53

Анонимен

преди 4 години

По-добре е икономиките да се пазят до идването на костов,

52

Pf

преди 4 години

Днес ми звънят от една банка,че на 14 съм имал падеж 140 лв и не съм си направил вноската. Имах 200 лв в мен,но като гледам как вървят нещата и как втора седмица фирмата ми не работи реших засега да не внасям последните ми пари за вноската при положение,че нямам засега доходи. Обясних на жената,че на 10 ти другия месец ще ги внеса,а тя почна да ми се кара,че кризата не бил техен проблем и ако до 27 ми не ги внеса ще ме съдят. Ми съдете ме.Щом приятелят ви Бойко си ви пази. Народа да гладува

51

До 24

преди 4 години

И по времето на Костов сменихме 3 пъти парите. 200 лева станаха 2 лева. България беше на прага на гражданска война. Какво стана с онзи ,,Светулката", дето казваше на народа да не се страхува от мутрите? Нали не го убиха?

50

Гробокопач

преди 4 години

Костов, чуй: 'Цър-цър, цър-цър, цър-цър..." Stay home, не говори, не дишай, че тoку виж, си глътнал сладкият, маленкий мишшш;)))

49

Анонимен

преди 4 години

Три пъти ура за другаря Костов.

48

Костoвирус

преди 4 години

България е свикнала на подобни на това ч у д о в и щ е. Помня страшните години на бaндuтa Костов. ДЕВАЛВАЦИЯ..... ИНФЛАЦИЯ..... МOРЗащо не е в затвора един от най големите Убийци на България?

47

Анонимен

преди 4 години

Мерките за които говори ги въвеждат много западни държави. Само че при нас много хора все още са осигорени на минимална заплата и ако вземат 60% от нея, при временна безработица, ще гладуват.

46

x

преди 4 години

Иван Костов е най-великият държавник след 1989 г. Който ми цъкне минус не разбира нищо от политика и икономика.

45

Пешо

преди 4 години

До Ф.С.В.За теб трябва глад като при др.СПОЛУКАнов и др.Ж.Виденов и др.проф./!!!/ Р.Гечев!

44

Анонимен

преди 4 години

Дано не го хване короната.

43

Анонимен

преди 4 години

Най-великия държавник след Чърчил и Борисов.

42

30 години стигат

преди 4 години

"Пандемисти от всички страни, обединете се !" - др. Иван Костов

41

До 25

преди 4 години

Нищо не спаси Костов!Хората умираха от глад. Продаваха кучешка кайма в малки гаражи. Нямаше дори истинско веро в магазина, а някаква зелена искуствена смес. Мутри-биячи с ланци, изгряваща чалга бяха на мода. От там народа се побърка, тая част,която оцеля и не вземаше наркотици.

40

Пешо

преди 4 години

До Ф.С.В.За такива като теб трябва глад като при др.СПолуканов и Др.Жан Виденов и проф./!!!/ Р.Гечев!

39

Анонимен

преди 4 години

Добре, че е Костов да вдъхне малко оптимизъм. Като се сетя какво беше по негово време - по-лошо няма накъде. Ще преборим и вируса.

38

Анонимен

преди 4 години

Не си мислете,че ако не беше Костов ,а някои друг ,бизнеса нямаше да е в същото съотношение и разпределение.Раздържевяването е брутално сложен икономически процес при пълна прозрачност,камо ли за онея години на мъстита корупция,фашл,далавери,шуробаджинащина !Костов търпи критики за детайлите по приватизацията,но реално тази приватизация отключи вратата на България към Европа и цивилизацията.Можеше и да е по-зле.Ако всичко бе попаднало в ръцете на олигарсите ! Не се съмнявайте !

37

Анонимен

преди 4 години

До КанТествай братовчедите на Костов да видим колко по-добре сме.

36

vlady

преди 4 години

Браво на големия учен политикономист доц. Лостов.

35

Анонимен

преди 4 години

До До 8Няма план Ран, има план Костов и той е да продадем всичко и да си накупим хотели по морето. Ей ся ще им светнат и хотелите. Какво стана с оная фондация на жена му ,нали набираше средства, помогна ли на някой или набраните средства отидоха за лични хотели и вили по морето. Въпроса е риторичен. Г-н 10 % дясната му ръка той пукна и после разбиха СДС да не може никой да им хване спатиите.

34

неда

преди 4 години

До АнонименЛидия Шулева си изпуснал да споменеш