26

Светлина

преди 4 години

Починалите там от началото на епидемията са 463Расте обаче и броят на оздравелите - те вече са 724=> Смъртността е 39% !!!

25

Бог е Велик

преди 4 години

Короната първо Погна Комунистите в Пекин, сега е време да Ликвидира Колегите им - Брюкселските Комунисти!

24

Анонимен

преди 4 години

Явно никоя държава не е застрахована в нея драстично бързо да се увеличат заразените от коронавирус. Именно това за съжаление се случи в Италия. Бог да пази човечеството и България.

23

Анонимен

преди 4 години

Тоя вирус не мори децата,но ги прави носители и опасни за възрастни.Не го подценявайте.

22

zoro

преди 4 години

До Гошо- в момента дават около 115.000 заразени,от тях 80-81000 в Китай.Но лъжат всички и за всичко,така че много повече са.Утре ще има още.То Италия каза на Англия-много сте хитри,изчаквате,но утре ще бъдете като нас!

21

Мнение

преди 4 години

В България също трябва да се въведе тази мярка. Сериозно го казвам. Явно положението е сериозно.

20

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

Отворете Границите бе Фашисти! ИзТреПерКел, Уилкомен!

19

Анонимен

преди 4 години

Как така ще затваряте граници, това не е либерално. Трябва да защитим свободното двжение на хора, стоки и капитали за да бъде добре германската икономика. Германия е по-важна от вас и от вашите животи.

18

До 13

преди 4 години

Искам да изпаднеш паника. И да изкупи цялото брашно в магазина... Сега по-сигурен ли се чувстваш?

17

Анонимен

преди 4 години

Италия ще се справи. Цяла Европа ще се справи с коронавируса. Хубаво е, че няма паника нито в Италия, нито в България.

16

mhm

преди 4 години

По 100 загинали на ден в Италия при 60млн население,месец епидемия и максимални мерки взети. Смятайте в Китай колко е вярна информацията за 3000 загинали вече четвърти месец , милиард и половина население и първия месец никакви предпазни мерки... иначе армията е по улиците и е обикновен грип

15

Анонимен

преди 4 години

Тия пламнаха стабилно. Сега бройте жертвите на това манечко вирусче и си правете сметката какво ни очаква с тези неадекватни сеяндурски управници. Когато преди месец пишех затворете границите спрете полетите всеки да стои там където е. Всички си драпаха макарите а баш шефо играеше джобен тенис и обикаляше с жипо магистралките. Е сега какви мерки и теглилки ще вземат като вече е прекалено късно за каквото и да е. Гастербайтерите се прибраха и ни запалиха. Техната майкя девна.

14

Лош пророк

преди 4 години

Финансовите загуби за световната икономика ще са колосални, фалити, стагнация, самоубийства, маргинализиране, психични отклонения... Ще има тотално пренареждане на световната икономика!

13

123

преди 4 години

Сега пак ни кажете колко безобиден бил вируса ,нямало нуждан от страх и паника, а?!

12

Туристи

преди 4 години

Това е добре за нас. И диотите няма пътуват поне дотам

11

Пешо

преди 4 години

Еми ходи се гръмни и ти и ще си решиш проблема.

10

До 6

преди 4 години

А питате ли бризките на починалите в Италия какво им е сега? А българите в Италия питате ли ги какво изживяват сега? Хайде да не бъдат хората като коне с капаци.

9

Анонимен

преди 4 години

На италианците или са им хвърлили вируса или яко са се изложили с организацията по предотвратяване на разпространението. Не може в Корея която граничи с Китай да има по-малко разболели се отколкото в Италия. ЕС пак се изложи с "мерките" си. Трябваше да забранят всички пътувания на китайци в Европа.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами те италианците доскоро се хвалеха как имали 2,5 млн. туристи от Китай годишно.Да се надяваме, че туристите са оставили достатъчно пари, които да покрият 1 месец лежане в къщи на цяла Италия.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Троляга, "вестник Daily NK заяви, позовавайки се на свой източник, че във въоръжените сили на Северна Корея е изготвен доклад за въздействието на COVID-19 върху войниците на страната, в който се посочва, че 180 от тях са починали вследствие от заразата. Други 3700 войници са поставени под карантина."Сега прасчо ще отстреля ли 3880 калпака? Цялата ви комунделска работа е такава, гръмки приказки-а на дела нищо!