обаче така ще е дълга ...

40

дебел депутат

преди 4 години

зрелища и пасти за народа !

39

така като гледам

преди 4 години

До ЧУМАТА ГЕРБПълни глупости говориш.

38

Анонимен

преди 4 години

До ЧУМАТА ГЕРБНе,умнико по-малко население сме от Румъния. Какъв е този зор да имаш хиляди болни като големите и развити,посещавани от много туристи държави?!

37

бай Пешо

преди 4 години

Ето това ще бъде новият президент на мястото на Еблев!

36

Бандит

преди 4 години

До Анонимен 3Гаранция,един ден всичките ше бъдем 2 метра под земятаАма айде да не е сега

35

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

В България се правят по 100-ина теста на ден.В Букуращ се правят по 2 000 на ден.Затова у нас заболелите са малко.При нас ги откриват чак, когато те приритат и отидат до болницата да търсят помощ.Иначе из страната е пълно със заразени и като се има предвид колко е заразен този вирус няма начин някой да остане без да се е заразил.

34

Анонимен

преди 4 години

В Унгария има блоирани много бг гастарбайтери,които ще се приберат.Не разбирам защо си идват да товарят държавата в криза,и да донесат вируса?

33

Анонимен

преди 4 години

При Цура Ризова е Мутафчийски.

32

Zlatena

преди 4 години

В днес.бг пишат 15 годишни неграмотни безсъвестни безотговорни безмозъчни пикльовци роми които не спазват законите на България ходят по улиците на градовете без да осъзнават ще така заразяват друг човек с болеста коронавирус и му отнемат живота.Заради 15 годишните невъзпитани пикльовци роми с празните глави невъзпитани от родителите си роми страдаме ние нормалните българи

31

бай Тъпчо

преди 4 години

Еййй живна нашто село бе, коминчетата пушат а вътре гражданята през три часа новините слушат.Ама много са се изнежили в тази София бе, то кат ги гледам едни бледички, на жените-младите де, ръцете им кат закачени седят-кльощава работа бе...само джуки и цомби нови си турили ама упътването дето им го написали по ръцете и раменета на китайски бе-как го четат-хич не е ясно...А пък мъжете им уж с мускули големи ама на главата чоко си турили...Какво ша ги правим тука още две недели-направо са чудим