110

Анонимен

преди 4 години

Веднага се пръкват и активират всички папуняци с конспирациите. Тоест болните мозъци.

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 133Озонът леко ако превиши нормата е токсичен, става само за дезинфекция на водата.Ваксината създава имунитет, иначе пръскаш постоянно с какво и да е, така че двете неща нямат връзка. Решението е ваксината.

108

баба мара

преди 4 години

не стига че им пуснаха вируса ами сега и да споделят как да го лекуват нагли тадрънкат целият свят трябва да наложи карантина на сащ

107

Щирлиц

преди 4 години

Как върви усвояването на петролните залежи в южен Судан,другарю Помпео?Нали там са все ваши демократизатори,затова питам.

106

крадеца

преди 4 години

вика дръжте крадеца!

105

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAГледах го.За сложните проблеми понякога решенията не са толкова сложни.Природата го е измислила.По-добре озон за 15 м в помещението,отколкото некви "ваксини",които ще тровят населението,а някои ще трупат пачки.

104

gf hf mf :>

преди 4 години

До SS, Това глобално нещо което предстои се нарича Нов Световен Ред. Създаде ли се Световно правителство Оруел ще ти струва детска приказка. :)

103

Анонимен

преди 4 години

До 129 SSВъзстановяване на границите между държавите с облекчен режим на преминаване

102

Анонимен

преди 4 години

До 123 do 121Ха ! Недей да мучиш тъй жално , тъй милно ! " предполагаемите му недоброжелатели " А стии бе ! Такива като тебе не заслужават да имат информация за защита, те са обречени

101

SS

преди 4 години

Коментар 107 не съм го писал аз! Отук нататък света няма да е същия.Обществата в резултат на мултикултурализма се оказаха много крехки,и уязвими.Всяка една лаборатория,може да произведе биологично оръжие,и то да бъде пуснато,или случайно изтървано.Нещо глобално предстои да се случи.

100

Анонимен

преди 4 години

Тцтц Майки глей зара ена жена кви раути стават...още злато ще крадем ли?

99

до анализатор

преди 4 години

Който иска - нека си печата други хартийки. Какъв е проблема? Не е забранено.Ако говорим за България - поблема ни все е бил алчност на елита, който винаги е режел клона, на който седи, и е девалвирал валутата ни до безкрай.Истината е, че стабилните световни валути са удобни на местнтие елити, които си падат по печатане на местни парични знаци с цел покриване на дефицити и габеж.Девалвацията на долара наприемр би ударила всеки дуг по-тежко, не и тези, които го печатат.

98

Покажи

преди 4 години

Какво НАГЛО правителство само, сега пак ровят за скандали. Искат винаги другите да страдат докато те трупат пари.

97

до ....

преди 4 години

Въпроса е, защо последствията са по-тежки ,за тия, които не "газят полубоси животинска кръв".Все още не знаем 2 неща - клак се лекува и как се сприра епидемията възможно най-ефективно.Само твърди мерки не са достатъчни. Не и когато вируса е плъзнал на всякъде в даден град или територия.

96

do 121

преди 4 години

Човек не се самозастрелва със собственото си оръжие.Ако това е оръжие, както твърдиш, то е на някой друг.А Китай е длъжен да сподели информацията, защото страда целият свят, а не само предполагаемите му недоброжелатели.

95

...

преди 4 години

Не можеш да ядеш прилепи и плъхове и да мислиш, че няма да има последици. Да газиш полубос в животинската кръв по пазарите и да се прибираш в къщи...

94

Анонимен

преди 4 години

Дааа, Китай крията инфото как толкова бързо се спасиха от вашето биологично оръжие и това ви кара да се чувствате нищожни

93

мишо бирочето

преди 4 години

крият само това че вуруса е супербезобиден. дали е лабораторен или не все тая. иска им се на рептилоидните и техните верни слуги да могат да режат от единия и да лепят на другия ама майката природа се е погрижила това да не е толкова лесно.

92

анализатор

преди 4 години

Иде краят на световният жандарм САЩ!Печатарите на нефелни зелени хартийки са в умопомрачение!ДА КАЖЕМ В ПРАВ ТЕКСТ-АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА Е БЕЗНАКАЗАН ГРАБЕЖ НА СВЕТА!КРАЯТ ДОЙДЕ!КАТО НАЧАЛО СВЕТА ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИ ПЪРВО ЦЯЛАТА СИСТЕМА ОТ БИОЛАБОРАТОРИИ НА КРАВАРИТЕ!ИМПЕРИЯТА НА ЧОВЕКОНАНИВИСТТА-САЩ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕНА!ДРУГ ПЪТ ЗА СВЕТА НЯМА!ВЪПРОСА Е С КАКВА ВОЙНА..ИДЕ НОВА ЕРА!ДАНО НЕ Е ИНФОРМАЦИОННО ПАЗАРЕН ФАШИЗЪМ..БОЖЕЕЕ..

91

rusnak

преди 4 години

Мисля че Китайците са прекалено деликатни в ситуацията, тъй като целия свят добре знае кой пуска постоянно вируси и пали военни конфликти.