11

Анонимен

преди 4 години

Оня ден каза някакъв доктор че пикът на вируса- най-голямата вълна ще е след 3 месеца, тази вика че тогава шял да умре вируса.Като зема един Клашпанииик и да ви метна наред, скапаняциииии!

10

Анонимен

преди 4 години

Вии ко си мислите като дойде пика след 1 седмица опа и всичко ще изчезне ли?

9

Анонимен

преди 4 години

До ЖороА рок звездите на какво ще заприличат

8

Анонимен

преди 4 години

Това ще рече ли че всичко е планирано предварително.Знае се кога ще започне,знае се пика и края на вируса.Сигурно се знае и колко хора ще дадат фира.

7

Жоро

преди 4 години

ако още три месеца не се подстригвам, ще стана като рок звезда :)

6

Анонимен

преди 4 години

Прогнозата е вярна ако се спазват правилата ама като си знам *** че за него правила не важат пика ще е началото на юли

5

Анонимен

преди 4 години

Ковид 19 издържа според едни източници на температура на въздуха 37 градуса, а се унищожава над 56 градуса. Така че хипотезата, че ще намалее с идването на лятото е леко наивна. Това е устойчив, силно заразен вирус, който мутира.

4

Един българин

преди 4 години

Дано до края на май вече да е отминало,за да може с роднините от чужбина след толкова месеци да се видим. Великден е ясно,че тая година ще го прежалим. Дано в края на май вирусът да е изчезнал и да се появи ваксина да се оправят тия дето са били болни. А дано!

3

е, и..?

преди 4 години

а море, а село ..? явно тази година освен на гробища, на погребение, ние никъде няма да ходим, така ли?Ами то 2020 е високосна година

2

Анонимен

преди 4 години

Ураа значи само още два месецс

1

Помислете

преди 4 години

Да, из на това се надявам, С лятото да приключи епидемията.С едно уточнение - може да приключи, ако сме дисциплинирани и се справим като общевто и управление. Никакво олабване не ни трябва.И още нещо - защо темата да се учи лятото е табу? Тогава е най-безопасно откъм грип. Някои хора ще си прежалят летните отпуски и толкова. Може Коледната ваканция да стане основната.