79

Почна се

преди 4 години

За всеки има разплата! И Путин ще заслужи своето! Кой каквото е вършил...без компромис.Иде иде...

78

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Каквото на гащите... - такъв и костюма...

77

Анонимен

преди 4 години

ВИЕ ОСТАВЕТЕ ПУТИН И РУСИЯ,АМИ ПУСНЕТЕ ИНФО ЗА ТОВА КОЕТО СТАВА НА УОЛСТРИЙТ ,ЧЕ ТАМ НЕЩАТА ОТИВАТ ВЕЧЕ СЪВСЕМ СЕРИОЗНО НА ФАЛИТ НА ГОВЕДАРНИКА И КЪМ ТОЯ ФАЛИТ ПИНДОСТАН СИ ИМАТ И ГАРНИТУРА-КОРОНАВИРУСА ДЕТО СЕ РАЗВИХРИ В САЩ С ПЪЛНА СИЛА.

76

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСърбите ги сваляха ф-16 със стари руски зенитни установки от 50те години.И колко свалиха?

75

Анонимен

преди 4 години

Жълто да не личи жълтата струйка

74

Сократис

преди 4 години

Нормално поведение на един държавник! Облечете нашият Премиер и го вкарайте в инфекциозното при болните, там където лекарите и сестрите прекарват ежедневието си! Да види как минава едно тяхно дежурство, как подлагат на риск и собственото си здраве и здравето на семействата си, как между две дезинфекции се хранят, как ползват тоалетна... Излишно е да казвам, че тези които обръщат всичко на майтап и не вникват в същността на ситуациите, са от едни 80% описани от един наш професор.

73

Анонимен

преди 4 години

... На Шипка всичко е спокойно....... В двора на Института за Земята паметника на загиналия русси летец е обруган..

72

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСигурен ли си, защото виждам, че взимат 80млрд помощ от ЕС за справяне с кризата

71

Зозо

преди 4 години

Пак да попитам. Тръбата за Сърбия до къде стигна :))))))))))))))))))))))))))))))))))))Еййй, много се забавлявам с простотиите на руските форумни *** :))))))))))))Я отворете снимката към статияти и вижте каква марка е костюмчето на руския Аятолах.

70

ined

преди 4 години

Марешки го изпревари

69

Анонимен

преди 4 години

Жълто щото вече и там се почна 500 официялни а реално колко са мани мани

68

Анонимен

преди 4 години

Браво! Велик лидер! Не като мазните, фалшиви, популистки либерастки западни политичета. Във времена на криза се видя колко им е солидарността и загрижеността за хората. И това е истина: Да, в Италия хората свалят европейското знаме и слагат знамената на Руската федерация и на Китай!

67

Пилето

преди 4 години

Джуджето е най-големия!

66

Факт

преди 4 години

ВЕЛИК!!!

65

Анонимен

преди 4 години

Що не е с руско ?страх го е с дялано

64

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Много си е хубав даже ,Това е Сигнално Жълто - означава Внимание,Светофари, и други обекти, които трябва да се забелязват от - Далече. В спектъра, сигнално жълто и червеното - се забелязват от човешкото око - от далечно разстояние.Другите цветове в спектъра - зелено, син, сив, бял - са цветове които са в изобилие в природата - тревата, водата, небето, снега - и човешкият мозък е свикнал да ги филтрира и Игнорира - като Фон ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

63

нищо ново

преди 4 години

Короната прасна америка, зозко се скри в килера. Тръмп каза че може да му пусне помийка да хапва и зозко пак скимти по коментари за нея.

62

Зозо

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Онзи клип с обелените мазилки по стените си личи къде е сниман. Този, който сменя знамето мълчи като пукъл, защото не е италианец, а ватиран боярищник. вади някаква едвам надраскана бележка с молив :))))))))))))))))))))) Смешни ***!!!

61

Анонимен

преди 4 години

Сърбите ги сваляха ф-16 със стари руски зенитни установки от 50те години.

60

Зозо

преди 4 години

Да припомня на руските ***: Самолетът Ф-16, Белене и тръба за Сърбия йок!!!Абе по колко километра тръба на ден заваряват от италианската фирма :))))))))))))))))И да слушате повече батко ви Зозо!!!