64

дс

преди 4 години

Аз съм на 67? Не мога ли да кандидатствам за работа като войник? Каква е тази дискриминация по възраст? Ще се оплача на БЕХ!

63

пенсионер

преди 4 години

Старшинки в камуфлаши на Соцо обуто в Хамерикнакси обувки.Смешна работа. Цирк.Цялата ни армия е подобни паляци , гащници и смешн.ици.Раздайте им цинтовете че тая американска обувчица правена за Сахара ако и ударят един час мршировка и набиване че и остане само хастара

62

хахаха

преди 4 години

Абе кой ходи военен? Толкова работа има и то къде , къде по-платена ...

61

Бай Стоян!

преди 4 години

Направете я до 50 години, защото аз съм на 49 години и имам голямо желание да служа в българската армия, а и в Кауфланд и Лидл не ме взимат на работа!

60

Футболер

преди 4 години

Тва по фитнеси дето клепе ко го пуснеш на 1000м гладко бягане на 150 метър че умре от задух и разрив на дърцето.Всичкото хамал вътре у фитнесо е с хипертрофии на сърца увреден черен дроб бъбреци и тотални лъ-на в физическо отношение.Не може 20 набирания да направи 100 метра пробег и 50лицеви опори ке умре право тук и сега.Всичкото е химици с издръжливост eдин шамар.Такъв с 20 секунди спринтове напред-назад го подаваш и капвa изтощен и като го започнеш трогава шутове бичкии меле по големия мускул

59

Анонимен

преди 4 години

Не мога да се сетя за причина, която би ме накарала да отида да воювам (стигат ми 2г. навремето), НЕЗАВИСИМО каква. В миналото важна роля е имала религия, националност, освобождение, обединение, които неща вече нямат същия смисъл като преди. Дали ще е на власт Коко или Боко, все тая, най-важно е да са близките живи и здрави, пък и аз да съм им жив и здрав. Другото е та..ак и заблуда за хората.

58

Третото

преди 4 години

Самочувствието.

57

Второто

преди 4 години

Портфейла.

56

Джедай Мастър

преди 4 години

Шкемби нали щеше да връща конскрипцията? Какво се случи? Или вече е продал армията и няма значение.

55

Защо не я направят

преди 4 години

от пенсионери, вече стават за смях. Не търсят войници, а бройки и живи мишени, като при масовките за филм. Поне не я наричайте армия, това е пародия на военизирана единица. Всичката Мара втасала, тези от пенсионери армия правят!? Смях и позор, убихте България!

54

Istinata

преди 4 години

Абсолютни прасета факт. Но това е женска схема. Повечето като се оженят самите жени ги подлъгват, че ги харесват леко закръглени...

53

Анонимен

преди 4 години

Радев ще бъде по-полезен като редник.

52

Анонимен

преди 4 години

Като чувам, отношението на разни старшини и други ниски чинове към редниците е като преди години. Тия не спряха да издевателстват. Кой да ги търпи? Аман от комплексирани шапкари.

51

морски

преди 4 години

България върви сигурно към превръщането си в първата държава старчески дом.------------------------------------------------------------------------------------------------------------А се смеехте, когато на морето почнаха да идват европейските старци !

50

Анонимен

преди 4 години

Хи-хи-хи. Скоро и 60 годишни ще наемат. България върви сигурно към превръщането си в първата държава старчески дом.

49

До 53

преди 4 години

Добре си се описал на какво приличаш.

48

Анонимен

преди 4 години

Първо, мъжете в България приличат на пра-се-та. Само ядат и нищо друго не правят. Иначе фитнесите са пълни с нефункционални батки. Напомпани, но ако им биеш един юмрук няма да знаят къде се намират. Вземете тях!

47

АНТИ

преди 4 години

Прид нас са блеснали житата,окъпани от гербав дъжд,а с памперси ще взимат във войската,и след 40 ще доказваш, че си мъж.

46

Старшина Страшников

преди 4 години

Това на фотото е смешно, обувките не са за тези униформи!

45

Анонимен

преди 4 години

Ми набирайте мигранти бе бунации, вижте, че почти всички са здрави и прави мъже.