188

Диагноза

преди 4 години

За съжаление на комунистите трябва дебело да подчертаем , че тази зараза или бедствие тръгна от Китай-най-комунистическата страна в света !!! Т.е. комунистите са разпространители на това бедствие ! Това трябва да се знае ! От комунистите са тръгнали всички злини по света !

187

Анонимен

преди 4 години

Червената проказа бълва отрова

186

Анонимен

преди 4 години

Ай ся да видя, де ще се криете крадците на народни кървави пари...

185

Софиянка

преди 4 години

До кмет ФандъковаАми другарко Фандъкова, по този начин само доказвате, че ГЕРБ е дефакто комунистическа, просъветска и проеврейска партия, не мислите ли?

184

Анонимен

преди 4 години

Аве индианци, вие сами не може да се управлявате. Златните години отминаха през соца. Тогава 90% са били доволни от строя, сега са 10%. Имаше ред и чистота навсякъде. Сега всеки дришлю може да се изтропа безнаказано навсякъде и по всяко време.

183

Изумен

преди 4 години

Много ми е странно как Бойко не си облича дрехите на обратно всеки ден.Вероятно има някоя лелка, която го глади и облича и му прави попара всяка сутрин.

182

Анонимен

преди 4 години

Ами тези биологични оръжия не са много приятни.

181

Нещо не разбирам

преди 4 години

Как правите изследвания като нямате такива специални апаратури.Китай още не могат май клатите феса а.

180

Валентин Тодоров

преди 4 години

Ами мобилизирай се.Прави си съвещания.Вземай мерки.Слагай си маска.Изобщо прави каквото искаш,премиере.Мен лично това не ме засяга.Ние съвсем определено не сме от една нация.Или поне ти не си от моята,а аз за нищо не света не искам да бъда от твоята.

179

Анонимен

преди 4 години

Докато е бил пожарникар сигурно е ходил да гаси пожари с пожарна без вода ! Сега се сетил да шие маски

178

Дърт Бесепар

преди 4 години

При Тодор Живков и Станишев нямаше такива вируси. ГЕРБ са виновни.

177

Анонимен

преди 4 години

Мобилизирах се.Купих си ракийка,мезе,имам сланинка,боб,леща,брашно,в мазето компоти,туршии,на гредата суджуци висят и са почти сухи,макарони в долапа.Абе само пушката не съм излъскал,ама нали то вирус а не война!А и маска имам за устата.Готов съм да чакам вируса да отмине!

176

Дърти Мадуpи

преди 4 години

Аз като дърт математик някак си мога да сметна 2 и 200. И така, започваме: - 36 милиона няма в НОИ за карантини- 4 милиарда осигуровки внесени от бизнеса за 2019 година, НОИ трябва да има 1 млрд ПОНЕ за кризи1 000 000 000 - 36 000 000 = 964 000 000 лева ПОНЕ липсват от НОИ- 37 милиона ИМА за пловдивските ТОПКОРИТКОВЦИ.Така. Имам някои въпроси в тази връзка.. Бойко трябва да даде отговори.

175

Анонимен

преди 4 години

Това зло,ще е краят на крадливата шайка,лошото е че ще разберем по най страшният начин,докъде е докарана България!

174

Б'наи Б'йк

преди 4 години

Отменям абсолютно всички масови мероприятия и събития, кина, театри и митинги, с изключение на София Прайд - гейпарада дето Данчето организира всяка година в центъра на София!

173

Не да се плашите

преди 4 години

Никой няма да умре от COVIT-19 само пазете хората с други заболявания и слаба имунна защита!

172

кмет Фандъкова

преди 4 години

До Eдна от ВидинЗа нас в ГЕРБ истинската заплаха са не бежанците, а родолюбците, решили да отбележат Луковмарш! Така казаха началниците от Брюксел! Затова с Бойко мобилизирахме целия наличен състав на униформените служби в България, вкл. пожарната, за да попречим да се отбележи годишнината от смъртта на ген. Луков! Казаха ни, че да се отбелзва Луков е проява на антисемитизъм, та затова! Сега ни наредиха и коронавирус да открием и обявим тревога! Ние просто слушаме Брюксел! Правим и гейпарад!

171

Анонимен

преди 4 години

Гешев какво чака, а не прибере короната с обвинение

170

Анонимен

преди 4 години

Когато Тиквяка каза да се отменят масовките на Шипка и 3 Март, скочихте, а?Мърш-ата Радев отиде напук на Шипка да се пише актив, а?Пукайте глупадери!!!

169

Демобилизиран

преди 4 години

Кой говори за мобилизация.Ами като искаш да се мобилизира народа защо не правите каквото трябва ,а не каквото си искате.Единствената ви мобилизация са скарите с кюфтета и кебапчета около избори.После пак започвате да дърпате на различни страни.Защо не отиде да отрежеш лентата на вируса в Габрово.