156

Един от Северозапада

преди 4 години

До Az Ало, акълията???Я се огледай около себе си, и кажи, какво е направил Баце саза тая страна, освем да построи магистралите, и то-с европари? бкое оправи? Армията ли, или училищата, или здравеопазването? Или стимулира малкия и среден бизнес, привлече международни инвеститори, стабилни, не такива, които плащат по 200-300 лева, или една минимална? Защо 2 милиона, цвета на нацията, са навън? Защото нямат акъл да изкарат тук повече от 300 лева ли?Всичките?

155

24/7 news

преди 4 години

сензация: България наложи санкции срещу Turkey :D:D:D:D

154

бумеранг

преди 4 години

Хаосът, който деспотът Ердоган взривява и властимащите подкрепят, един ден ще ни цапардоса по главата като бумеранг. Виновните за идния хаос ще носят непосилна отговорност за това.

153

Все още

преди 4 години

Ми то българите си спят спокойно вече 30 години, бе тикво! За това още се правиш на пощальон на меркел!

152

Az

преди 4 години

Ей пенсии и скъсъняци, стига сте ревали стещу тиквата! Върнете си комунизма и си живейте в него, все някой ви крив че изкарвате 300лв на месец щото за толкова ви стига акъла!

151

Анонимен

преди 4 години

Не си мислете ,че някой от САЩ,Европа,Русия или някъде другаде организира тези млади хора от Азия да търсят по-добър живот в Европа.Истината е че в повечето държави по света има огромен прираст на населението и тези които идват са капка от милиардите живеещи в Третия свят!Голямата грешка беше на Меркел, показвайки слабост от която се възползват азиатците и африканците!

150

Анонимен

преди 4 години

От как е ГЕП на влас все си спя спокойно, да ама всека сутрин на магазина все нови цени нагоре, все нови данъци и старите нагоре, ГО нагоре със сто лева, винетката от 57 на 97 лв. за някой без винетка за другите който пак гласуват за общински кмет винетка, пробите такса телевизор, паспорти на къщата колата. Как да не спиш , другото не е за казване.

149

Анонимен

преди 4 години

Решението е много просто г-н Борисов ! Мигрантите се връщат от там от където са тръгнали или се искат милиарди от страните , които са ги накарали да мигрират....А за маските ...това говори как управлявате държавата !!!

148

Kiorsufra

преди 4 години

Mi nie ve4e sme bananova republika.Moje skoro da stanem vilaet.Ako ne svalim tikvata ot vlast I prodajnicite ot parlamenta.

147

позор

преди 4 години

След тази гнусна гавра с 3 март, сега властимащите сигурно ще поискат и промяна в името на държавата - вместо република да се казваме вилает!

146

РВ

преди 4 години

Пр-е-да-тел!!!!!От мен въ-же-то...

145

Българин

преди 4 години

На националния празник от Турция!Тва само ГЕРБ го могат !В частност вожда им Бойко Борисов

144

Потрес

преди 4 години

Колко трябва да СИ долен и нищожен, за да се кланяш на Ердоган в Турция навръх 3ти март!

143

Анонимен

преди 4 години

Като гледам снимката - май показват изхода на Борисов.

142

Анонимен

преди 4 години

Ейц бат Бойко освободителя, сам ги бори имигрантите!

141

Анонимен

преди 4 години

Борисов,подкрепи гърците,предложи им и помощ,защото и ние можехме да сме на тяхното положение. Нашите жандармеристи да защитават бг граница,и в мелето да убият някой от тези нашественици,и после всички да ни сочат с пръст. Ясно е,че тези ще висят сега на ничия земя, ще правят там лагери и проблеми. След като видях какво са направили с гръцка църква не ни трябват тези престъпници.

140

Анонимен

преди 4 години

На 3- ти март да си в Турция само ахмак Бойко го може!

139

Анонимен

преди 4 години

Много *** много нещо

138

Анонимен

преди 4 години

Ердо до някъде е прав.Преди да се скарат с САЩ, в разпалването на конфликта в Сирия играеха и Европейски играчи, под шапката на ЦРУ.От друга страна обаче, Ердо не спря да играе и своя игра, за която Европа е против. Най вече с крайни ислямисти финансирани от СА. И дори и да не измисли той играта с мигрантите, използва я, което е пряка атака срещу Европа. Европа не може да му даде статута който иска в ЕС. Това бе посланието когато му прати Борисов, а не Макрон или Меркел.

137

Българин

преди 4 години

Така почита освобождението Бойко в Турция !Бойко помакъ