24

!

преди 4 години

Време е да спрем да се правим на доктори. Проф. Киров днес обяви, че коронавирусът е причинил смъртта на повече хора от всички сезонни грипове за тази година взети заедно.

23

Анонимен

преди 4 години

При тях глобата за нарушаване на карантина 160Е, при нас с тоя стандарт 10г и до 50000лв глобаЕвала Аз съм За да се спазва карантината, просто правя паралел

22

землянин

преди 4 години

До Един от Кин Дза ДзаЩе му измислят ваксина.Сега до колкото разбрах почти има ваксина драмата е в това че искали да я тестват и да чакат дали е ефективна или не.Не изглежда да бързат много-много което е странно.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24,фактически това доказва, че позицията на УК и Холандия е била правилна, всички ше го хванеме, само 4% ше го изболедуват, само няколко хиляди ще починат. Че то по-безопасно от грипа, бе.

20

Анонимен

преди 4 години

Като станем 50 милиона, ще ни почитат още повече.

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРусия квото и да докладва, не и вярва никой. Нито пък на Женерал Майтапчийски.

18

Анонимен

преди 4 години

Междувременно китайците се коригираха в статистиката и смъртността при тяях вече официално е 0.9%, което е по-ниско от сезонния грип. Също така след тестове официално повишиха случаите на преболедували без нито един симптом от 81% на 96%. Сходни резултати докладва и Германия, а също и Русия.Женерал Майтапчийски да чете докладите на китайците и да цъка с език.

17

Анонимен

преди 4 години

Нема хляб, франсетаааааа аахххаххахаах. Пасти ше ядете. Ше се къпете по веднъж на няколко години и ше акате в гърнето, после на улицата. Като доброто старо време. Ахаахаххааххахахахаха.

16

Анонимен

преди 4 години

До Една от МарсМи добре, щом от Марск така смятат, значи ще си отиде...

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17След корона вируса няма да можеш вече да го правиш, такива хора които са независими няма да останат. Ще транва да се хванеш на работа и да си купуваш храната, за това е този вирус, всички да станат наемници.

14

Една от Марс

преди 4 години

Ще си отиде Кин! Жалко, че ще вземе със себе си толкова много хора, много жалко наистина...:(

13

Мразя ФАЩ

преди 4 години

ФАЩ и нато да се изметат!

12

Анонимен

преди 4 години

До 2...Това което казваш съм го направил преди 10 години. Още като го видях как управляваше другаря пожар държавата през първата година си направих извода че при криза ще има мор. С неговите излишъци дето свършват за три дни напълно ми е ясен. Продадох апартамента на бул. Дондуков купих къща с голям двор на 25 км от София направих градина садя зеленчуци имам и плодни дръвчета.От млякото на двете крави правя си сирене кашкавал и кисело мляко. Зимата заколих свин, кята и я сложих във фризера.

11

Анонимен

преди 4 години

Ха ха - Франция, където имаше протести на жълтите жилетки - извънредно положение! Ще помагат на бизнеса, а пролетарчиетата ги наритаха.

10

Една от Марс

преди 4 години

Защо си мислите, че всички в града имат села. Ако аз имах нямаше да чакам акъл от някой. Харесвам природата, и живота близък до земята. Но нямам тази възможност. А по въпроса за Франция. Който е живял там знае, че е социално добре уредена държава. И тези мерки трябваше да ги приемат отдавна. И каквото и да си говорим, нашето райско кътче май си остава най-сигирното и красивото. Един ден всички народи ще ни почитат.

9

Анонимен

преди 4 години

30 години демокрация и евроатланизъм - 2 милиона жертви без никакъв вирус станахме първи по смъртност в света.

8

Един от Кин Дза Дза

преди 4 години

До Една от МарсХора, успокойте се. Всичко ще се оправи до лятото. Знам, че е трудно. За всички е така. Но тази коварна болест ще си отиде така внезапно, както е дошла.КЮ! А ако не си отиде? Вече половин година не си отива? Кууу!

7

Анонимен

преди 4 години

И Макарона извади страшен късмет като Тиквата... сега никакви жълти жилетки поне половин година...

6

Анонимен

преди 4 години

До Не извратен тип"Не стойте в къщи,отидете на село и действайте,стой в къщи работи за новия световен ред и правителството.Не стой в къщи,отиди на село и действай"Селото вече са го предвидили, няма да ти позволят да си независим на село, ще ти ударят такива данъци ако произвеждаш сам, че ще се принудиш да се хванеш на работа и да купиваш храна.

5

Една от Марс

преди 4 години

Хора, успокойте се. Всичко ще се оправи до лятото. Знам, че е трудно. За всички е така. Но тази коварна болест ще си отиде така внезапно, както е дошла. Тя ще ни направи по-добри и ще ни отвори очите за много го неща. Трябва да се спазват мерките, няма как. Но трябва да имате на реверанс от правителството. Като прочетох какво са приели в Турция....просто нз..това е подкрепа. Да направят и за нас българите така.Някакви социални мерки за подпомагане на семействата с деца или без деца няма значение