58

Анонимен

преди 4 години

Е как ще се търси нулевият пациент? Два града (като минимум) са засегнати. Ако заразата тръгва от един човек, той трябва да е минал през двата почти едновременно, заразявайки околните. Много по-вероятно да е тръгнало от различни "нулеви" пациенти. Друга номерация трябва - 01, 02, 03, .

57

Анонимен

преди 4 години

Няма никакъв вирус.Просто мухата беше пусната в момент,в който Божков показа документи,уличаващи Бойко Борисов в злоупотреба за стотици милиони с еврофондове.И сега всички подгъзуващи медии търсят бацилите.А ми те са къде село Банкя.

56

В.Узунов

преди 4 години

Те на нулевият вече му изгниха вече кокалите тоя сега тръгнал да го търси.

55

дали?

преди 4 години

Как е възможно двама души в центъра на България да бъдат заразени от два различни източника, да имат контакт с 500 души и да няма друг носител?Това е също толкова практически невъзможно, както и първите твърдения на щаба, че у нас заразата я няма, нищо че границите ни не са затворени, а всичките ни съседи са открили заразени свои граждани.

54

Анонимен

преди 4 години

Тоя сигурно и под душа влиза с тая униформа...

53

Асен

преди 4 години

В Германия има доказани 1000 човека, сигурно са 10 000 или повече, хората не са затворили болниците, даже Бундеслигата не се игра пред празни трибуни, нашите се на..ака.ха заради 2 *** болни, които оздравяват. Малко се получи виц, 75 годишната баба се възстановява, но след като научи, че е корона вирус и рязко реши да умре.

52

Северозападнал

преди 4 години

Само като видя престорено загрижената и тъжна физиономия на това докторе с лампази, както има мутрите около него, ми става някак гадно и притеснено.

51

информирайте се

преди 4 години

Явно е, работата на този щаб ще е не толкова борба с епидемията, колкото борба с "паниката", т.е. с истината. Първо дни на ред ни обясняваха, че мяа заразен в страната, а са имали пациент в болница с такава диагноза, който беше "открит" чак когато се излекувал.Второ. По едната национална медия някакъв си "професор" ни бомбардира с данни, които се разминават десетки и стотици пъти с данните на СЗО, а журналетата п-ускат инфото сякаш е подкрепено от академичната общност......................

50

Анонимен

преди 4 години

Генерала мяза на Dr. Evil. Само кутрето трябва да захапе

49

Николас Мадуров

преди 4 години

Нали Тиквуня ви нареди да сте със скафандри бе Мутафчийски ... пък Му дайте и той да облече скафандър да не пропуска вода пък и въздух ... а не само да разпорежда чорбаджията на територията ни

48

Да попитам

преди 4 години

На този Годжи всичките му ВМА предшественици бяха уволнени за тежка корупция,е как да вярвам на този пореден генерал,това ми кажете!?

47

Анонимен

преди 4 години

И какво стана сега,отчетохме се пред WHO че няма как да сме единствената държава в Европа без болни,имитираме дейност"карантина, щабове,внос на маски и т.н"Нищо ново,типично популистки мерки в стил Бойко Борисов!Дано Господ е с нас и това зло да отшуми в близките месеци без да взема своят Дан,иначе жална ни е майка! !

46

Анонимен

преди 4 години

до 42 Ами оня *** дето прилича на Годжи, нали от един месец насам плямпаше всеки ден, че няма заразени у нас и да бъдем спокойни? Генерал там какъв беше забравих...К'во да очакваш?

45

Анонимен

преди 4 години

До 38Ще си поръчваш пица по телефона

44

Анонимен

преди 4 години

Вариантите са два.Или цяла България е пламнала и тая втора вълна всъщност е от новия вирус,или няма никой заразен и това е инсценировка,та да се отклони вниманието на хората от скандалите в държавата,а Баце пак да блесне като герой,вместо да стане клиент на прокуратурата.Аз лично смятам,че е вярно второто.Само че двата града са много нелогично избрани.Логично е първо вирусът да се появи там,където има международни летища,пристанища,КПП или силно развит туризъм.

43

Анонимен

преди 4 години

Обявете награда и ще си признае.

42

До 38

преди 4 години

Можеш да не излизаш. Все някой може да ти напазарува 2 пъти за по една седмица. Друго не ти трябва. А и за тия дето пишат "ми той като няма симптоми човека...и прочие глупости" - КАРАНТИНА се поставят хора без симптоми!!! Тези със симптоми са лекуват вече. Научете значението на думата карантина. Аз като бях болен от шарка заменихме лист т червен кръст а надпис карантина на вратата дадоха но го от болницата. И здравите в къщи бяха под карантина също!

41

Анонимен

преди 4 години

Ако БСП бяха на власт нямашеда има и един заразен!Затова само БСП!Само БСП!Ура другари!И утре вот на недоверие срещу ГЕРБ, защото допуснаха пустия вирус в България!Даже са виновни и за земетресението в Своге!

40

Хахаха

преди 4 години

И какво, ще изкопават трупове да търсят нулевия ли?

39

Анонимен

преди 4 години

пламнала е цялата държава , те тестват само настанените с белодробни усложнения ..... чиновниците купили само 3000 теста и им се свиди да ги харчат ....