118

Само факти

преди 4 години

До Анабел Испанската чума 1912 и тя ли е пусната от човека, след като трепе най-вече млади хора?ВСИЧКИ вируси трепят предимно млади хора в 99% от случаите. Причината е в типа на имунитета - децата и тийнейджърите имат предимно клетъчен имунитет който се поддържа от Т-клетки от тимуса. След 25-годишна възраст хората имат предимно хуморален имунитет - тимусът закърнява но дотогава човек вече се е срещал с много вируси и има готова "библиотека" от антитела в генетичната памет на В-лимфоцитите.

117

До 116

преди 4 години

И какво му е на 114 коментар.Ти също си *** ! Категоричен съм !

116

Мен

преди 4 години

Това сме ние, обичаме да мрънкаме и да сме вечно недоволни от всичко,а и винаги някой друг да е виновен, ние никога.

115

Анонимен

преди 4 години

Да,де....80%,не всички.Само като гледам моите колеги колко са сигурни ,че вирусът е нарочно пуснат от ОНИЯ.Викам им кои са ОНИЯ ,а те -Рокшилер !Няя проблеми....тълпата обича зрелища !

114

MD

преди 4 години

Тема за размисъл:Китай започна да губи контрола над протестите в Хонконг - В провинция Хебей, където са военните лаборатории на КНР се разработват щамове с кято "помощ" да прибетат протестиращите, но става изтичане на вируса ...

113

Джедай Мастър

преди 4 години

По-скоро процентът е около 80% от българите.

112

Анонимен

преди 4 години

Българите са убедени във всичко ,само не са убедени в най-явното ! Че са най-простите в Европа ,заедно със сърби и руснаци ! Румънците и албанците поне са единни !

111

пияница мистик

преди 4 години

.....Кървища, пърлят кучета, змии, прилепи на клечка, даже и плъхове изпечени имаше. Клетки с котки и кучета, вадят ги с едно такова като ласо и ги трепят пред туб...Пълна лудница

110

Анабел

преди 4 години

До 109.Абе главанак. Испанската чума 1912 и тя ли е пусната от човека, след като трепе най-вече млади хора?Вие *** ли сте или да?

109

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е джендърите да усетят духа на 1989 и НЯМАНЕТО.Опашкки пред магазините, високи цени и НЕМА КИНТИ-НЕМА.Иде голямото НЕМАНЕ !!Това е само началото.

108

Анонимен

преди 4 години

Улииии....активиста на БКП колко е категоричен ! Аз пък съм Том Круз

107

пияница мистик

преди 4 години

Ами тези цифри само затвърдиха увереността ми, че сме най-пр0стата и темерутска нация на света. На *** все конспирации са му в кухата манерka. Все някой го цака и иска да го излъже, затова сам си създава теории и си вярва в тях. Ако е комунист задължително САЩ са го пуснали. Ако е малко по-разумен, китайците са го изтървали. И на никой не му и хрумва дори, че може да е от ядене на супа от прилепи от пазара в Ухан. Аз гледах клипче на този пазар. Бях потресен. Кървища, пърлят кучета, змии, приле

106

...

преди 4 години

НЕ МОЖЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ ТОВА ЧОВЕК, СЛЕД КАТО ЗАСЯГА ОСНОВНО ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА И ПОЛ. ПРИТЕЖАВА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНДЕКС НА ЗАРАЗЯВАНЕ. НЕ МОЖЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ ЧОВЕК, ЧЕ Е РЕКОМБИНИРАН ВИРУС. В СЪЩОТО ВРЕМЕ В НЕТА СЕ СЪОБЩАВА ЗА АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ И УЧЕНИЯ ПО НИКОЕ ВРЕМЕ В ЕПИЦЕНТЪРА НА ЗАРАЗА. МЕРКЕЛ ПЪК СЕ ЗАРАЗЯВА, СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ. СРЕЩУ КАКВО И ЗАЩО? ИМА ЛИ ВАКСИНА ИЛИ ТОВА Е ЧАСТ ОТ КОНСПИРАТИВНИТЕ ТЕОРИИ? ТОВА СА ВЪПРОСИТЕ. НЕ ВЯРВАМ НА НАШИТЕ МЕДИИ. ТЕ СА ЦЕНЗУРИРАНИ.

105

Само факти

преди 4 години

5. И най-случайната случайност - вирусът има 21 ДНИ ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД БЕЗ ПРИЗНАЦИ, преди да тръшне болният на легло. При обикновеният грип този период е 2ЧАСА, след това човек е с температура кашля болки в мускулите и ставите главоболие и сам ляга вкъщи и се изолира, а тук 21 дни видимо здрав и чак тогава се разболява истински. Перфектно биологично оръжие!Това са фактите, нека всеки сам да ги осмисли за себе си как му се струва това да е случайно или китайците сами да си го направят това!

104

Активист на БСП

преди 4 години

Естествено!!! САЩ го пуснаха !

103

Само факти

преди 4 години

4. Още по-случайно вирусът засяга възрастни и хора в трудоспособна възраст, но не засяга деца - в 99% от случаите е обратното, децата боледуват много по-често и по-тежко от всички вирусни инфекции - грип, шарка, заушка и какво ли още не, но точно този вирус съвсем случайно засяга само възрастни, без деца!5. И най-случайната случайност - вирусът има 21 ДНИ ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД БЕЗ ПРИЗНАЦИ, преди да тръшне болният на легло. При обикновеният грип този период е 2ЧАСА, след това човек е с температур

102

Анонимен

преди 4 години

Искали да намалят броя на населението ???Първо, кои са те ? Второ ,коя индустрия би спечелила от по-малък брой хора ? Трето,как така целият свят-САЩ,ЕС,РУСИЯ,ИРАН,ИЗРАЕЛ,КИТАЙ страдат едновременно и излиза,че Антрактида са замесени.На българина му дай да лиже и да нищи конспирации ! Срам ме е от 80%от сънародниците ми !

101

Ужасът

преди 4 години

Само помислете, китайците не ядът прилепи от вчера.

100

Само факти

преди 4 години

1. САЩ цяла година се дрънчат на Хуавей, плашат със санкции, арестуват дъщерята на собственика в Канада2. Въпреки всичко Франция подписва с Хуавей за изграждане на 5Г мрежата в страната, след Франция започват преговори повечето страни в ЕС без колонии като България3. Случайно се появява остро заразен и много опасен вирус в най-индустриалния район на Китай4. Още по-случайно вирусът засяга възрастни и хора в трудоспособна възраст, но не засяга деца - в 99% от случаите е обратното

99

Анонимен

преди 4 години

Глупостите край нямат, това е всеизвестно. Но ако говорим сериозно, както казах на друго място, хората не са създали вируса изкуствено а безхаберно, просто го оставиха да се разпространи. Оказва се че хората не са важни, че са важни много други неща. Какво тук значи някаква си личност, в случая личности. Затова ми е много неприятно че някой започна да се хвали с това че е преборил вируса. Това с какво помага на световната борба с него? Нищо. Ей това е дразнещото в цялата ситуация.