133

Анонимен

преди 4 години

Русия го дава ,че е над нещата/короновируса/,там зараза няма ,а и да има някои заразен безаналоговите руски лекари за кратко време излекуват болния!Да,ама дали е така!Никой здравомислещ човек не вярва на официалната статистика подавана от Кремъл!Няма да е далече времето когато ще се наложи чужди лекари да се притичат на помощ на руснаците!

132

Анонимен

преди 4 години

Абе хора Каква втора световна, каква първа световна.. Какъв СССР?? Манипулаторите *** веднага откланят темата...Тук са само ***

131

До ХА ХА ХА

преди 4 години

Съмнявам се, че повечето от "експертите", които защитават матушка-рассия, дори и не са ходили там, а го карат още по опорните точки от издателствата на ЦК на ДКМС/БКП ... или от идилистичните разкази на дядови-активни борци

130

за РУСКИНЯ...

преди 4 години

Ами , че те руснаците освен нефт, газ и старо оръжие , кво друго имат за даване....ха,ха,хааааааааа ...Пардон , забравих че имат и дърти брънтии като тебе!

129

Анонимен

преди 4 години

японските експерти го казаха и доказаха оня ден, вируса се е появил в Китай не както се предполагаше края на декември а още в средата на ноември, излязал е от Китай в 3 основни посоки - 1 та към Ю.Корея, 2-та към страни от индокитай и Иран и 3- та в посока Русия това е станало около нова година, в Европа на базата на излседванията и разновидностите на щама може да се каже че е влязал през Русия още в първата половина на януари, когато се вижда ръст в починалите от пневмония в далечния изток

128

Анонимен

преди 4 години

До 125 Какво общо има СССР... КГБ.. със сегашната ситуация. Просто тук е пълно с ***. Безсмислено е да се коментира тук. Браво на Русия_за жеста и подкрепата към Италия в Труден момент за нея.

127

До рускиня.

преди 4 години

ЧЕ ти е промит мозъка не се съмнявам и капка. А когато притежаваш толкова промит мозък е неспасяемо.Напиши в ГУГЪЛ `помощта на Запада на Русия през ВСВ и почвай да четеш. Има доста за четене. Включително Директора на руския исторически фонд за помощта на запада към СССР. Човекът съвсем точно и с цифри разказва какво е получил СССР от Запада и САЩ. Първият дипломат на САЩ в Москва вижда, че в съветската преса НЕ СЕ КАЗВА И ДУМА ЗА ТОВА И ПРОТЕСТИРА ПРЕД Сталин.

126

Анонимен

преди 4 години

Соросе, ха ха ха, знам че си на смяна пак да плюваш под всяка статия, но вземи се скрий досаднико, с твоите плоски инсинуации.

125

До рускиня

преди 4 години

Что там произходит с Вами? Очень много ощибок сегодня!

124

КОМУНЕТО РЕВЕ ...

преди 4 години

НЕМА КОЙ ДА МУ ОБЪРШЕ ДУПАРАТА...!ВИКАЙТЕ РУСИЯ ,БЕЕЕЕЕЕЕЕ......!

123

Анонимен

преди 4 години

126 а тука при нас нещо различно ли виждаш?Тука е и по-зле, защото освен диктата на онбашията, диктуват ни и външни тарикати - "началници".

122

Анонимен

преди 4 години

После ще искат ли да си тръгнат?

121

ХА ХА ХА

преди 4 години

Путин само да поиска, може да забрани корона-вируса и в Италия, както го направи и в Рассия!

120

До До ХА ХА ХА

преди 4 години

повече от това - крепостни руснаци дали свобода на българия, защото такива като тебе предпочитали да се гънат под турци

119

рускиня

преди 4 години

До До ХА ХА ХАпреди живееха в мизерия и "помагаха на братските народи" на Мозамбик, Ангола, Гвинея Бисау и т. н.Забрави че и на България без пари нефт давали, тъй че добре си се подредил след Гвинея

118

Анонимен

преди 4 години

115 за голяма работа се мислиш, грандоман!Путин и с микроскоп да те гледа, едва ли ще може да те види, камо ли да ти се моли за благословия.Слез на земята, какво си се подул, ще се пукнеш от напъване.

117

А сащ

преди 4 години

Си затвгнаа гащите .. като всеки път

116

Анонимен

преди 4 години

Чакаме коментар от бг икспертиете по кървавия режим на *** да ни обяснят с пяна на уста ко е туй ниещо?

115

КВО СТАА ,БЕ ДРУГАРЕ

преди 4 години

НЕМА ЛИ КОЙ ДА ВИ ПАЗИ ОТ КОВИД-19...ХА,ХА,ХАААААААААА...НЕМА ЛИ КОЙ ДА ВИ "ОСВОБОДИ " ОТ НЕГО..??!!НЕМА ЛИ КОЙ ДА ВИ ОБЪРШЕ ЗАДНИЧЕТАТА ЧЕРВЕНИ ОТ ДИАРИЯТА...??!!!ЕЙЙЙ....ЗАТОВА ЛИ ИЗКУПИХТЕ ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ , ТА СЕГА ДА НЕМА КОЙ ДА ВИ ИЗБЪРШЕ??!ГОЛЕЕЕЕЕЕЕМО , НЕЩАСТИЕ , ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ......!

114

Анонимен

преди 4 години

Тъпчо, тъпчо 116, хвърли малко опорните точки от Сорос бе!Виж статистиката - къде има най-малко заболели от корона вирус на глава от населението? Знаеш ли, че в момента заболеваемостта в САЩ е по-голяма от тази в китайския Ухан?И ти ли си толкова умен и начетен, та знаеш повече от министър-председателя на Италия, който иска помощ от Русия, защото може би е глупав или няма кой експерт да го консултира?До сега нали му помагаха от Европа - какъв е резултата?