329

:)

преди 4 години

Боко, остави ги тези лакардии за вирусите, ами кажи кой купи на Мис *** палатите в Барселона?

328

Тонката

преди 4 години

Забравих да допълня,че скоро ще си имаме и ескадрила Ф16ки и ще приемем Еврото в България вместо Рублата:):):):)

327

Анонимен

преди 4 години

Да, ама не. Не е толкова смъртоносен, та чак 100000 пенсионри да заминат. Най-много полвината.

326

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Габрово, Плевен, коронавирус, о Шипка, импийчмънт...

325

Sichtpunkt

преди 4 години

Днес само аз се разхождах на градската алея с маска. Преди да я сложа изядох един Snickers по средата се задавих нещо от фъстъците и взех жестоко да кашлам. Всички ме заобикаляха на пет метра. Голям майтап.

324

Грета Тунинга

преди 4 години

Крия се в мишка дупката си. Аз съм активистка но не мога да се изправя срещу вируса защото ме е страх. Но съм активистка и ми взехте детството де

323

Чукча

преди 4 години

Първият коментар е най-велик хахахх

322

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, африканци! За да предпазите от корона, изреже чашка сутиен, сложите сутиена отгоре на глава и отидете в синагога да изповядате на равин. Там при евреи най-сигурно няма корони.

321

Анонимен

преди 4 години

Защо работят още влакове, автобуси, градски транспорт?

320

Баце

преди 4 години

Разговаря с нулев пациент:ти ми разказа играта на мене.Строших джипа от обиколки-,магистрсли,хъб,с стадиони,сдобрявам Ердоган с Микотакис,оправдавам се за Барселона.И идва некакъв с температура,потекла му цифката и всичко отива...До два и половина да си тука,че почва Левски и Ботев Враца.В Левски държавното тото ще излеем милиони,нема да плащам на нЕ какви инфекционисти.

319

Анонимен

преди 4 години

Общо взато 90% комунисти са починали от вируса. Другите са колатерални жертви.

318

Тонката

преди 4 години

Споко другари,ше овладеем и вируса,ше спреме мигрантите и ше пуснем вода на Перник:):):):):)ТОЛ системата работи,приключваме магистралите и гоним на поразия Руските шпиони от България:):):):)Гешев ше държи на Черепа жена му у ареста докато не се върне от Дубай,а за Миню,Банев и Ветко вече забравете:):):):)

317

Анонимен

преди 4 години

Днес сме свидетели - утре жертви! Днес си млад и здрав - утре мъртъв ! УЖАС

316

Поручик Ржевски

преди 4 години

Тонка , банана лелка пред блока си ти. На Шипка отмениха празненствата, а в София не? Може би вируса не може да се задържи с хлъзгавите си крачета на жълтите павета? Но всички от ГЕРБ сте такива полуобразовани, какво да ви правим.

315

Анонимен

преди 4 години

Какви глупости пишат хората тук, леле мале.. Вируса ви е най-малкият проблем, като гледам начина ви на мислене..

314

varg

преди 4 години

За Бога братя не кашляйте !!!

313

Анонимен

преди 4 години

Наво име на болеста не е Ковид19, а Комдед-100000, което ще намали електората на БСП значително.

312

до 327

преди 4 години

Вирусът е много от преди 3 март. Иннкубационният период е между 2 и 3 седмици.Иначе троволете на ГРОБ сте ясни.По-добре си вижте Еднокнижния Кратунавирус, който кашля днес на цялото заседение на МС.Тъ пунгера постоянно прегръща, който срещне, като си мисли, че така става по-велик.Никой нормален човек не се интересува от селифитата му с материала, докаран по сценарий и кухия му ПР.

311

Папи Ханнс Грубер

преди 4 години

Няма ли някой носител на Вируса ''Герп'' да се хвърли от балкона на ПАРТИИНИЯ ДОМ--на Партията-Майка, или направо от Централата на Герп .ГЕРП ЗАГЛУШИХА И БАРЦА, И ПАССПОРТИ И СЕСТРИТЕ-СКАЧАЧКИ, СЕГА С ТОЗИ ТЕАТРОС .

310

до 315

преди 4 години

Сега, в Сингапур милиони пътуват до Китай и обратно. Лично аз имам проект там- бях преди седмица. НЯМА човек, заразен с коронавирус там, който да не е пътувал. Случаите са една шепа и не, вирусът не се разпространява- просто е донесен. Пример- Австралия и цялото южно полукълбо, където е лято. Да, има болни, но те са го донесли от някъде и реално почти не се разпространява. Стига с вашите паники и глупости. Малко научни новини прочетете, малко култура здравна...