31

Анонимен

преди 4 години

Аре на бас, че при 250 случая всички мед сестри и половината лекари си тръгват.

30

Анонимен

преди 4 години

Медиците, които се борят с covid-19 заслужават уважението и преклонението от обществото. Браво на тези медици. Българите не могат без вас.

29

шок

преди 4 години

За какво пляскат? Нямаме нито един оздравял за сега. Само двама умрели.

28

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътНе сте добре!!!

27

...

преди 4 години

Всеки ден е от значение, всяка навременна мярка. Иначе нещата излизат извън контрол.Китайците го преодоляха, защото са дисциплинирани и държавата не прощава на наглеците.

26

Поздрав

преди 4 години

с болницата на снимката

25

индианец

преди 4 години

хаиде всички в реките -да изтанцуваме по един кючек!!

24

До 27

преди 4 години

Не, само нихилисти и мърморковци като теб ще слушаме:-))

23

Анонимен

преди 4 години

То и "благодаря" имаме в речника, ама българинът масово не го използва. Хубава инициатива. Утре, повече хора да се включат!

22

Анонимен

преди 4 години

Всички на балконите, всички на балконите приятали,бързичко, бързичко, да тропнем една ръченица и едно дайчово хоро за храбите медици да ги подкрепим, всички на балконите!

21

Анонимен

преди 4 години

E, циркове ще има, хаштагове такова, хора, флаш мобова, може да кажат да се поливаме с вода и да си правиме селфита, важното е да се обединим и да сме задружни в глупостта, единни както винаги сме били в глупостта.

20

ХАХА копи пейст

преди 4 години

смях да не видят нещо. Само че цяла Испания беше шо терасите а не тези смехлрии тук

19

Плевнелиев

преди 4 години

ВСИЧКИ сме Шарли ЕБДО!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Аплодирам ги, но не искам за пореден път да папагалстваме! То бяхме Шарли, палихме свещи, носихме плюшени мечета ... Но не бяхме себе си!

17

Анонимен

преди 4 години

То пък в България един фронт..!От 51 заразени 2починали, 27 хоспитализирани и 23 под домашна карантина ,защото били в лека форма на вируса!Но не, *** и Ганка трябва да са в крак с времето,даже съм сигурен ,че ,ако нямахме заразени някой от тези аплодиращи щеше да се жертва за да го споменават по медиите!

16

матю

преди 4 години

Бялата мафия с още по-голяма сила започва

15

БОГА

преди 4 години

Браво и така трябва да бъде ,но за съжаление в България това признание няма как да го получат ( поне засега ) защото досега гледаха на пациентите се като "касички " ,първия въпрос като отидеш при лекар не беше :" Какво ви боли или ви има " ,а беше " ти осигурен ли се и това трябва да се заплати защото ние сме акционерно дружество и такива са правилата " !!?? Колко хора погребаха децата си,родителите си ,роднини заради лекарска небрежност ,но и досега няма осъден ефективно лекар !!?? Винаги няма виновни като се разчуе поредната небрежност се надпреварват да излизат пред медиите да се защитават

14

Анонимен

преди 4 години

Това са аплодисменти за Борисов който е вззел мерки още в началото на годината, но без да разглася от скромност и да не всява паника.

13

Анонимен

преди 4 години

Е копиране, айде де...то така значи че копираме англичаните 100 години играейки футбол...да подкрепяме позитивното и да сме благодарни, не знаем утре къде ще сме..

12

България

преди 4 години

Браво!!!! Адмирации!!! Толкова бой отнесоха, и незаслужено отношение...това ми напомня за една приказка, в която един владетел беше издал указ с който да се изтребят старите хора...но по-късно, точно един останал от тях, помогна за изход от трудната ситуация...да са живи и здрави, Бог да ги пази и закриля!!! И всички нас! Амин!