92

Анонимен

преди 4 години

До ... А по колко умират средно на година при вас в блока? Освен това %та смъртност се базира на официално диагностицираните - а както казва и Доцента - 80% от 'заразените' дори не разбират че са били заразени! Което прави процента смъртност под 1% (потвърдено от учените в Хонг Конг - а те са доста близо там) и което е под процента смъртност от обикновен грип!

91

Тим

преди 4 години

Световната здравна организация каза че корона вируса няма нищо общо с грипа както се смяташе досега затова го обявиха за опасен защото не знаят как дългосрочно какви поражения нанася на човек и много бързо мутира и става по силен и по опасен пък нашите тук нека си плямпат врели некипели

90

човек

преди 4 години

До: номер 45Кога па по време на комунизма като те хване грип са викали Бърза Помощ бе?Ей, значи колкото повече години минават толкова по-големи легенди се разнасят, че даже опашати лъжи!!!Отиваш си в местната поликлиника при кварталния доктор, редиш се на опашка, всички покрай тебе болни, кихат, кашлят.И само ако си умиращ, в безсъзнание, на легло и не можеш да станеш - тогава идва линейка.То и сега е така, само че са малко докторите.

89

Интересно

преди 4 години

Имаше едно пророчество на баба Ванга, но от тези старите и автентичните, с което тя казва, че ще се появи болест, която ще бъде по-страшна от рака и спина. Хората ще ходят по улиците, ще падат и умират, а никой няма да знае какво им е. Не знаем как ще мутира този вирус през следващите години.

88

до Човек

преди 4 години

Статистика, колега, просто статистика!Зная, звучи цинично, но фактите са неопровержими, особено когато пострадалите се превърнат в цифри при статистически дани!Наистина звуви отблъскващо!Но, уви...

87

Национална Лотария

преди 4 години

Честито! Печелите ваксина за коронавирус!!

86

Анонимен

преди 4 години

Става супер за Борисов, забравяме за Барселона, забравяме за Божков, забравяме за ОСТАВКАТА на далавераджията Борисов!

85

Ф.С.В.

преди 4 години

Проблема е че това е Короната на Вирусите- с 200 мутации за месец -с голяма еволюция и постоянна смяна на генома си - той не може да бъде атакуван - в близките 2 г се съмнявам да открият ваксина !! въпроса е -дали няма да почне да избива и младите -Лекарят открил чудовището -умря млад и здрав

84

Анонимен

преди 4 години

Има или няма коронавирус в България? Май народеца няма значение - има вирус има европейски пари. Българоубийци, за пари са готови и майка си да продадат.

83

Обективен

преди 4 години

Ако трябва да сме сериозни и обективно ли, проблемът е с коронавирусът е, че не знаем достатъчно за него. Не знаем как се появил, постоянно се бърка с различни грипни щамове (сходни симптоми но най-вече не знаем как протича в дългосрочен план т.е. не знаем какво да очакваме. Притесни са случаите, с които "излекуван" човек се заразява повторно. Притеснителен е инкубационният период, защото "официалните" заразени са хора с изявена симптоматика, а този вирус може да протече и асимптомно.

82

Ф.С.В.

преди 4 години

Все още Световните Лидери на среща са без маски - почнат ли да слагат маски -значи нещата са зле - (а може за тях да има ваксина)

81

АНТИ

преди 4 години

Ами мечтата на евреите беше, да ни чипират нас гоите.Сега обаче, силно ще ни разредят, а накрая - чиповете !

80

Нов световен ред

преди 4 години

световния елит илюминатите чистят старците и болните. За сега пробват върху тях след няколко години и върху младите та да останат 500 милиона население така контрола върху нацелението ще е по лесен

79

човек

преди 4 години

Имам късмета лично да познавам доктор Мангъров. Един от малкото доказали се специалисти в България. Използвахме френски ваксини когато детето ни беше още бебе.Страхотен лекар! Всичко което обяснява е вярно и логично. Паниката е излишна.

78

Анонимен

преди 4 години

Слушайте кво ви говори доцент Мангъров ве!!!Но внимавайте - щоту може да се окажете в числото на тези 20%, от които пък може да попаднете в числото на 5-те% (а, не 3% както твърди "доцента) Вчера, от около 4 800 заразени в Италия 233 с фатален край.Тоест при 10 000 са около 466, нека са 400.А, при 50 000? Възможно ли е смъртноста да стигне до 2 000?При условие, че при такова количество заразени здравнта с-*** продължи да функционира нормално, а незапочне да "буксува".Питам, бе!?

77

Неа

преди 4 години

Ще му кихна на среща да видя в кои проценти ще попадене

76

Ф.С.В.

преди 4 години

Доцента ми се струва че ще е един от първите паднали в боя)- ще му гледаме снимката по стълбовете

75

мимоходом

преди 4 години

Значи справянето с вируса е оставено на самотек - който се разболее, да си се оправя сам и да не натоварва здравната система.Който оздравее - добре, който се гътне - още по-добре, защото ще са предимно възрастни и ще намалеят рязко разходите за пенсии.Ще бъдем единствената страна в света, която НЯМА да лекува болните от този вирус.Гениално решение!Как другите държави не са се сетили?Ще им покажем ние какво трябва да правят!Отговорът е - НИЩО !!!!

74

...

преди 4 години

3% умрели не са малко - в моя блок живеят около 60 човека, ако се заразят всички, това означава 2-*** умрели.

73

До Размишления

преди 4 години

Тези със силен и здрав имунитет ще бъдат богатите хора т.е. елита, защото имат ресурса да бъдат генномодифицирани и подобрени.