1094

akud

преди 4 години

комунист ,комунист ,комунист.......и то под чехАл на две дами от малки населени места. какво очаквате от такъв мЪЖ ??????

1093

Анонимен

преди 4 години

Аз кът съм обещал на човека си държа на думата,не съм кат Първанов да се отмятам. Аз кът съм обещал на хората,не съм кат Радев да шикалкавя.Колко много си прилича начина на говорене в оня случай с бирата и днешния с прословутото вето на президента.Българино,ти четеш ли, или само *** мухите.*** под 1220,отново пак не си си вземал илачите.Лекувай се,ако искаш да бъдеш като нормалните хора.

1092

Анонимен

преди 4 години

Или всеки се оправя ...да продава на безценица когато събрахме каквото можем и да ходим под наем , който е само харч...

1091

обективен

преди 4 години

Ако БСП и президента продължават по - същия начин на следващите избори ще настигнат АТАКА по-популярност и гласоподаватели да даде господ дано.

1090

Анонимен

преди 4 години

Идват падежи както на заплата така и на наем, ме се шегувам , имам апартамент в квартал Витоша за 90000 евро , вноската е 1500 лева със самоучастие на месец и ни натикаха офис от къщи евентуално ... някакви компенсации или буфери за отлагане.? Какво ще стане? Да напускаме или да търсим другаде ... сериозно е !

1089

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се освободим от този политически безделник Радев и от това природно бедствие Нинова.

1088

Анонимен

преди 4 години

Хора,сериозно

1087

Анонимен

преди 4 години

Ако не си плащаш ипотеката какво става , губиш жилищет?

1086

дълголетник

преди 4 години

Бащите на тия в НС не са ли ги научили, че нощем се прави само с.кс, а те тръгнали по нощите закони да правят.

1085

ПроСоТо

преди 4 години

До КоткиСАМО "ЗА СПОРТА"!!!...-:Ти твърдиш,че "Невярна е тая информация,която противоречи на фактите"....Добре,съгласен съм!..Но драги,НАЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ФАКТИ" СА ПАК ИНФОРМАЦИЯ?!?!Излиза по твойта /и не само по твойта!/ "логика",че "Информацията сама по себе си си противоречи,защото информацията на информацията се базира на..информация"....Сфатяш?

1084

Анонимен

преди 4 години

Дали имаме бъдеще засега не се знае Гумен Надев...ние трябва да се съсредоточим в настоящето.

1083

Тонката

преди 4 години

Другари като се преброиме на Есен ше ви се плаче:):):):)

1082

Анонимен

преди 4 години

Нищо лично , но тези със снимка на вожда на бюрото в време да я приберат в чекмеджето...дойде времето.

1081

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че е прав Борисов. Сърбия, Румъния, Индия наложих полицейск час от 22, до 6ч. освен за хората които работят или имам спешни задачи (ходене до аптека, банкомат, хипермаркет) . В Италия имам близки - там е забранено на повече от едн човек от семейство да излза от вкъщи носят им храна по домовете. В Турця забранихана всички над 60 г. да излизат по какъвто и да е повод.

1080

120 настинали бабичк

преди 4 години

До Котки са епидемия за теб така ли ?

1079

Тонката

преди 4 години

Ако не друго Короната ше помогне на Бойко да свие електората на Бесепето до санитарния минимум от 200 000 избиратели:):):):)Скоро се започва,само малко търпение другари:):):)Те Италианците лъжат,че там за 3 дни от задушаване умряха 2000 пенсионери:):):)Утре ше вали сняг,грабвайте ските и на Лалето:):):):)Ше се броиме на Есен:):):):)

1078

Котки

преди 4 години

Господин президент, има дефиниция за невярна информация - информация, която противоречи на фактите. Свободата на словото е много хубаво нещо, което напълно подкрепям. Обаче да се предоставят на хората лъжи, касаещи вируса в момент на пандемия е ОПАСНО! Защото такъв вид лъжи могат да застрашат човешки животи! И когато журналисти го правят с цел покачаване на рейтинг те заслужават санкции!

1077

Анонимен

преди 4 години

Радев и Нинова стигнаха дъното с огромната си жажда за власт. Политически манипулации в тези тревожни времена.

1076

а истината овчи

преди 4 години

мозъци е че няма никава епидемия !

1075

Анонимен

преди 4 години

1201 - от маски до маски има разлики. Аз вчера купих з 3,60 маски кожени, нямат нищо общо с хартиенте маски, перат се, но не се гладят. Обаче има и респираторни маски по 28 лева, които се носят със скафандри. Най-простите маски са по 60 ст и след час-два трябва да ги хвърлиш.