45

обективен

преди 4 години

50 000 маски са точно 5 кашона с по 100 кутии.Нищо и половина.Маската предпазва 1.5 -2 часа.А от глупостта и простотията на ББ нищо не може да ни предпази.

44

Анонимен

преди 4 години

Нито са тия маски,само за София няма да стигнат

43

Анонимен

преди 4 години

Тез маски са за ченгетата и митничарите на границата,болничния персонал и пациентите да си ходят както досега ,добре че поне на хирурзите дават ,че иначе ...

42

Дани Кирилов Мр.Бийн

преди 4 години

ТВ СКАТ И НФСБ---ТОТАЛНО СТАНАХА СЛУГИ И ПУДЕЛИ НА ГРЕБ .СВАЛИХА ДВЕТЕ ПРЕДАВАНИЯ СЪС ГОЛЕМИЯ ТУРСКИ АНАЛИЗАТОР СТЕФАН СОЛАКОВ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ .УНИЩОЖИХА ВСИЧКИТЕ ПРЕДАВАНИЯ КОИТО ИМАХА И БЯХА ИНТЕРЕСНИ...СРАМ, ПУДЕЛИ..СРАМ ЗА ТЕБЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ .

41

Анонимен

преди 4 години

Тиквуне кажи на министъра си че в болниците няма маски за персонала ,вий сте лесни ама те 24 часа са с болни и да се спре малко приема освен за спешни ,че с тез въттешноболни инфекции и грип много народ ще си отиде.

40

Емил Странжев

преди 4 години

До Няма такава държава. Който обикаля с джипа , вертолета като гламав от сутрин до вечер и се снима с бабичките и даскалиците? С тези разходи за обиколките да е дал безплатни лекарства на болните от вируса ...

39

Нещастникв

преди 4 години

***! Маски от турция, тръби от испания, помпи от сащ, тестове от англия! Как ли сме станали до 89 х 9 млн души'!'' ами произвеждахме всичко сами, включително и хора

38

Анонимен

преди 4 години

Хората в България са 7 милиона, те докарват 50 хиляди.Сигурно само за партийците и техните фамилии ще има.

37

Анонимен

преди 4 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ТОВА ,КОЕТО ЛОЙКО ПОДРИСОВ МОЖЕ ДА ВИ ОБЕЩАЕ .

36

Анонимен

преди 4 години

От утре НОИ да поема издръжката на народа. Всички вкъщи и никакво мърдане. Да се организират мобилни групи които да разнасят храна за хората. Всички обществени места да се затворят. Полиция и жандари на пост по улици булеварди и магистрали и да не дават пиле да прехвръкне. Затваряне на граници и летища карантиране на всички с температура и прибрали се от заразени държави. Само за седмица две вируса ще изчезне. В противен случай ще изгорим само за меесец.

35

Германия

преди 4 години

До Ха-ха-за твое сведение и тук го има вируса!Но НИКОЙ не е хукнал като НЕн.ормален да плямпа от телевизия на телевизия, да заблуждава народа какви"крути"мерки са взети и т.н!Всеки си върши работата тихо и мирно и НИКОЙ НЕ ТРЪБИ колко е Велик! Вместо да лекуват хората ,в България се надпреварват да си правят PR на фона на мизерия ,некадърност и простотия!

34

без пардон

преди 4 години

Бокьо благодари на корона вируса, защото вече никой не говори за къщата в Барселона.

33

Анонимен

преди 4 години

Разговор от времето на капитализма:-Пуснали са маски!-Къде?-Имаш ли връзки? Имам връзки в една аптека, ще ми запазят 100 бройки!-Аз трябва да се наредя на опашка, дано не свършат.

32

матю

преди 4 години

Не е *** ББ щом народа си го иска и избира. Всички проблеми ги решава, които са ги създали" комунистите" преди 30 г. !!!

31

Няма такава държава

преди 4 години

50 000 за кого по-напред?Ами той вируса шета от 3 месеца , а маски няма от 2месеца.Кой е начело на държавата вече 10 г? Кой обикаля с вертолета като гламав от сутрин до вечер и се снима с бабичките и даскалиците?Няма ли кой да ни отърве от този самозабравил се про.стак?

30

Анонимен

преди 4 години

Начи, колкото маски праща султана толкова корони има в Бг.

29

агитпроп

преди 4 години

ЕТ "Герб-буда" обявява конкурс за най-тъпо, пардон, за най-умно оправдание, за корона-вируса. Ругатните срещу опозицията и Радев ще бъдат заплатени двойно.

28

Емил Странжев

преди 4 години

Този ББ ще има да се фука, пъчи , че е доставил 50000 марлени маски от Турция подарък , но надали

27

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Когато видя Боко Тиквата с маска,тогава ще...повервам,че има опасност от зараза с ***.вирус.Масовата психоза,която от седмици се...натяга от правителството,върши...работа в момента само на гербаджийската власт.Подплашен народ,не търси кусури на некадърните и...корумпирани управници,а точно това е...целта.

26

Бау

преди 4 години

Всичко се политизира ... Само за това мисли народа. Не как да стане по-добър, как да се издигне, ами за това кой колко краде от политиците .. неговите пари ... Вируси мируси .. няма значение!