26

Анонимен

преди 4 години

Всички болни и починали(Дай Боже да са по-малко)и не само от Короната,са по вина Тиквените ***!!!!!Държавата е докарана до абсолютен Колапс!!!!Дано ви стигнат заработените сребърници за тоалетна хартия!!!

25

до 26

преди 4 години

Ти пълен член не знаеш къде се слага, ама не бил *** народът. Народът е брутално и кричитно *** на 70%- по заплатата се познава кой е *** и кой не на 100%.

24

Анонимен

преди 4 години

Генерален нали грипът е от тип Б как изведнъж чухте за финансова помощ стана корона това чудо?

23

Анонимен

преди 4 години

Как не се появи еди път с маска, бе госин доктор-генерал?! Ей така, от кумова срама поне. Правят ни на *** като много добре знаят, че всяват излишна истерия сред стадото, а ние блеем ли блеем и пляскаме от балконите на панелките...

22

Анонимен

преди 4 години

Генералът не разбра ли, че Англия няма да въвежда карантина. Там са замислили друго решение - да паразчистят пенсионерите и хората с нарушена имунна система.

21

Ф.С.В.

преди 4 години

Вирусът ще вилнее в Бг минимум месец-а може и 3 ! Ще затегнат карантината с затваряне на градове и квартали и понеже за военните това е фикс идея както и за Борисов -накрая след епидемията хората ще са БЕСНИ на всичко и на всички! Герб ще падне от властт както и всички други -наречени комунисти войводи и т.н. Ще има рестарт на политическият елит- Хората ще изберат нещо ново и различно- Ако шайката остане на власт- то очаквайте 500 000 нови емигранти напускащи БГ! Ще има много безработни!

20

Ген.Муфтаджийски

преди 4 години

Коронавирусът има афинитет към обединеното кралство, твърде дълго се забавиха с брекзита.

19

Анонимен

преди 4 години

Защо да е *** народа?Ако имаше свястно правителство,щеше да задължи Банките и кредитните лихвари да опростят по една вноска(достатъчно са се нагълтали),щеше да отпусне по 1000лв на семейство за сметки и консумативи.Къде ще отидат парите от ЕС??За столиопор и железца ,има пари а болниците ,са като Концлагери!!!За тъмните и бежанци има пари а за народа...само"Стой си в къщи и се спасявай"!!!!

18

Кьщата в Барселона

преди 4 години

Вируса дойде баш на време ,та да не се говори вече за кьщата в Барселона, водната криза и разкостената и окрадена от ГЕРБ Бьлгария.Народен сьд за тези крадци .

17

Василев

преди 4 години

В България няма държава!Ако имаше държава, първо щяха да забранят на китайците и всякакви спекуланти да изкупат на едро всички предпазни средства на едро!Второ, щяха да се забранят всички италиански работници и студенти да минават границите , както сатана в Плевен и Габрово!Трето и сега нямат средства повечето болници и медици!Четвърто , всеки ден границите минават десетки хиляди чужди и наши граждани!Казах ви, всичко е един цирк, държава няма, това е конспирация!Агент Бенджи Мортимор!ЦРУ!

16

Батко

преди 4 години

Незабавно затваряне на границите за леки коли! Да бъдат допускани само товарни автомобили с хранителни стоки и медицинско оборудване - в противен случай ще станем втори Ухан! Писна ми от селянчета, отишли с кола на "юро-трипче" и от гастарбайтъри като оня вчера - от Бергамо (огнището на заразата в Италия), до Барселона, после София, та чак до Варна - ***! Аре вече да се спре с тая бай Ганьовщина преди да е станало късно!

15

Ф.С.В.

преди 4 години

Дайте власт на един военен и му гледайте сеира- Така бяха и в казармата -заповеднически ръкомахания и куп глупости като мисли- Последно онзи ден Годжи беше казал че в Иран повечето болни били от погранично градче с Китай и затова било такова положението -Седях и се смях -Та четвърт Свят дели Иран с Китай- ама простено му е -все пак е военнен и изпълнява заповед да всява паника в населението -старците щяли да измрат а ние сме гледали безучастно -Държи се нарцистично и надменно с медии и е глу-пав

14

Анонимен

преди 4 години

Гледайте Киро Брейка( преди малко случайно разбрах за тоя чичак) в ютуб. Голям! Има стила на говорене на Гриша Ганчев. Гледайте му мнението за короната вирус отпреди 4 дни.

13

Анонимен

преди 4 години

Чичото бил "контактен" със сестра си... европейски ценности батко.

12

Анонимен

преди 4 години

И аз мога всяка сътрин да съобащвам данни които вече ги знам редварително от нета за заболелите и да се правя на сериозно уплашен, какви мерки се взимат да ми казва не да ми е статистик !

11

Мрьсни льжци ГЕРБ

преди 4 години

Не се връзвайте на тези льжци ,до последно твърдяха че няма covid-19 в Бьлгария,а всьщност е имало много.Истината е че нямат пари за справяне с кризата защото откраднаха всичко,нямат за маски,лекарства, осигуровки....за нищо.Сега изкарват хората виновни и безотговорни.

10

Анонимен

преди 4 години

Тая пионка на снимката , освен че няма мозъчни клетки да направи нещо смислено , изпълнява чинно нареждания отгоре за укриване на истинския брой на заразените у нас , който е минимум умножен по 10. След края на тая епидемия трябва такива да лежат за дълго в затвора , да не говорим , че при военно положение се разстрелват без присъда.

9

Анонимен

преди 4 години

Затворят ли се границите,след 3-4 месеца ще осъзнаете ,колко сте зле!!!България ,освен тъмни,нищо друго НЕ произвежда!!!!

8

Василев

преди 4 години

Всичкият този цирк е за да се сринат икономиките и пазарите на Китай и Иран!Петролът е на дъното, харчат се само медицински средства и храни!Сриват се борсите, обезценяват се корпорациите и идват масови фалити!А болните и пенсионерите са съпътстващи жертви на конспирацията!Животът е жесток, селяни прости!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Затваряй границите, бе!! Стига си мpънкял по медиите! Българина не можеш да го научиш! Това да не са ти японци! Драконови мерки! Иначе: втора Италия! Капиш!?