21

Анонимен

преди 4 години

ГМО+стрес+заседнал живот=това на снимката.

20

СССР2

преди 4 години

Другарите отново внушават страх в податливите бг ***, че от ЕС и САЩ получаваме ГМО, с което дЯцата им стават свръх-тежки, въпреки че в ЕС ГМО няма, което е ФАКТ, защото са забравнени ГМО храните. Но защо бг мамата да прави свръх-задълбочен анализ като вече някой е смъкнал вината за диабета на детето й от плещите й. По-лесно е САЩ да са виновни, че храниш детето си с лойни кюфтета, кебапчета, кренвирши от както са му поникнали зъби и го тъпчеш с бял хляб, сирене и прясно мляко. И никакъв спорт!

19

по важно

преди 4 години

Тлъстините убиват секса.

18

Анонимен

преди 4 години

Зависи какво се разбира под затлъстяване. Последният тест, който правих установи, че и аз съм с наднормено тегло, а тежа 65 кг при 160 ръст. Нито изглеждам дебела, нито съм. За мен не килограмите са най-големият проблем, а заседяването. Като седиш пред компютъра цял ден няма как да си много здрав. А след 10-12 часа работа е доста трудно тепърва да почваш да спортуваш.

17

Анонимен алкохолик

преди 4 години

Затлъстяването се получава от стрес, вредни ,но евтини храни и работа до късно. Ако човек работи до 5 , храни се а риба , а не набляга на тестото , защото няма какво друго и му остава време за лек крос вечер няма да е така. Като работиш до 7, прибереш се и се натъпчеш и легнеш да спиш тези калории няма къде да отидат. За това аз вечерям само плодове от 7 години, сега съм 175 см и 64 кг , а съм на 36. Спрете газираното и тестените изделия и сте готови. Месо ям всякакво.

16

Анонимен

преди 4 години

Проблемът не е, че ядем много, а че ядем *** пълни с ГМО. Качествената храна е скъпа и българите с ниски доходи все купуват най-евтините и най-натъпкането с Е-та. Отделно работим много часове и не ни остава време, а и средства за спорт. Да, някои компании се усетиха и дават карти мултиспорт, но са твърде малко. И резултатите са видими. Стой по 10 часа в офиса, яж банички и после олеле, дебел съм.

15

Анонимен

преди 4 години

Като чуя- баба ми на село еди какво си яде и е много здрава- видиш баба му каца човек... Буре, пълно с всякакви отпадъчни храни. Ставите за *** още на 60, клати се като кегла за боулинг. Зъби за какво са й?! Да ги мие?! Моля ти се. Последна в ЕС по продължителност на живота от десетки години, иначе- много добре се храни. Тетка ми стринкина баба й живяла до 112 години. Всичко това идва от ниска култура, от простотия, от нежелание да се живее добре.

14

Илюстрация

преди 4 години

*** молА ви! От къде ви е снимката? Хахахахахахаха! Обемната дама с беговия клин, най-вероятно има 37 години и 11 месеца трудов стаж в сериала Спасители на плажа.

13

Анонимен

преди 4 години

Нормално- цоцоланата, накичена със злата, се тъпче с пържено, налива се с алкохол, яде супер полезните отпадъчни храни от баба си на село- суджуци, луканки, домашно свинско. Няма идея за хранене. Да не говорим за мъжа й- гордият собственик на BMW E60, който не пада под кана вино или ракия на ден. Разбира се, това е картинката в един краен квартал в семейство на бачкатори. От тях има и изклюючения, разбира се- ММА бойци и подобни бедни утaйки. При добре платените картинката е корено различна.

12

до 9-ти

преди 4 години

българските Д-та не се събират по снимките и затова са прибягнали до вносна снимка.

11

ogin

преди 4 години

Много ядеме затова е така

10

анонимен

преди 4 години

Така е у нас тъпчеме се схрана без да мислим и не искаме да работим.Един приятел живее и работи В САЩ и казва там хората работят,хранят се с качествена храна и много малко хора ще видиш да са дебели 2=3 човека на ден.За Европа не знам как е но тук храната ни струва малко пари и затова е така.

9

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Липсата на каквато и да култура на храненето води до трътлести индивиди , които цял ден хапват, боцкат, сръбват, хрускат , плюскат, ядат, обядват, закусват...Лошото е че родителите свикват децата си , постоянно да набиват нещо и обикновенно са пакетирани бо/:=%луцияде се 3 пъти на ден и ако се става много рано към 10ч една ябълка, вечеря се поне 3 часа преди лягане.

8

Анонимен

преди 4 години

На Северно корейците зле ли им е? По една купичка ориз на ден, живеят си здравословно и си свиркат, ама имат велик лидер да ги води.

7

пияница мистик

преди 4 години

В България е съвсем нормално мъжете над 30 години да са с голи глави, защото са плешиви, да имат огромни кореми и да льокат всяка вечер по половин литър ракия с тежки и тлъсти мезета. Жените ако са грозни пък, се славят, че ги издържат, бачкат повече от тях, пазаруват, готвят, слугуват, перат, проскат. Хубавите жени пък до една са златотърсачки или ескорти или ходят в чужбина, където пак са ескорти :)))

6

Анонимен

преди 4 години

Верно че беше хубаво при комунизма. Нямаше много какво да се яде и нямаше пари и коли нямаше много и хем си по слабичък, движиш се, мъкнеш чанти на рейса, хем с рейса по рядко стават катастрофи и е по безопасно

5

Анонимен

преди 4 години

Много яка мерна единица 40 кг/кв.м.Може би искате да кажете BMI >40.

4

Анонимен

преди 4 години

61% е силно преувелично. По-скоро е около 6%

3

Анонимен

преди 4 години

ТОВА Е ЧАСТ ОТ ПРОМЯНАТА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО, ОТГОВОРЕН ЗА СЪСИПВАНЕТО, РАЗГРАБВАНЕТО И УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!РАДЕВ Е ПОЗОР!РАДЕВ В ЗАТВОР!ОСТАВКА, СЪД И СТРОГА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА КЛЕПОУХИЯ ПЛЕШИВЕЦ РАДЕФ!

2

Анонимен

преди 4 години

Ами така е при Бойко Борисов има изобилие и българите се тъпчат като невидели щото преди при комунизма щандовете бяха празни. Не се тъпчете хора и спортувайте!