39

турчина

преди 4 години

това ще е най-добрата новина от доста време ако се случи

38

До 20 Май

преди 4 години

Пика е преминал и хората ще си отдъхнат....

37

Анонимен

преди 4 години

Те си я имат ваксината на 100%!След месец два ще се представят като спасители на човечеството, забележете дончо няма тьрпение да покаже антивируса, но се забелязва сякаш някой му дьрпа юздите и му казва още не донко ощ не!

36

читател

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАбе нали американците уж го бяха пуснали вируса? Не може така бързо да се сменя плочата. Безработни ще има. Но си мисля, че с бюджет от 1 300 000 000 000 долара икономическите им мерки все ще сработят.Тежко ще е за държави без кеш, в които се развие епидемия. За бедните спасението е едно - да не допускат.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Май нещо се опитваш да кажеш дари си тогава парите на църквата и си стой природосъобразен каквото и да значи това ПАРИТЕ НЕ СА ЦЕЛ А СРЕДСТВО БЕЗ ПАРИ НЕ МОЖЕШ ДА СВЪРШИШ АБСОЛЮТНО НИЩО КАКВО ЩЕ РАШАВАШ ТИ БЕ КАТО НЯМАШ ПАРИ РЕШАВА ТОЯ КОЙТО ИМА ПАРИ ДА СИ ГО ЧУВАЛ ОТ НЯКЪДЕ ?

34

Рони

преди 4 години

Мокри сънища с марка политбюро.За момента САЩ са най-слабо засегнатата страна.А до месец там ще имат и ефективно лечение на вируса.

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До края на годината в САЩ 20% безработица. До края на 2021 г. заболели от ковид - между 140 и 260 милиона души. Като прибавите и Тръмп то са на лице всички предпоставки за военно положение и гражданска война в САЩ!НАТО няма да отпразнува своята 80 годишнина, защото просто няма да съществува !

32

Баи

преди 4 години

Става тежко и вьв - сащ

31

Анонимен

преди 4 години

Мацайте с коментари...

30

Анонимен

преди 4 години

32,Люксембург е още по-богата. Въпросът обаче не е дали си богат или беден, а дали си природосъобразен.

29

Анонимен

преди 4 години

Собственик, който е подписал договор за гледане и е делегирал на трети лица правата за ползване, управление и разпореждане.

28

Анонимен

преди 4 години

Противно на очакванията не Германия, а Норвегия е най-богатата държава в Европа като пари, които се падат на глава от населението. Да сте чували за Кралство Норвегия, което е конституционна монархия.

27

Анонимен

преди 4 години

Я експерти, кажете кога ще свърши пандемията и как се лекува този вирус?Да видим какви експерти сте...То всеки може да плямпа глупости.Факти дайте.

26

2015

преди 4 години

Живи спори на антракс до частни лаборатории в 9 американски щата и до военна база в Южна са били изпратени по грешка от лаборатория от американския щата Юта, съобщи Пентагонът. Военното министерство уверява, че няма информация за евентуално заразяване с опасната болест. Четирима цивилни американски граждани обаче са започнали да вземат превантивни мерки, които обикновено включват ваксина срещу антракс, антибиотици или комбинация от двете.Отделно 22 служители в американска база в Южна Корея.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Тези които си ги описал икономиката им е на социален принцип строй и система са две различни неща. Eдин монарх може да ти изгради и социална система той няма сметка от капиталисти и олигарси да му бъркат в кацата с меда щото той де факто е собственик на държавата.

24

do 23

преди 4 години

Който сее бури жъне урагани.ФАЩ го пуснаха ама те ще са най-прецаканите накрая.

23

Анонимен

преди 4 години

Никакви монархии и демокрации, Наближава времето на Диктатурите!Ако не се справим до ЮНИ с вируса, световната икономика фалира...Банки, финанси, промишленост, сел. стопанство, продоволствия - всичко рухва!Плюс бунтове и мародерства!Иде, Диктатурата!

22

Файда от блокада йок

преди 4 години

Гледайте ниеда не надминем италианците ,друго нищо не ни интересува ,а за да не ги надминем трябва да има респиратори персонал и късмет.....а като гледам по аптеките дори маски и спирт няма,и изобщо не е вярно ,че има лъжат ,че всичко е наред и то най- нагло ,това също вдига градуса на недоверието.....

21

САЩ

преди 4 години

Кой ми пpъдна в гащите?

20

Анонимен

преди 4 години

Да му хвърлят две атомни бомби на вируса, това поне го могат.Или да го застрелят, по каубойски обичай, нали са голямата работа, един вирус ще им се перчи, хайде де...