125

бай Колю

преди 4 години

Може ли да има толкова прости хора, като това Просо.Нечувана простотия

124

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 147Избери си друга по-бакалска професия. В лекарската има и хуманен момент, сега трябва да го покажете...Освен това лекарите,които са на предната линия трябва да получат нещо от държавата под формата на големи бонуси. Държавната администрация да остане без тази година,и да се дадат на лекарите на предната линия.

123

мисля си

преди 4 години

Ако се стигне до продължителна карантина , ще трябва да се помислили , как да се подпомагат хората , които остават без доходи заради нея И дори за тези 16 дни до 29-ти мартАма нашият бюджет само на данъци чака ......

122

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма заразени хора и умрели хора от коронавирус в Русия,хората цяла статия ви написаха в Афера и други издания!

121

Анонимен

преди 4 години

129 "С Тея некадърни доктори дето искат да барнат пътеката"Би ли споделил какво работиш? Според професията ти, ще се възползвам от услугите ти без да ти плащам. Защото,когато искаш нещо от другите, трябва да дадеш личен пример.

120

Анонимен

преди 4 години

До М, да ...Никъде няма ваксина,и това не е вирус,а вирусен спин.

119

ДА-М

преди 4 години

До АнонименИ сега не внасят радиоактивни, канцерогенни и други отпадъци! Спи спокойно! ДЕМОКРАЦИЯ Е! ВСИЧКО Е 6+!

118

Анонимен

преди 4 години

Сега ще наложат карантина на опозицията.

117

М, да ...

преди 4 години

Ваксина с/у виреса има ли в аптеките? Основно!!!

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 140Следя Русия там от януари се взеха мерки,но има и друг момент не са посмели да ги наръсят.

115

Анонимен

преди 4 години

Наблегам основно на хлеба. Боко и сие повеке да ядат.

114

Анонимен

преди 4 години

До 132 "При Ким Чен Юн няма коронавирус"Не знам за Ким, но целият свят е пламнал, но само в Русия при близо 150 милиона население, болни няма.Там и 100 милиона да умрат, нищо няма да се каже,

113

Анонимен

преди 4 години

Само да сте посмели да дадете народните пари на артистите. Без артисти можем,мнозинството така живеем,но без малък и среден бизнес никой не може.

112

Червени фашисти

преди 4 години

Вирус може и да няма,но извънредно положение има!Сега е момента да пишете доноси за комшиите си,хунтата ще ги избие щот кашлят!Като чумавите прасета,кокошките и козите по селата ще ги избива!

111

Китаец

преди 4 години

Бунаци, сега просто си правим генерална репетиция. Скоро ще е представлението на босовете. Ще има "демокрация" от сърце- концлагери, масови ваксинации, ограничаване на правата. БКП преди 1989 г. не упражняваше такъв геноцид. И да се лекувате и да слушате, че затвор, но поне е "демократичен". Няма да е Беляне.

110

Анонимен

преди 4 години

"вместо да работи здравната система, хората се подлагат на наказания"Прав е Кутката. Аз примерно имам малък семеен бизнес - фитнес зала. Идва Ананкишиев и казва, че трябвало да затворя. Ама забележете - трябва да продължа да си плащам осигуровките към Ананкишиев. И данъците. И водата. И наема. И пенсионните. И винетките. И данъците на колите. И сам да си купувам маски по 40 лева. И да не си ходя на личния лекар.Смех. Ще се вдигнат хората и ще ги изметат.

109

Анонимен

преди 4 години

Боко говори по БНТ1.

108

733883

преди 4 години

Пред блока има градинка В момента е препълнено с родители и деца на всякаква възраст Ваканция .. Голям мор

107

WTF

преди 4 години

Малко е!Кратуната на *** е дебела.

106

Анонимен

преди 4 години

При Ким Чен Юн няма коронавирус,защото там вирусите влизат само ако им разреши великия учител!Да върнем комунизма другари,това е най сигурният път да преборим вирусите. Някой си спомняме как в България нямаше радиация от Чернобил, а имаше само в западна Европа. И българските деца спокойно си играеха в праха и ядоха зеленчуци.