10

Достоевски

преди 4 години

Нищо против Русия нямам. Когато имаше износ за Русия имахме замеделие, промишленост, икономиката беше добре. Нека обаче не забравим, че турско и българско злато е натоварено с вагони за Русия след освобождаването. Това защо никой него споменава? Ами че то ние сме си свикнали турци, Руснаци, американци, европейци винаги сме под някакво робство.

9

Анонимен

преди 4 години

До машалла,полковникА защо забрави да кажеш как Стамболов плаща за Освобождението на Русия,и им казва в очите,че с тия пари България повече не е длъжна да е благодарна!Червени ф*ъш*кии!А я кажи кога, как и колко Ст. Стамболов е дал пари за Освобождението!

8

До машала,полковника

преди 4 години

А ЗАЩО ТИ НЕ КАЗВАШ ,защо Стамболов намразва Русия ...а ?ВъОбще знаеш ли ?Едно освобождение -не може да се плати ,а и с какво е платил Стамболов ,откъде пари,злато ...ей ,ама ги трескате едни -навярно само децата могат да ви вярват на фантасмагориите .Машала,сорес ,машала НПО ...

7

Анонимен

преди 4 години

Плевен загиват 32 000 руснаци, 3 500 румънци и около 400 финландци._____________Поредната глупост и манипулация, всички загинали в руско-турската война и на двата фронта са - 15567 от руска страна, 1350 румънци, 3456 българи, 2400 сърби, черногорци и други, това са официално данни от руските архиви

6

машалла,полковник

преди 4 години

А защо забрави да кажеш как Стамболов плаща за Освобождението на Русия,и им казва в очите,че с тия пари България повече не е длъжна да е благодарна!Червени ф*ъш*кии!

5

Анонимен

преди 4 години

"България възкръсва благодарение на стотиците хиляди войници от чужди държави, които в състава на руската армия воюват за свободата на нашия народ."...Присъединявам се към 2 с допълнението за изцяло неграмотнатаа бройка на загиналите. Например от Финландския лейбгвардейски полк за загинали словом цифром 23-*** души, знаят се поименно, до един шведи, които са били военната каста на Княжество Финландия в състава на Руската империя. С което не умаловажавам ролята на този славен полк!

4

Анонимен

преди 4 години

....скъпи братя, вас ви изпрати Господ, за да освободите своя брат, който 5 века мъкнеше ярема на робството.......Да, и ето сега сме напълно свободни и най-бедните и онеправдани в Европа! Държавата Ллаййнняяррияяя ръководена от шайката на БКП от последните 75 години!

3

Анонимен

преди 4 години

Мисирките, опс журналистките, защо винаги чакате да дойде 3ти март, "Денят на Освобождението на България от ТУРСКО РОБСТВО", за да повдигнете тази мухлясала тема? Вие нещо общо с България имате ли или сте само за пари? Но ако е за второто - има една друга професия, където няма да очакват да мислите, но ще получавате пари!

2

Историк

преди 4 години

Боже как лъже и маже този, нали е със делени чорапи.Когато някой каже, че трябва си кажем позабравени истини, на 100% следват лъжи и полу истине.

1

Анонимен

преди 4 години

Слави беше издал, че Роската му е черкезин.