237

Lilith

преди 4 години

Как ще протече изграждането на групов имунитет при така взетите мерки за сигурност? Или правителството ще ни привиква всички с ЕГН започващо с 75 и нагоре за да ни заразява с цел преболедуване?

236

Анонимен

преди 4 години

Имаме си имунна система за борба с вирусите. Трябва всички усилия да се концентрират в засилване имунната система на хората, качествени храни без добавени ***, здравословен начин на живот.Ако за всеки вирус ще се барикадираме, що за живот е това. Доцентът е прав. Тези които не могат да преполедуват сегашния щам, със сигурност няма да преболедуват и неговите мутации които ще се появят след време. Не може до края на живота да живеем в изолация...

235

Анонимен

преди 4 години

30% изобщо няма да се заразят, това ти казва човека.

234

хмм...

преди 4 години

Да разбирам ли, че доцента очаква 30% смъртност и 70% оцелели и преболедували коронавирус?

233

1

преди 4 години

По принцип си е прав човека. Обществото трябва да пробие колективен имунитет за да се справи с вируса. Другия вариант е пълна едногодишна карантина докато не се намери ваксина. Всичко друго са глупости.

232

Анонимен

преди 4 години

"Не те зная какъв доцент си,ама като зная аз какъв инженер съм ме е страх да отида на доктор"Та за въпросният "доцент" всеки един може да Чуе и Види какви глупости плямпаше преди около месец! Как тая Гад е нищо повече от Поредният сезонен грип! Мда... "доценте"имай поне доблестта да не се показваш повече,па останало и да коментираш тая Тема!

231

камьон ХАХАХА

преди 4 години

Ние си се излагаме с неграмотност!

230

Анонимен

преди 4 години

също се чудя и се мая, с какво се пръска камьон в който забележете има хляб, да не изтровите народа ей. по-внимателно. светът сега цял назе гледа, да не се изложим.

229

СС

преди 4 години

Какви ги дрънка този ... 70% от Китайците да не би да го изкараха ???

228

Анонимен

преди 4 години

абе, гледам по новините на входа на Банско пръскат камьони с нещо обаче на влизане в града, ей, вие да не ги пазите в Банско хората бре, да няма нещо много специални люде там а? по пътя на логиката трябва да се пръскат напускащите. :) или тези камьони ще останат 14 дена в Банско?

227

До 244

преди 4 години

Не ти го пожелавам, ама точно такива сноби се прекарват най много.

226

до 244

преди 4 години

Ами у нас готвим всеки ден по 2-3 различни неща. С жена ми сме хем запалени по фитнеса, хем фенове на домашната гурме кухня. Винаги шкафовете са пълни с какво ли не. За фризера- да не говорим. Нищо повече от обичайното не съм пазарувал. Имам си трайни неща, както казах. Например, някакъв специфичен ориз, който не мога да си купя от всякъде. Имам 15 вида такива. Имам 20+ вида паста. Имам сирена какви ли не- 2 вида пекорино, 2 вида пармезан. Само зеленчуците и плодовете са проблем, ама пандемия е.

225

Анонимен

преди 4 години

До 245. Не е вярно.

224

Анонимен

преди 4 години

Карантината няма да ви я спрат, защото е много сладко да стоиш отгоре и да размахваш пръст на уплашените овчици с бели намордници. Като мине време, ще се окаже, че вирусът е мутирал, или е излязъл нов или кой знае каква още глупост, а овците вече ще са свикнали на треперене и затваряне в кошарата.

223

Анонимен

преди 4 години

В Италия при 2500 умрели от вируса няма един под 50 години

222

до 238

преди 4 години

Приятелите ми ми се смееха за хладилника за здреене на говеждо, ама сега завиждат. Имам над 40кг зреещо говеждо какви ли не видове. Отделно и аз съм ценител на изисканата кухня- имам кайма сигурно 10кг във фризера- поръчвам от Бредас. За какво да поръчвам всяка седмица, като мога да поръчвам 1 път месечно. Имам и аз черен, кафяв ориз, див ориз, басмати, арборио, всякакви сирена, скариди, риба, боб в буркани, нахут- всичко винаги. Едно ризото се прави елементарно и се нахранват 4 души.

221

Анонимен

преди 4 години

В Италия при 2500 умрели от вируса няма един под 5 години. Която пенсия иска да се пази да си стои в къщи. Защо всички трябва да сме под карантина?

220

Сата НАТО

преди 4 години

Не, превенцията не е безсмислена, защото намалява скоростта на разпространение на вируса. Това дава повече шансове за лечение на заболелите, за работа върху ваксини, лекарства и пр.------Какво лечение на заболелите, заболелите никой не ги лекува. Това е вирусна инфекция и организмът се бори сам. Имаше два тежки случая и те си умряха даже и с лечение. А докато ти произведат ваксина, вирусът ще те е минал три пъти.

219

До 238

преди 4 години

Герп добре са ти заредили хладилника. Ей за това говоря. Има хора дето всяка сутрин Герп им пъха под възглавничката една стотачка за суджуци.

218

до 237

преди 4 години

Ти осъзнаваш ли се какви глупости говориш?! По твоята логика при 2ма болни в един дом те никога няма да се излекуват, защото ще се заразяват взаимно. Е, да, ама не. Имам лични приятели в Милано, които изкараха вируса и от месец са здрави. Друга глупост да кажеш имаш ли?! Ти изобщо акъл на човек със спряло развитие в първи клас имаш ли?! Знаеш ли един организъм как се бори с един вирус. Няма какво да ти обяснявам, няма смисъл. Мисли си, каквото ти душа иска.