26

Анонимен

преди 4 години

Ковид-19, подобно на лакмус показва на хората, кой колко струва на планетата Земя и кои са въздyх под нaлягaнe, слаби са в кръста и при първото по-тежко изпитание се огъват като папур. Колективна Европа е същата като през 1939-1940 гг - при по-сериозен натиск, веднага ляга по гръб и чака някой концептуално властен - Сталин или Путин - да я спаси.

25

ББ ПП

преди 4 години

Да попитаме италиянците,съгласни ли са вече да ги чипират за да се спасят ,аз мисля да.Нямало пари,ще има ама в чипа

24

Факт!

преди 4 години

Фирми като Рош и Новартис са срам за човечеството и напълно безполезни лапачници за пари.

23

Solar Power

преди 4 години

Пак си сбъркал пътя номер 15 .... защо очакваш някой да ти даде нещо било то бизнесмен както го казваш или държавата ?!!? Никой не ти е длъжен с абсолютно нищо. Бачкай вдигай левъл и това е ...... Ти какво искаш както преди 30 години 5 началника и един хибрид работи на строежа .... ?!

22

Анонимен

преди 4 години

Хей ББ пп, колко пъти си падал от креватчето си като малък?

21

Факт!

преди 4 години

Маса хора се разболяха и умряха от това вирусченценце а се оказа че се лекува с препарати против малария и артрит струващи стотинки.Фармацевтичният бизнес се доказа като напълно нефел нефункциониращ и безполезен.

20

Анонимен

преди 4 години

За мен лично след тази епидемия китайците просто не съществуват. Да правят, да струват, но да изнесат оттам всички важни производства и да оставят само легените и селфи-стиковете.Ти го храниш, то си играе на биооръжия.

19

Комунистически Тумор

преди 4 години

от Пекин - ако не бъде изрезан сега ведвата от Света, то Света ще Загине Жертва на Бандата *** начело със СиЗинПин!

18

Хашиш ат Амстердам

преди 4 години

Китай технологично и икономически беше по-зле от СИВ преди 1989-та изведнъж стана първа сила.Как ли с износ на наши производства натам сега олеле майко коня у ряката.Вируса уби щатите обаче тия които създадоха китай и що точно китай развиха щото си мислеха че ще унищожат Русия чрез китай ама стана обратното Русия и китай се обединиха а тоя вирус разказа мамата на американците

17

решението

преди 4 години

След Чумата ЕС + САЩ + който желае да живее в свободен, модерен свят на война с/у Китай. Аз ще съм от първите доброволци. В Света няма място за средновековни вещери, които ядат прилепи и броненосци, за да им растат малките жълти пиш-ки

16

ББ ПП

преди 4 години

Нов севетовен ред и чипирането предстоят,не чакайте ваксина,очаквайте чип и ваксина.

15

Бате Гойко

преди 4 години

"Кризата с COVID-19 ни показа: Твърде зависми сме от китайските лекарства"И не само, твърде зависими сме от Китай, като цяло и най-вече от китайското производство. Но за това не е виновен Китай. Просто капитализмът, без много да се замисля, постепенно, изнесе цялото си производство там. Като казвам "цялото", имам предвид буквално.

14

1 рубла=25 доларес

преди 4 години

Борисов им го каза на бе ге бизнесмените на запад е същото.Ще се откажете от Мерцедеси Майбахове яхти и смолети и ще подкрепите работниците.Заради шепа бизнесмени коото все ламтят за пари страда обикновеният гражданин.Свърши тая обаче каквото и да ми говорят за глобализации и тн.Мулти Култи се провали и много хора го казаха.Ясно ми е че на гологлавия крeтен Безос и други не им се иска ама нилой не ги и пита.

13

Китайска Чума яде ЕС

преди 4 години

КОВИД-19 = Китайска Остра Вирусна Инфекция на Дробовете 2019!

12

Така ни учеха 30г

преди 4 години

Най-важното е пазара, търсенето и предлагането и икономиите заради инвеститорите!Е на-ви сега!

11

Индира

преди 4 години

Mеркел сега да мобилизира всички емигранти ,който посрещаше с,,хляб и сол",и без това милиони напират по границите в момента....да ги прибере и да я ,,излекуват" от короната...Тези шизофреници ,дето се правят на богове да командват света...съсипаха планетата!!!Малко късно са се сетили!!Искат роби...евтина работна ръка..милиарди бедни,а те само да прибират и да си разпределят ....Е,няма да стане!!!Природата не търпи празни пространства!!Светът няма да вече същият след като падне короната....

10

26

преди 4 години

До Нов КитаецЗапада тънел в мизерия.Я се скрий бе.Ако не беше запада заплати и пенсии още щяха да бъдат по 5 долара

9

Края на глобализма

преди 4 години

А в една друга статия се говореше че няма да се спре глобализацията.А разберете се, че май COVID-19 ще предизвика тежка шизофреноидна параноя у западните ценности!

8

Анонимен

преди 4 години

Ниска цена на труда... На ви китайски стоки и експлоатация на работници!

7

до 2

преди 4 години

при такъв сценарии Комунистите от Китай е по-вероятно да срещнат Американският Атом, отколкото друго!