36

Анонимен

преди 4 години

Ай стига бе,нахалници.И без това вдигнахте цените на всичко,а пък сега и протестират.Докъде мислите,че населението може да издържи на ширещата се спекула?

35

Анонимен

преди 4 години

Велев, ти какво точно искаш, държавата да гледа встрани и вие да можете да спекулантсвате неограничено? Хората обедняват заради създалата се криза, ти искаш да ги докараш до просешка тояга.

34

Мнение

преди 4 години

Някой май иска да жъне там където не е сял...

33

ЛАКОМ Г-З

преди 4 години

Аман от назначени бизМесмени!

32

Анонимен

преди 4 години

Д-р Исня,При фиксирани цени, скоро ще започне продаване под щанда. Та населението пак ще се бърка дълбоко. Явно това не ти е хрумвало.

31

Св. Спекулант

преди 4 години

Ами хиените по време на криза си показват зъбите, като надушат сочна плячка. Те друго не знаят и не могат.

30

1

преди 4 години

велев не фиксиране,а спиране на спекулативните цени,не може една маска,на 01.03.2020г.да е била с цена 0.20лева,сега да я продавате на 5лева,тези които защитаваш,трябва на стената ,да се изправят,а законите на извънредното положение,всеки ги знае.

29

Анонимен

преди 4 години

Фиксираните цени водят само до едно - спекула.Дори при прехваления соц беше така, та капачките за буркани бяха разменна монета, толкова бяха дефицитни.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Ако поне малко си запознат, щеше да знаеш че няма как да се продава под себестойността на едно нещо. Питай счетоводител. Ама у нета всеки може да ръси секви глупости

27

Д-р Исня

преди 4 години

Алчните им задни части не мислят как половината население, което остане без работа, ще им купува скъпите б0клучави стоки. Като остане без доход, човек започва да си набавя нещата по втория начин. Та печалбата, която натрупате от нещастието на хората, ще я инвестирате в охрана и покриване на золуми. Алчни ***!

26

SS

преди 4 години

SS до Анонимен [#10]"Що му светят очите във виолетово на снимката?!? : )))"- от алчност, от алчност...

25

Пролетариат

преди 4 години

Очилат капиталист, закърмен със съмнителни западни ценности --- по-страшен от смъртоносна вирусна епидемия.

24

Анонимен

преди 4 години

Това го искат търговците, защото им се свива печалбата. Някой попита ли производителите, които миналата година продаваха на цени под себестойността. Сега да видим отговора на Радев и дали мисли за хората движещи икономиката, а не за тези прекупвачи.

23

Анонимен

преди 4 години

Както вървят нещата май скоро няма да има работодатели ! - всички ще бъдем работници в един нов свят.Дано да е за добро !

22

Анонимен

преди 4 години

До 21Нищо не заслужаваш, народееее!

21

Анонимен

преди 4 години

ТарикатНе знам з авас, ам аз обърнах 7800 лев вот маски в 200 000 лева (сметнато с платени данъци, оооо йееее) и съм много доволен .Сега съм накупил баят от първа необходимост стоки и с някаколко яко момчета ние сме хората, де ще продаваме кат се разпаднат магазини и прочие. Айдеее, успех на всички.

20

Анонимен

преди 4 години

ех,тоя вечно не наял се - къде ше ги носиш тея милиони бе ? Вместо да се бръкне да дари нещо на Народа ,тоя пак смята как да излезе на печалба - това се нарича МАРОДЕРСТВО !

19

Анонимен

преди 4 години

Не можем да вървим напред, щото все ще се намери някой да каже как през комунизма чакал за кофичка кисело мляко ама една кофичка кисело мляко струваше 10 стотинки и то мляко не химия сега не чакаш ама купуваш л***йн@ и струва 2 лв. Айде да ви видя капиталисти произвеждайте само кисeло мляко от животни и сирене и без палмово масло да видим можете ли да го стигнете бай Тошо и колко време ще чакам сега пред магазина за 1 качествено кисело мляко.

18

Анонимен

преди 4 години

Най много да спрат производствата и да затворят магазини . Законът е написан от неграмотници . Както казва премиерът , а предполагам и Нинова "Аз съм *** и вие сте прости " Ще има и много поддръжници докато не изчезнат много стоки от магазините . После ще има рев .

17

Анонимен

преди 4 години

До 13Мани га и у държавата. Сбирщина от 50-100 парчета с власт... Уч не е толкоз велика, за колкото са има.