36

Анонимен

преди 4 години

До Анонименне знаех,че висенето във фейсбук и качването на снимки в инстаграм се брои за интелектуален труд!

35

до 35

преди 4 години

Какво си седнал да обясняваш на хора, които работят за по 1500лв. в складове, че има и средна класа със сносни заплати и то стотици хиляди. Няма смисъл, няма кой да те разбере.

34

Анонимен

преди 4 години

Заради коронавируса предстои тежка рецесия и икономическа криза, което е сигурен знак за предстоящ спад (а може и срив) на цените на недвижимите имоти!

33

Анонимен

преди 4 години

Фактите са следните- отваряте ИКАР, публично достъпни данни за продажбите- огромен брой са. Защо? Масово в София навлязоха стотици нови чуждестранни фирми, които крадат кадрите на останалите за пари (говорим за интелектуален труд, а не за бачкатори). Заплати от рода на 7-10-12000лв. не са мит. В едно семейство с общ доход около 8-10-12-15к и много нагоре (иляди в София), изплатихме по 2-3 апартамента вече и купихме къщи. Това са фактите- справка НАП, НСИ и ИКАР. А вие си хейтете колкото щете

32

Българин

преди 4 години

Само как започва :"В големите български градове спад на цените едва ли ще има"Декем, купувайте .... ай да ми бегате от главата лъжливи брокерчета.

31

Анонимен

преди 4 години

един мой приятел преди две години си купи нова гипсокартонка в елитен столичен квартал.плаща ипотека 800 лв. всеки месец за период от минимум 20 години.минаха две години и вече започнха проблемите-течове,влага,пукнатини...ремонти,ремонт на ремонта,гаража се пълни с вода...така че това жилище ще му излезне скъпо-прескъпо.такава е ситуацията с хиляди други жилища в софия!

30

The Ghost

преди 4 години

Кризата този път няма да е от USA и Лемън Брадърс, а от Китай... Сещате се вече, нали ?

29

Анонимен

преди 4 години

В София една стая за колко пари може да се наеме? Сериозно питам.

28

Анонимен

преди 4 години

Няма да има просто спад ще има катастрофален спад, тея които се набутаха с високи кредити ще реват по телевизиите скоро как им взимат апартаментите банкитв

27

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Нищо няма да видите .Всички ще живеем по 1000 години , ще имае по 10 апартамента .Като всеки ще струва 1 милион евро.Българската *** е най-съара в Европа ...да научим гърците на български

26

Анонимен

преди 4 години

Аз не се интересувам от статии писани от брокери,агенцийки и други такива.Два пъти купувам и продавам без никакви посредници, а ми скъсват телефона да се молят за процент, за срещи и прочие.

25

Анонимен

преди 4 години

Населението на София във възрастта 20-40 години,които са основните купувачи на имоти е намаляло с 35 хиляди спрямо 2009г, когато се спука предният имотен балон.А броят жилища се е увеличил с над 100 хиляди за този период.Така че имоти се купуват основно като инвестиция,а не от хора, които да живеят в тях.Въпрос на време е и този балон да се спука.

24

овн

преди 4 години

До АнонименАко ми намериш някой бял майстор на някой строеж - евала. Само бразилци са!

23

овн

преди 4 години

Защото цената им не е наред.

22

Анонимен

преди 4 години

На пазара има едно правило: Нещо качва ли се, рано или късно ще падне. Така е от хилядолетия. Имотният пазар е най-уязвим в това отношение. Единствените изключения (донякъде) са златото и земята, защото вече не ги правят.

21

Генчо

преди 4 години

Брокерите по лъжливост са някъде между политиците и адвокатите, пък вие им вервайте!Който има 2 грама мозък и излишно жилище сега е момента да се оттърве, въпреки,че мои познати втора година са пуснали за продажба апартамент и не могат да го продадат- сигурно щото 10 агенции им го продават.

20

Анонимен

преди 4 години

Ако изключите компресора за въздух ще видиме спад на цените иначе не вярвам)))

19

хахахаха

преди 4 години

Гладен брокер продажби сънува... нещастници...

18

Ю кортес

преди 4 години

Ще има лек спад на имоти от нисък и среден клас.Панел,не си струва да се купува.За желани квартали и добро строителство предвиждам задържане на цените.Много от тези жилища ще бъдат изтеглени от пазара.Те и сега почити липсват.

17

cinik

преди 4 години

Само с брокерски мантри не става работата. Лесните пари в тоя бизнес свършиха... А имотите ще паднат със сигурност -100% и колкото по-рано почнат да падат по-малък ще е сривът. Колкото повече надуват и държат високи цените по болно ще е падането. Задава се яка икономическа криза и е смешно-жалко да гледаш напъните на некой мишки да се изкарат лъвове.