26

Др. ОН

преди 4 години

Да ви повторя ли рецептата:- нажабори го с ракия- намажи го с ракия- пийни ракияНе прави това и после не се оплаквай от гърлобол и че си умрял след два-три дена.

25

от САЩ

преди 4 години

в момента САЩ имат 500 000 теста, в Неделя пращат още 1 000 000, т.е. идният Понеделник имат 1 500 000 теста. В края на идната седмица изпращат по лабораториите на САЩ още 4 000 000 или с други думи до 10 дена САЩ ще има 5 500 000 теста. Питайте ЕС, който има почти 2 пъти населението на САЩ, който има Огнище на Епидемия като Италия, колко теста имат?! Събудете се и погледнете Реалността в Очите!

24

Т.Шак

преди 4 години

Пичове,Тодоровден е. Прогнозата за Варна е за до 19 гр и слънчево време. В 11,00 ч започват тържествата в Ботаническата градина. Надуйте гумите на велосипедите, изведете децата на разходка и хич да не ви дреме за някакви си вируси! Вируси винаги е имало и ще ги има занапред. Нищо ново и нищо страшно. Радвайте се на пролетта!

23

Неа

преди 4 години

Говоря за времето ...но в Руските федерации също има и те ли не пият ? А Норвегия ?

22

лош пр0р0к

преди 4 години

Половин ЕС ще си замине - няма място на планетата, където не се взимат никакви мерки освен ЕС!

21

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ако епидемията се разрасне, нито ще има къде да те лекуват, нито ще има с какво да те лекуват, ако помните в Китай строяха нови болници - няма места

20

Анонимен

преди 4 години

Иранците пък изобщо не пият, така че не ми ги давай за пример.

19

Неа до 8

преди 4 години

Не съм сигурна,че умира от топлото време. В Иран е към 20 градуса, в Сингапур към 30...

18

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да разбера.....21ви век,един вирус да не могат да преборат!!!! После ходи вярвай ,че медицината била напреднала!!!!

17

Косача

преди 4 години

Паникаа-а-а! Акциите ще паднат, е и? Ние и без това едвам свързвме двата края и Биби взима всяка година кредити, за да плаща пенсии и осигуровки. Сега вирусите ще отвеят плявата по целия свят. Но и 65 милиона са много скромен резултат.

16

Т.Шак

преди 4 години

В Италия няма 200 умрели. Стига сте преувеличавали нещата. Няколко старци са сдали богу дух няколко месеца по-скоро от предвиденото и взехте да изпадате в паника. Страхът се ражда от невежеството. Нищо страшно не е станало. Грипът тая зима, както всяка друга година, е взел вече около 200 000 жертви, но никой не е полудял от страх заради него.

15

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

В Китай - има Починали - които уж са излекувани и изписани от болница - 1 седмица по късно - някои са починали,Който няма работа - да си ходи на село,Нещата са зловещи

14

Анонимен

преди 4 години

Тези си нямат понятие от вируси. Вирусът отслабва, повече ще бъдат излекуваните, отколкото умрелите и заразените взети заедно.

13

Анонимен

преди 4 години

А моята прогноза: много плашат защото други новини няма. Масата трябва да се залива с всекидневна порция помия за да живее в страх. Уплашения народ най-лесно се контролира ...Хора, птичките пеят, слънцето грее, всичко е наред. Спрете да гледате тв

12

Неа

преди 4 години

" Според доклат..." ...охх

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

престанете вече

10

Скитник1

преди 4 години

До Т.Шак и като допълнение, бих казал ,че тези в Австралия смятането не им върви - нали си спомняте колко панди "изгоряха" в пожара :)

9

Анонимен

преди 4 години

Ми като си нямат ракия и не ядат шкембе чорба.

8

до 8

преди 4 години

кажи го това на близките на 200-те вече умрели в Италия - ами лично, искам да видя дали ще оцелееш!

7

Т.Шак

преди 4 години

До 4Пич, зимата свърши, взе да се затопля, епидемията затихва и всичко приключва до месец. Не ми рисувай апокалиптични картини! Само страхът е голям.