57

до 65

преди 4 години

И аз това си мислех. Една 5 метрова ракета сигурно е към половин тон. Тя би пръснала фюзелажа като хартиена кесия. А хората показаха съвсем други поражения и траектория на ракетата, която не съответства на представеното.

56

Анонимен

преди 4 години

До Ludoto LencheХоландия е най-вярния съюзник на САЩ,дори не са англичаните,а холандците,така че си прави сама изводите.Но все пак,трябва да накажат истинския убиец,трябва да има правосъдие,а не да ни залъгват с фалшиви статии като тази горе.

55

Николай

преди 4 години

Прочетете предварителния доклад на холандското следствие. Когато фактите говорят дори и боговете мълчат.

54

Bлк

преди 4 години

Това си е поръчка на ЦРУ. За какъв процес и дело може да се говори, когато не се допуска другата страна даже да се изкаже. То и Малайзия избяга от това чудо и го обяви за нелегитимно.

53

Ludoto Lenche

преди 4 години

.ako holandcite napraviat tazi glupust ..znachi sa dirijirani napalno !!! Niama nito edi ukrainets .ot t. natechenata Ukraina!!! Skalapena versia za omaskariavaneto na Rusia I na rusnacite s rusko samozaznanie ot DNR I LNR !!!Vsichko tova e dirijirano ot amerikanskite organizatori na Maidana !!! Ta amerikancite sami si butnaha kulite bliznaci ..kakvo ochakvate drugo ot stranata zalivashta s DEMONOKRACIA celia normalen sviat ?!??!!

52

Анонимен

преди 4 години

Интересно защо руснаците отначало си признаха за сваления самолет а на другия ден се отметнаха? Телефонно обаждане от Кремъл?

51

Анонимен

преди 4 години

За първи път чувам за скалъпен процес в Нидерландия. Това е една от най-правовите държави в света. Неслучайно Международният Съд се намира именно в Хага.

50

Анонимен

преди 4 години

В тубата има филм. Крият диспечера насочила самолета към зоната на боевете. Тя не е разпитвана изобщо. Не са разпитали началниците и. Правят скалъпен процес.

49

Ей хора

преди 4 години

Погледнете кой има полза от тази трагедия и ще разберете кой е свалил самолета....

48

Анонимен

преди 4 години

Някой от евроатлантиците просто трябва да се изправи и да каже - ИЗВИНЯВАЙТЕ,но използвахме и използваме смъртта на роднините ви за политически цели,те умряха за политиката!"Геройски загинали,в името на политиката и интригите на световната върхушка!",ето това трябва да е надписа на гробовете на тези хора!

47

Мнение

преди 4 години

Американците имат пръст в тази работа, пък и в някои други, от които страдаме всички.

46

Факт

преди 4 години

Само не разбрах защо се обвинява Русия когато трагедията е станала на Украйнска територия,или точно това е била целта?!

45

Защо

преди 4 години

Странно защо сащ крие даните от своя сателит който е наблюдавал района?

44

ужас

преди 4 години

Политиката отново ще измести истината,доживяхме времена когато се убиват хора за да се използват за политически цели.

43

House M.D.

преди 4 години

Какво означава думата "гейт"?С какво начинът, по който се е променил живота на близките, допринася за изясняването на истината и отегчава вината на обвиняемите?

42

до Анонимен 61

преди 4 години

Сигурен ли си или ти се иска Русия да е виновна за всичко в света. Ако знаеш нещо обяви го по надлежен ред. Обидите ти показват същността ти. Човек с ниско ниво, комплексар с отклонения.

41

Анонимен

преди 4 години

Това ще бъде едно голямо театрално представление - цирк европейскоатлантически, роднините на убитите ще се вайкат,плачат,но няма да има правосъдие за истинския убиец на техните близки,а театрална пиеса на световна сцена и вменяване на вина на хора,които нямат нищо общо с убийството на роднините им и холандците никога няма да получат правосъдие,но ще е изиграна поредната Шекспирова драма с фалшиви актьори пред света!

40

Рашка - Говняжка

преди 4 години

Рашистите трябва да си понесат последствията. След като ги осъдят и глобят няколко милиарда долара, близките на загиналите пътници където намерят руска собственост по света веднага запор със съдебно решение докато ушанките не си платят за мръсо.ти.ите си. га.д.на нация със га.д.но ченге за главатар.

39

Нищо ново

преди 4 години

До Боян Кралев: Хайде не се изсилвай с приказки за "азиатска жестокост", а и други като теб с "азиатски варвари". Операторът на зенитна система натиска едно копче ако счита че отметката е на противников самолет. Но при активни бойни действия да пуснеш пътнически самолет там, където очакват (а може да е имало) военни самолети, това е варварство, или поне престъпно нехайство.Дежурният *** с русофобският копи/пейст се е включил, това е всичко.

38

Анонимен

преди 4 години

Основния проблем на политическия процес е, че Малазийците не ги устройва, на техния гръб Европа да играе такива игри.До сега няколко пъти намекнаха, но не ги отразяват. И всички тези филми, от къде тръгнала, къде се дислоцирала системата БУК, дори и да са достоверни, не доказват, че самолета е свален с ракета от тази система. Има доста сериозни експертизи според които ракетата е много по малка. Т. е. въздух-въздух.