91

komitataе в политика

преди 4 години

САЩ все по-вече колонизират Европа под предтекст за възпиране , което е опасно-Малка н а територия и гъсто населена един конфликт ще я ликвидира за минути.Русия сега н е е през 1960год.С новите хиперзвукови оръжич 8-10 мах които са без аналог в света както и в подводния флот може да превърне Е///вропа в лунен пейзаж

90

Анонимен

преди 4 години

От петък САЩ забраняват пътуванията с Европа изключение на Велокобритания. НБА няма да има мачове за неопределено време. Том Ханкс и жена му са заразени.

89

.

преди 4 години

най - гнусните нации в Европа са ляхи, укри и шиптъри!

88

Аз така и неразбрах

преди 4 години

как Полските тикви смятат че Русия ще ги нападне ?Руските армий ще минат през Беларус и ще нападнат картофената им дупка ?и за кво му е на Путин да ги напада ?тези дръвници са затънали в дългове, запада унищожи индустрията им, за кво му е на Путин да ги напада ? за да ги храни ли ?

87

Петров

преди 4 години

Който има атом никой не може да го бутне. Посочете една държава в която има разположено ядрено оръжие да е била нападната?

86

Поляците

преди 4 години

за къв *** ви е бе аланколу да ставате пушечно месо на Уол Стриийтските евреи !?кво ще ви дадат за това ? потупване по рамото ? или си въобразявате че ще ви дадат украина и чехия ? Кокото Хитлер ви ги даде толкова и САЩ ще ви ги дадат - постоянно запада ви лъже и въпреки това постоянно пак се връзвате на едни и същи лъжи !ттъпо племе сте това Поляците .....

85

Петров

преди 4 години

На Сърбите им дават Панцир-и а на нас да ни дадат атома. Печелившата тактика срещу Путин е на всяка негова стъпка да се отговаря със десетократно или стократно вдигане на залозите.

84

Анонимен

преди 4 години

А защо не и в България?

83

Петров

преди 4 години

Ако това действително стане Полша вече никой не може да ги бутне. Шах. Мат.

82

Анонимен

преди 4 години

"защото братушките ще ги видят от........"Били ме х я за твоите братушки, или по-известни на нормалния свят като ва тници.За русофилЕтЕ тоже.

81

НАТО

преди 4 години

За Полша има, за Румъния има, а за нас не. Защо? Бойко да се размърда малко и да уреди поне няколко ядрени ракети и за нас.

80

Алекс

преди 4 години

Су57 не съществува. Има произведени няколко прототипа на ръка дялани с теслата. Индия се усетиха че това е корупционен проект без бъдеще и се оттеглиха от програмата преди 2 години.

79

Анонимен

преди 4 години

До реконтраадмиралПий си хапчетата.

78

Анонимен

преди 4 години

До Хахахахахахахаха"Най-добрата ПВО в света", през която мина един студент и кацнА на Червения площад. Абе, тва *** си фантазирате на глас и си вярвате ...

77

Рушняче

преди 4 години

До КраварчеНе можете и да мислите. Ако САЩ искаха да "нападат Просия когато е слаба" щяха отдавна да са го направили. Тези мерки имат възпиращ и гео-политически характер. Знам че си мечтаете за нова световна война, щото Рушия само тогава се чувства жива (макар и на цената на ужасни жертви). То си е в името.

76

Деян В.

преди 4 години

Москва ще бъде изпепелена с астероид или метеорит. Ако имат глупостта да настъпят лъва по опашката. Неслучайно Пентагона финансира изпращането на космически сонди до няколко астероида. Случката през 2013 над Челябинск беше само предупреждение.

75

с последствия

преди 4 години

В момента, в който американците обучат някой летец, например на Ф-16, как да използва ядрено оръжие, независимо от това на кого принадлежи това ядрено оръжие, това се възприема от руснаците като обект обладаващ ядрено оръжие, с всичките му последствия.

74

реконтраадмирал

преди 4 години

Очевидно Турция скоро ще напусне Нато. След санкциите на ЕС и на Сащ. Което означава, че турците ще си купят от Русия още по-модерните самолети СУ-57, вместо неуспешния Ф-35. Турците ще бъдат в състояние да свалят нашите Ф-16, още преди да са излетели, със системата С-400. А на Запад от нас, сърбите ще свалят нашите Ф-16, още на земята, с френски ракети Мистрал. Сащ ще напусне Инджирлик и Инджирлик ще стане руска военна база. И ние отново, както винаги, ще бъдем прецаканите.

73

САЩ са зло

преди 4 години

САЩ е световно зло !Всички войни са предизвикани от американците или от мултимилиардерските еврейски фамилии заселили се в Америка.Коронавирусът също е продукт на американските тази лаборатории за производство на биологично оръжие.Светът ще заживее спокойно само и единствено, ако тази нова Империя на злото бъде унищожена !

72

в Девеселу

преди 4 години

САЩ преместиха 21 атомни бомби от Инджирлик в базата си в Девеселу в Румъния, на 35 км северно от България.