47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен47От там са и починалата жена е от там.

46

Анонимен

преди 4 години

Тамън хубава възрастова група деца, идеални, за да пламне едно цяло училище. Поклон пред българския честен и работлив гастарбайтер, който доказа, че неслучайно е последен в ЕС по всичко и неслучайно си е заслужил най-ниската заплата. Както Италия винаги е била на опашката на развитите и го доказа, сега и наш *** се доказа като изключително безотговорен и мaлоумен. Браво. Да си дойдеш от Италия, да убиеш родителите си или каквито са й там и да заразиш всичко живо. Нобелова награда по тъпота.

45

Леля

преди 4 години

Ще се прочистим, пренаселени сме и без това. Ще останат здравите и децата и ще започнем на чисто

44

до 38

преди 4 години

Точно това си мислих днес, дали да не махна мартеницата на ръката понеже е дебела и масивна!

43

Totenkopf

преди 4 години

А кой въобще ще я погребе, след като вируса е в нея? Пълен неадекватник, как се е добрал до генералска позиция ума ми не го побира, трябва да бъде отстранен от щаба и съден за Държавна Измяна - няма консумативи, няма маски, няма спирт, нищо няма, какво дрема 3 месеца? Престъпна небрежност! Тъпa военна фуражка.

42

Анонимен

преди 4 години

Значи ли че са от маалата? От къде са децата - град, училище, детдка???! Алоууууу дайте инфо, чернобилските времена нали беха отдавна отминали като се криеле инфото??!!

41

до 40

преди 4 години

И 1 болен да са имали, взимат се мерки- носиш маска да не заразиш останалите. Спазваш хигиенен минимум, който липсва по българските бачкатори. А да не говорим, че тая сладурана, когато е напуснала Италия, имаше стотици болни. Има я историята на заразяванията в интернет, прочети кога се е върнала и виж. Да не говорим какво се изписа за Италия още като потвърдиха случай 5. Че ще стане страшно и са изпуснали положението. Ама нея това не я интересува. Дойде си и зарази всичко наред.

40

Анонимен

преди 4 години

Хора СТИГА!!! Може да измрат много повече хора от паниката от колкото от вируса! Ако спазваме всичко, хигиена, общуване....до месец всичко ще отмине! И най-вече трябва да са затворени границите!

39

Активист на БКП

преди 4 години

Докато неандерталецът от Банкя се хилеше и питаше няма ли някой заразен ор коронавирус ,заразата е пълзяла из България !

38

Анонимен

преди 4 години

Как няма един доблестен и честен човек (журналист или политик), който да излезе и да заяви в прав текст:Некадърността на калинките и другите във властта е явна.Мерките трябваше да се вземат още при първите случаи на заразените в Италия. Оттогава насам хиляди се прибраха от Италия у нас. Мерки - никакви. Сега щели да ги търсят за карантина????

37

Мале

преди 4 години

В Китай кремират болните, а тук чакат здрав роднина да свърши тая работа. Думи нямам! Щаба пак не действа адекватно и продължава да разпространява болести с трупове!

36

до 32

преди 4 години

Ами те италианците, когато "нещастницата" се е прибрала, казваха, че са приели строги мерки и всичко е под контрол. Имаха 30 болни и търсиха пациент 0. После се оказа, че болните са хиляди и който мине оттам се връща болен. От хубаво" нещастницата" не ходи на гурбет. Да не е искала да си изпозарази семейството, да си погребе родителите. Я малко човещина. Вирусът е в Европа, въпрос на време беше да дойде и у нас. Имаме 3 млн. човека емигранити. Помисли малко.

35

Анонимен

преди 4 години

Доста работа за прокуратурата се отваря. Всичките тия носят НАКАЗАТЕЛНА отговорност. Да видим дали ще се самосезира. Ако не, ще трябва да се пусне сигнал. Идва си от Италия, никакви мерки- аху ихи по селските софри и зарази 20 души. Айде малко обезщетение сега до живот и с една хубава пробация да се научи на култура.

34

Анонимен

преди 4 години

А мартениците не сработват. Дори пренасят зарази.

33

Анонимен

преди 4 години

Нямам думи- в един друг сайт прочетох, че тези деца са били на същото онова тържество, на което дружно простолюдието без никакъв акъл в празната си тиква е празнувало нещо си. Тетката се гътна в Пирогов, скоро и мъжа й. Ломските пpимaти заразили наред всичко живо заради някаква си берачка или сменявачка на *** в Италия- техен роднина. Какво да говорим. Отдавна се каза- в селата и крайните квартали ще пламне, където културата на хората е НУЛА.

32

Анонимен

преди 4 години

Правилно се е изказал човекът, децата са заразоносители , но нямат симптоми. То това е при децата - асимптоматично протичане на болестта, но предават на други. Като отида де се погушка в мама, тате, баба и дядо и ето ти цялото семейство натръшкано. Затваряйте училищата, там веригата на заразяване е много бърза. Няма как деца да ги хигиенизираш на 30 мин. Те си бъркат в носовете, слагат химикали в устата си, гризат си ноктите. Пълно затваряне на училища, градини е задължително

31

kov

преди 4 години

На училище, а!!!???? Без паника, а!!??? Кой ще отговаря сега?

30

Пижо

преди 4 години

Факт е, че децата също се заразяват, но не проявяват симптомите, т.е. не се разболяват... поне така казват. Но сеят заразата навсякъде около тях! Ще изпозаразят всички учители, родители, баби и дядовци.

29

нормален

преди 4 години

Това от кой вирус от двата вида е както каза Румен Радев-шипченски или софийски? Какъв мозък,какво мислене!?! Или от ,,измисленният" по думите на Корнелия Нинова?....И тези хора претендират да са начело на нацията!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Заразили са се децата, пак свързани с болното семейство австpaлопитеци селяндypи от Лом. Абсолютна тотална безотговорсност. Нeщaстницата се прибира от Италия и заразява всичко живо. Именно за тази липса на отговорност при простия българин говорим. Малоумие.